Bende bir değişiklik yok.forum yazılarının puntosunda bi değişiklik mi yapıldı yav büyümüş sanki bi iki punto
Bende bir değişiklik yok.forum yazılarının puntosunda bi değişiklik mi yapıldı yav büyümüş sanki bi iki punto
forum yazılarının puntosunda bi değişiklik mi yapıldı yav büyümüş sanki bi iki punto
tarayıcı zoom'u açık kalmış ya düzeldi okeyBende bir değişiklik yok.
hakan yavaşşşşşYeni yıla Amsterdam'a falan mı girdin hacı gözlerin açılmış gibi )
Orhan abi Vectra 2.0 CDX (Manuel Sunroof Xenon 180k.km 23 bin Tl)forum yazılarının puntosunda bi değişiklik mi yapıldı yav büyümüş sanki bi iki punto
koltuklar deri midir klima sunroof vs faal mi kaza değişen durumu nedirOrhan abi Vectra 2.0 CDX (Manuel Sunroof Xenon 180k.km 23 bin Tl)
alınır mı?
Amerikanlar çok seviyor böyle kullanışlı pick up'ları. Her yeri geniş eşya gözü dolu. Arka diz mesafesi liftback aile otomobilleri seviyesinde neredeyse. Özellikle açılan basamaklar falan çok pratik. Türkiye'de gördüklerimizin ötesinde asıl iştah kabartan pick up'lar bunlar bence. Çok isterdim bir F-150 Raptor sahibi olmayı.
Abi sahibindende görmüştüm satıldı heralde hoşuma gitmişti elektroniklerinin sıkıntısı yoktur yazmıştı boyalar vardı araçta deri yoktu sanırım.koltuklar deri midir klima sunroof vs faal mi kaza değişen durumu nedir
ben de talışıyodun 30 dk sonra kendimi başka yerlerde buldumHerkese iyi seneler Matematik çalışıyordum yarın yazılı var geç kaldım biraz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla bedo parasına göre bence gayet güzel araçlar kendileri. ama ilandaki araç feleğin çemberi edition olmuş geççççAbi sahibindende görmüştüm satıldı heralde hoşuma gitmişti elektroniklerinin sıkıntısı yoktur yazmıştı boyalar vardı araçta deri yoktu sanırım.
Örnek olarak şu araca da bakabilirsin bı aralar çok hoşuma gitmeye başladı:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2001-cdx-sanruflu-we-manuel-511300525/detay
Genel olarak yorumun nedir bu kasa 2.0 Cdx'ler hakkında, arıza durumu vs.
Eyvallah abi, genel olarak FP araçlarmış temizini bulmak zor sanırımvalla bedo parasına göre bence gayet güzel araçlar kendileri. ama ilandaki araç feleğin çemberi edition olmuş geçççç
Bnde bundan istiyomForumda gece modu yok mu? Beyaz sayfa gözü çok yoruyor.
Firin yapmazsan boyaya bi anlami kalmaz tatlim git sicak bir yerin onune koy bulursan ekstra vernik atarsin.Corolla'nın plastik cant kapaklarını akşam 5 gibi söktüm eve balkona taşıdım.İyice yıkadım sildim-kuruttum.Ardından wd40 la kalan balata tozu yağlı kirleri çıkardım.Bir sonraki adımda polisan'ın yıldızlı metalik gri tüm yüzeylere uygulanabilen boya spreyini uyguladım.2 saattir kurumada.Yarın öğlen hastaneden geldikten sonra corollaya takıcam.Kozmetik olarak tek eksiğimiz: ön kaputtaki derin kılcal çizikler.Ona da bakalım napıcaz