Final haftası ve kız meselesi dermişim deil d. Abi vizelerim iyiydi büte kalmam diye bilet aldım şimdi bazı sınavlarım kötü geçiyor boşu boşuna alttan alcm. Hep hocalarn itneliği
bileti ertele, alta bırakma bütlere gir
Final haftası ve kız meselesi dermişim deil d. Abi vizelerim iyiydi büte kalmam diye bilet aldım şimdi bazı sınavlarım kötü geçiyor boşu boşuna alttan alcm. Hep hocalarn itneliği
Abi şimdi ona çok para diyiler.bileti ertele, alta bırakma bütlere gir
Abi şimdi ona çok para diyiler.
Aynn. Abi bana koyan kısmı dersi alttan alman değil. Hoca zor soruyor hayvan gbi bi girdi sınava giren 80 90 kişiden 15 kişi geçti gerisi kaldı. Şimdi büte aynısını sorcak millet yapcak ona üzülüomnerenin bileti o italya mı?
Aynn. Abi bana koyan kısmı dersi alttan alman değil. Hoca zor soruyor hayvan gbi bi girdi sınava giren 80 90 kişiden 15 kişi geçti gerisi kaldı. Şimdi büte aynısını sorcak millet yapcak ona üzülüom
vaaayy göz bebeği gelmiş ama ben daha yeni kahvaltı yapıcam. Floryaya geldik de
Bu ne güzel bi yeni yıl hediyesidir bee. @sinan çok teşekkürler abi
Lacivert Motorsun sitesine bir bakin ...
Onlar temsili olablr yawLacivert Motorsun sitesine bir bakin ...
sinan abi o resimleri görüp istememistir bence.
adam kendisi bulmustur .
bildiğin apaci s2000i onlar .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence gir derim benim bi ders vardı alttan alsam geçemezdim büte gittim hoca almanyaya gitmiş asistan girmişti yardım etti 50 yi aldık geçmiştik öyle güzellikler denk gelebiliyorAynn. Abi bana koyan kısmı dersi alttan alman değil. Hoca zor soruyor hayvan gbi bi girdi sınava giren 80 90 kişiden 15 kişi geçti gerisi kaldı. Şimdi büte aynısını sorcak millet yapcak ona üzülüom
Bişey olmaz ya ben bu mevzulara tilt oluyom geçip geçmeme çok da şey deil ömür boyu okuyacak halim yok yabence gir derim benim bi ders vardı alttan alsam geçemezdim büte gittim hoca almanyaya gitmiş asistan girmişti yardım etti 50 yi aldık geçmiştik öyle güzellikler denk gelebiliyor
Ben videoyu izlerken inşallah on yerden kaynakla birlestirilen s 2000 lerden değildir dedim ama tam emin değilimLacivert Motorsun sitesine bir bakin ...
sinan abi o resimleri görüp istememistir bence.
adam kendisi bulmustur .
bildiğin apaci s2000i onlar .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tabi doğru sonsuza kadar dersten geçirmeyecek halleri yokBişey olmaz ya ben bu mevzulara tilt oluyom geçip geçmeme çok da şey deil ömür boyu okuyacak halim yok ya
Onu ben taunuslada yapıyodum zaten efsane bir cümle tüm otopark ekibinin eline sağlık çok güzel video olmuş. Pedalları çeken kamera olayıda güzel olmuş baya heel&toe yu falan izlemesi güzeldi.
Onu ben taunuslada yapıyodum zaten efsane bir cümle tüm otopark ekibinin eline sağlık çok güzel video olmuş. Pedalları çeken kamera olayıda güzel olmuş baya heel&toe yu falan izlemesi güzeldi.
ĞağğğğağğağaOoooo yeeeh. Milli piyango biletime 120 tl vurdu. Ama çeyrek bilet olduğu için 30 tl kazandım.. Yeah..
bi de R34 GTR o zaman otoparkı kimse tutamaz. zaten şuan bana göre türkiyede eni iyi 2 kanal var biri otopark diğeri benzin tvvalla fena fena ya ağzım açık izledim testi şimdi 2 eksik kaldı, bi 156 bi de taunus