Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@bt Selam hocam, bir süre önce bilgisayar tavsiyesi istemiştim hatırlıyorsunuzdur belki. Daha karar vermedim hangisini alacağıma ama kesin olan şey bir bilgisayar almam gerektiği. Bir arkadaşım var teknolojiyle baya içli dışlı, bana aşağıya bağlantısını koyacağımı önerdi. Düşüncelerini alabilir miyim bu bilgisayar hakkında? Bilgisi olan diğer arkadaşlarda bir şeyler yazabilirse sevinirim.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1-2.html
Başta oyun odaklı falan diye istemedim gibi, tuş takımı renkli renkli ama bu fiyatta bu bilgisayar çok iyi diyor ısrarla. Benzer güçte dell alsan 4500'den aşağı olmaz diyor, belki de haklı malum firmalar "marka adı" içinde para istiyor. Düşündüğüm fiyat seviyesinin üstünde aslında ama, bilemedim. Uzun süre kullanma amaçlı alacağım, almışken uzun süre sorunsuz (ne öldürür ne güldürür seviye de olsa dahi :D) götürebilecek bir şey almak istiyorum.
Tavsiye konusunu hatırlamıyorum ama bu makinayı bir yerden hatırlıyorum :D Burada birden fazla kişiye önermiştim Monster'ı. 1$ 'ın ne kadar olduğunu şöyle bir düşününce fiyatın çok iyi olduğunu anlıyoruz aslında. Kaliteyi vasat hissettirecek tek şey kasasındaki plastik kalitesi. Monster kullanıcısı bir arkadaşımın söylediği o. Ben canlı gözle tecrübe edemedim henüz. Müşteri memnuniyeti konusunda da son zamanlarda iyi şeyler duyuyorum. Laptopu sağa sola çarpan insan değilseniz kasa malzemesinin kalitesi de yarı yolda bırakmaz. Tavsiye ederim. Çünkü arkadaşınız doğru söylemiş, fiyatlar dolar nedeniyle çok uçtu.
Fiyat güzel, marka hakkında yorum yapmayacağım.

Ancak 1050 ile uzun ömürlü bir plan yapmak çok iyimser olur. Benim 1060 mobil ekran kartına sahip Msi notebook alan bir arkadaşımla görüştük geçen gün, bazı oyunlarda şimdiden 50 fps'lere düştüğünü, max 2 sene götürebileceğini filan söyledi.

Eğer amaç oyun değilse, sorun yok :)
"Bazı oyunlar" ın başında pubg geliyordur muhtemelen :) Grafiklerini gördüm, optimizasyonu ne kadar rezaletse artık, ilk çıkan Farcry grafiklerinin karşısında hem cpu hem de gpu gereksinimleri anormal.

Selam durun yiğidime
nJv175.jpg
Bakım atölyelerinden parça mı aşırmaya başladın sen hayırdır?
Aaa meşhur olmuşum.

Son düzenleme:
Bu jasonun tonla videosunun izledim ilk defa beynim yandı:confused: biri şunun nasıl çalıştığını ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatabilirmi?

Ya bu mininalizm diye zirvalanan saçma tasarım algısından başka bir şey değil. Ve maalesef gun gectikce her sey bu tasarim diline gecis yapiyor.

Canim Mac OS X ve iOS isletim sistemleri eskiden cok gercekci, klas ve ciddi dururdu. Hepsi su anda ergen bir kizin cep telefonu tasarimi gibi...
Minimalizm rüküşlüğe tepkidir. :D Şaka bir yana, doğru ve güzel bir akımdır. Ama fütüristik tasarım yapacağız diye suyunu çıkarmaya dönüşürse o zaman olmuyor işte.

Bu jasonun tonla videosunun izledim ilk defa beynim yandı:confused: biri şunun nasıl çalıştığını ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatabilirmi?
İki tane ayrı salıncak sistemi ve bunlara bağlı ayrı ayrı hidrolik sistemlerle sanırım sertlik/yükseklik ayarlarının yanında kamber açısını da dinamik olarak kontrol edebiliyor.

Beğendim, ama kaldırıma vurmamak lazım. Nakiti yüklü olur bunun :)

Tavsiye konusunu hatırlamıyorum ama bu makinayı bir yerden hatırlıyorum :D Burada birden fazla kişiye önermiştim Monster'ı. 1$ 'ın ne kadar olduğunu şöyle bir düşününce fiyatın çok iyi olduğunu anlıyoruz aslında. Kaliteyi vasat hissettirecek tek şey kasasındaki plastik kalitesi. Monster kullanıcısı bir arkadaşımın söylediği o. Ben canlı gözle tecrübe edemedim henüz. Müşteri memnuniyeti konusunda da son zamanlarda iyi şeyler duyuyorum. Laptopu sağa sola çarpan insan değilseniz kasa malzemesinin kalitesi de yarı yolda bırakmaz. Tavsiye ederim. Çünkü arkadaşınız doğru söylemiş, fiyatlar dolar nedeniyle çok uçtu.

"Bazı oyunlar" ın başında pubg geliyordur muhtemelen :) Grafiklerini gördüm, optimizasyonu ne kadar rezaletse artık, ilk çıkan Farcry grafiklerinin karşısında hem cpu hem de gpu gereksinimleri anormal.
Google Ads çok hızlı çalışıyor :) @sputnik hocam sana hangisinden saralım? :D
upload_2018-1-3_19-27-24.png

Geri dönüş için teşekkürler. Gelecek hafta içinde sizin okuldan birkaç teze ihtiyacım olabilir. Normalde bazı tezler Yök sisteminde oluyor ama bazıları sistem üzerinde erişime kapatıyorlar. Antalya'da yaptığımız yarışma için ihtiyacımız olacak, kesinleşirse rahatsız edebilirim :D
O halde @AYUU :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...