Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Google Ads çok hızlı çalışıyor :) @sputnik hocam sana hangisinden saralım? :D
Ekli dosyayı görüntüle 10646
3.300 dahi kafamdaki fiyatın üstünde aslında, ondan düşünme sürem uzun sürdü. :)
İlla biri olacaksa 3300'lüğü saralım. :D
Aynı dert bende de var, yan taraflar siyah yeşil oldu.

@mustafa.e Teşekkürler mesaj için. İnternette bu bilgisayar için okuduğum yorumlar sizinkiyle paralel, kasa kalitesi dışında iyi diyorlar. Temiz kullanan biriyim, alırsam bir sorun yaşamam herhalde ondan dolayı. :)

@Bedirhan Öneriler için teşekkürler. Asus kafamdaki fiyatın çok üstünde. Monster dahi aklımdaki fiyattan üstte diyordum, Dell onunda 200 lira üstünde ama bir inceleyeyim.

1200 1400 arası telefon arıyoruz teyzem kullanacak. Bende mi5s var ondan alalım dedim de 1600 olmuş siyah sıfırı

2.5 yıl oldu lenovo p70 kullanıyorum. Şuan tek sorunu şarjı eskiye göre daha kısa sürede boşalıyor (eskiden 2 günü görüyordu, şuan ancak 1 gün gidiyor-4000 mAh pili var, kullanımımda yoğunlaştı ama yine de azaldı dayanıklılığı-pili çıkartılabiliyor, değiştirme imkanım var istersem). Güç tuşuyla ilgili bir sorun yaşadım garantisi hemen bittikten sonra, Doğubank'ta 40 liraya çözdüm. Şuana kadar en hor kullandığım telefon olabilir, kasasında ciddi bir sorun yok.

Uygun fiyatlı telefon arayanlara lenovo markasını tavsiye edebilirim. P2, K6 note gibi modelleri var 1200-1300 civarına.

2.5 yıl oldu lenovo p70 kullanıyorum. Şuan tek sorunu şarjı eskiye göre daha kısa sürede boşalıyor (eskiden 2 günü görüyordu, şuan ancak 1 gün gidiyor-4000 mAh pili var, kullanımımda yoğunlaştı ama yine de azaldı dayanıklılığı-pili çıkartılabiliyor, değiştirme imkanım var istersem). Güç tuşuyla ilgili bir sorun yaşadım garantisi hemen bittikten sonra, Doğubank'ta 40 liraya çözdüm. Şuana kadar en hor kullandığım telefon olabilir, kasasında ciddi bir sorun yok.

Uygun fiyatlı telefon arayanlara lenovo markasını tavsiye edebilirim. P2, K6 note gibi modelleri var 1200-1300 civarına.
Bende P2 tavsiye ederim 4 veya 5 ay olmuştur memnunum

Cidden Lenovo bu kadar öneriliyorsa alabiliriz aslında. Mi5x düşünüyordum portre modu falan kamerası çok iyi. Yav bir de şarj ne kadar iyi olursa olsun gece yatmadan önce telefonu şarja koyacaz işte. Yeter ki gündüz bizi bırakmasın günde 2 şarj olmasın.

Cidden Lenovo bu kadar öneriliyorsa alabiliriz aslında. Mi5x düşünüyordum portre modu falan kamerası çok iyi. Yav bir de şarj ne kadar iyi olursa olsun gece yatmadan önce telefonu şarja koyacaz işte. Yeter ki gündüz bizi bırakmasın günde 2 şarj olmasın.
P2 günde 2 kere şarj olmaz 5100 mah pil var ustunde

İşte diyorumya isterse 10 k mah pil olsun 1 günü çıkarttıktan sonra geceden sabaha kadar şarjda bekleyecek kaçarı yok. Mi5x ve Lenovo p2 arasında kaldım şuanda
Forumdaki arkadaşların tam tersine bir arkadaşım annesi, babası ve kendisine aynı anda bu powerbank modellerinden alma gafletinde bulundu. İkisi şarj sorunu yaşadı (şarj olamama, 1günde bitme vb.), arkadaşınki hoparlör, ekran ve yazılım sorunları yaşadı. Garantiye gitti, kulaklık girişi bozulmuş şekilde 1 ay sonra zar zor alabildi. Yetkili servisi de ayrı rezalettir, senaryonun o kısmına bizzat şahit de oldum. Zamanında ben de almaya niyetliydim, iyi ki almamışsın diye teselli edip dururdu beni.

Burada "teknoloji şans işi" lafı geçerli oluyor ama üçte sıfır çekmek de arkadaşın aşırı şanssızlığı mı oluyor ki?

hayir polonya’dan buldum. poznan şehrinden...
Polonya Opel için bir cennet. Gliwice'de bi tane opel plant var. Parça fiyatları müthiş ucuz ve inanılmaz bol. Polonya'ya sırf parça almak için araçla gitmiştik :) Millet evinin garajında parça işi yapıyor..Araç güzel, güle güle kullanın. Türkiye'de o motorlardan yok biraz yabancıyım. Ben onları turbosuz atmos dizel sanıyordum meğer turbo varmış. Biraz araştırdım aracınızda Garrett GT1544 var.
Ben bunu yazdım bir kenara :)
Ne diyorsak o :) Yedek parça avındayım :D
upload_2018-1-4_5-54-38.png

Arsenal - Chelsea maçını izledim. 2-2 bitti ama ne maç... Hamamda tellak keselemiş gibiyim böyle çiççekk :)

özeti izledim şimdi de ne güzel maç olmuş yav

beklerin maçı olmuş hataları ve hücumdaki pozisyonları maçın gidişini belirlemiş, üstüne golleri çiçekkkk. Bu marcos alonso çok iyi ya. Maçın başından sonuna kadar golü koklamış adamın gol atacağı belliydi sanırsın forvet :D

Son düzenleme:
Forumdaki arkadaşların tam tersine bir arkadaşım annesi, babası ve kendisine aynı anda bu powerbank modellerinden alma gafletinde bulundu. İkisi şarj sorunu yaşadı (şarj olamama, 1günde bitme vb.), arkadaşınki hoparlör, ekran ve yazılım sorunları yaşadı. Garantiye gitti, kulaklık girişi bozulmuş şekilde 1 ay sonra zar zor alabildi. Yetkili servisi de ayrı rezalettir, senaryonun o kısmına bizzat şahit de oldum. Zamanında ben de almaya niyetliydim, iyi ki almamışsın diye teselli edip dururdu beni.

Burada "teknoloji şans işi" lafı geçerli oluyor ama üçte sıfır çekmek de arkadaşın aşırı şanssızlığı mı oluyor ki?
Hangi powerbank abi anlamadım, ben pil ne kadar az giderse gitsin bizim telefon kullanimimizda gece şarja koyulur sabah çekilir demek istemiştim.

Değerli arkadaşlar,.
Bir arkadaşımın i10 aracı yatak sardı. Henuz 36000 kmde. Araba motor yağı eksilmiş. bu yüzden yatak sarmış. esas sıkıntı aracı 22000 kmdir servise sokmamış. Yağını son günlerde dipte olduğunu görmüş. Servis randevu gününe iki gün kala araba yatak sarıyor.. Motor garatiye sokulamıyor. çünkü servis km 8000 km aşmış. :( Çok üzücü bir durum :( Arabanın yağını düzenli olarak kontrol edin arkadaşlar. Bu arkadaşımıza 15000 tl masraf çıktı .. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...