Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekran Resmi 2018-01-01 20.49.23.png

@Cenk Seversin. Yalnız pratiklik adına çok iyi özellikler var araçta.
Amerikanlar çok seviyor böyle kullanışlı pick up'ları. Her yeri geniş eşya gözü dolu. Arka diz mesafesi liftback aile otomobilleri seviyesinde neredeyse. Özellikle açılan basamaklar falan çok pratik. Türkiye'de gördüklerimizin ötesinde asıl iştah kabartan pick up'lar bunlar bence. Çok isterdim bir F-150 Raptor sahibi olmayı.

koltuklar deri midir klima sunroof vs faal mi kaza değişen durumu nedir
Abi sahibindende görmüştüm satıldı heralde hoşuma gitmişti elektroniklerinin sıkıntısı yoktur yazmıştı boyalar vardı araçta deri yoktu sanırım.
Örnek olarak şu araca da bakabilirsin bı aralar çok hoşuma gitmeye başladı:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2001-cdx-sanruflu-we-manuel-511300525/detay
Genel olarak yorumun nedir bu kasa 2.0 Cdx'ler hakkında, arıza durumu vs. :)

Son düzenleme:
Corolla'nın plastik cant kapaklarını akşam 5 gibi söktüm eve balkona taşıdım.İyice yıkadım sildim-kuruttum.Ardından wd40 la kalan balata tozu yağlı kirleri çıkardım.Bir sonraki adımda polisan'ın yıldızlı metalik gri tüm yüzeylere uygulanabilen boya spreyini uyguladım.2 saattir kurumada.Yarın öğlen hastaneden geldikten sonra corollaya takıcam.Kozmetik olarak tek eksiğimiz: ön kaputtaki derin kılcal çizikler.Ona da bakalım napıcaz

Abi sahibindende görmüştüm satıldı heralde hoşuma gitmişti elektroniklerinin sıkıntısı yoktur yazmıştı boyalar vardı araçta deri yoktu sanırım.
Örnek olarak şu araca da bakabilirsin bı aralar çok hoşuma gitmeye başladı:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2001-cdx-sanruflu-we-manuel-511300525/detay
Genel olarak yorumun nedir bu kasa 2.0 Cdx'ler hakkında, arıza durumu vs. :)
valla bedo parasına göre bence gayet güzel araçlar kendileri. ama ilandaki araç feleğin çemberi edition olmuş geçççç

Corolla'nın plastik cant kapaklarını akşam 5 gibi söktüm eve balkona taşıdım.İyice yıkadım sildim-kuruttum.Ardından wd40 la kalan balata tozu yağlı kirleri çıkardım.Bir sonraki adımda polisan'ın yıldızlı metalik gri tüm yüzeylere uygulanabilen boya spreyini uyguladım.2 saattir kurumada.Yarın öğlen hastaneden geldikten sonra corollaya takıcam.Kozmetik olarak tek eksiğimiz: ön kaputtaki derin kılcal çizikler.Ona da bakalım napıcaz
Firin yapmazsan boyaya bi anlami kalmaz tatlim git sicak bir yerin onune koy bulursan ekstra vernik atarsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...