Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok tanidik geliyor bu terim :D Aslinda benim araba da sanirim tek, henuz 5.0 ini gormedim benim kasanin. 5.0 olsa da California Special Pack olmaz, o olsa bla bla olmaz :p:p:p:p:p:p

Dogru sayilir, 35,000 USD baslangic fiyati var. Fakat soldan direksiyonlarin teslimatlari 2018 in 2. yarisinda baslicak (International deliveries of left-hand drive vehicles begin in the second half of the year)
https://www.tesla.com/en_GB/model3?redirect=no
Ayrica ben icini begenmedim, Mercedes e ipad i kondurmus diye elestirirken adamlar imac koymus arabaya !!!
Ekli dosyayı görüntüle 10635
O ekranı Türkiye'de çalarlar çok net.

O ekranı Türkiye'de çalarlar çok net.
Aynen :(
Ya direksiyon da cok kotu bence, kokpit diye birsey yok zaten arabada, gercekten akil alacak gibi degil, nasil bu kadar basarisiz bir tasarim yapilabilir ki !!!
upload_2018-1-3_0-52-44.png

Aynen :(
Ya direksiyon da cok kotu bence, kokpit diye birsey yok zaten arabada, gercekten akil alacak gibi degil, nasil bu kadar basarisiz bir tasarim yapilabilir ki !!!
Ekli dosyayı görüntüle 10636
Vallahi Tesla hakkında pek bilgim olmadığı için bu tasarım konsept mi yoksa seri üretime de böyle mi geçiyor bilemiyorum. Fakat ciddi anlamda çirkinlik abidesi diyebilirim gerçekten.

Ya bu mininalizm diye zirvalanan saçma tasarım algısından başka bir şey değil. Ve maalesef gun gectikce her sey bu tasarim diline gecis yapiyor.

Canim Mac OS X ve iOS isletim sistemleri eskiden cok gercekci, klas ve ciddi dururdu. Hepsi su anda ergen bir kizin cep telefonu tasarimi gibi...

Maalesef o is oyle olmuyor :( Ben de Sinan Niro yu cekmeden once mudurunu iyi tanidigim bi yetkili bayi ile gorustum test icin, distributor izin vermeden, arac veremiyorlar. Ben cok anlam veremedim, kendimce en mantikli aciklamam; lansman yapilmadan eksik yada yanlis bilgiler verilmesin tuketiciye !
Hocam bir çok marka da merkez izin vermeden bayi de showroom videosu bile çekilemiyor.

Ya bu mininalizm diye zirvalanan saçma tasarım algısından başka bir şey değil. Ve maalesef gun gectikce her sey bu tasarim diline gecis yapiyor.

Canim Mac OS X ve iOS isletim sistemleri eskiden cok gercekci, klas ve ciddi dururdu. Hepsi su anda ergen bir kizin cep telefonu tasarimi gibi...
Bu arada dun benim telefonu akasya apple a goturdum de, yeni mac booklari gordum, tus takimini cok begendim, gomulu yapmislar. Ayrica ses olayini da oldukca duzeltmisler, zaten batarya yi soylememe gerek yok.
Bende 2012 mid Macbook Pro var, aslinda hala canavar ama pil ve ses biraz uzuyor beni, yenisi aklimi celmedi degil bakalim :D

@bt Selam hocam, bir süre önce bilgisayar tavsiyesi istemiştim hatırlıyorsunuzdur belki. Daha karar vermedim hangisini alacağıma ama kesin olan şey bir bilgisayar almam gerektiği. Bir arkadaşım var teknolojiyle baya içli dışlı, bana aşağıya bağlantısını koyacağımı önerdi. Düşüncelerini alabilir miyim bu bilgisayar hakkında? Bilgisi olan diğer arkadaşlarda bir şeyler yazabilirse sevinirim.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1-2.html
Başta oyun odaklı falan diye istemedim gibi, tuş takımı renkli renkli ama bu fiyatta bu bilgisayar çok iyi diyor ısrarla. Benzer güçte dell alsan 4500'den aşağı olmaz diyor, belki de haklı malum firmalar "marka adı" içinde para istiyor. Düşündüğüm fiyat seviyesinin üstünde aslında ama, bilemedim. Uzun süre kullanma amaçlı alacağım, almışken uzun süre sorunsuz (ne öldürür ne güldürür seviye de olsa dahi :D) götürebilecek bir şey almak istiyorum.

@bt Selam hocam, bir süre önce bilgisayar tavsiyesi istemiştim hatırlıyorsunuzdur belki. Daha karar vermedim hangisini alacağıma ama kesin olan şey bir bilgisayar almam gerektiği. Bir arkadaşım var teknolojiyle baya içli dışlı, bana aşağıya bağlantısını koyacağımı önerdi. Düşüncelerini alabilir miyim bu bilgisayar hakkında? Bilgisi olan diğer arkadaşlarda bir şeyler yazabilirse sevinirim.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1-2.html
Başta oyun odaklı falan diye istemedim gibi, tuş takımı renkli renkli ama bu fiyatta bu bilgisayar çok iyi diyor ısrarla. Benzer güçte dell alsan 4500'den aşağı olmaz diyor, belki de haklı malum firmalar "marka adı" içinde para istiyor. Düşündüğüm fiyat seviyesinin üstünde aslında ama, bilemedim. Uzun süre kullanma amaçlı alacağım, almışken uzun süre sorunsuz (ne öldürür ne güldürür seviye de olsa dahi :D) götürebilecek bir şey almak istiyorum.
Fiyat güzel, marka hakkında yorum yapmayacağım.

Ancak 1050 ile uzun ömürlü bir plan yapmak çok iyimser olur. Benim 1060 mobil ekran kartına sahip Msi notebook alan bir arkadaşımla görüştük geçen gün, bazı oyunlarda şimdiden 50 fps'lere düştüğünü, max 2 sene götürebileceğini filan söyledi.

Eğer amaç oyun değilse, sorun yok :)

Fiyat güzel, marka hakkında yorum yapmayacağım.

Ancak 1050 ile uzun ömürlü bir plan yapmak çok iyimser olur. Benim 1060 mobil ekran kartına sahip Msi notebook alan bir arkadaşımla görüştük geçen gün, bazı oyunlarda şimdiden 50 fps'lere düştüğünü, max 2 sene götürebileceğini filan söyledi.

Eğer amaç oyun değilse, sorun yok :)

Esas amaç oyun değil, hatta burada ve burada aklımda olanları ve tavsiyeler istediğimi yazmıştım. Günlük kullanım + office programları esas amacım. Oyun oynarsam arada bir oynarım.

Bu arada dun benim telefonu akasya apple a goturdum de, yeni mac booklari gordum, tus takimini cok begendim, gomulu yapmislar. Ayrica ses olayini da oldukca duzeltmisler, zaten batarya yi soylememe gerek yok.
Bende 2012 mid Macbook Pro var, aslinda hala canavar ama pil ve ses biraz uzuyor beni, yenisi aklimi celmedi degil bakalim :D

Benimde 2015 Early Macbook Pro var, inanılmaz memnunum.

Peder beyede 2017 Mid Macbook Pro 15" aldık. Tabii onun bilgisayardan benimkisine geçince attan eşeğe binme modu maalesef oluyor lakin ben o eski sağlamlık hissiyatını pek alamadım.

Apple Store'dan bütün bilgisayarlar (yeni kasa Macbook Pro'lardan bahsediyorum) ekran menteşeleri sanki zarar görmüş gibi inanılmaz sallanıyordu. Bizim peder beye aldığımız bilgisayarda öyle. Ekranı açar veya kapatırken ciddi rahatsız eden bir sallantısı var ekranın. Benim 2 yıllık Macbook Pro'da zerre bir gram sallanma yok. Nereye açarsam ekranı pat diye orada sabitlenir ve durur.

Tuş takımı süper, jet hızıyla yazı yazılıyor. Aydınlatma biraz eskilere göre zayıf onu fark ettim. Kenar tuşlarda ışıklar hafif düşüyor. Sanırım her tuşun altına bir tane koyma politikalarından ötürü. Bizimkilerde bol bol var :) Ama klavyenin kötü yanı, asla gece yazı yazılabilecek bir klavye olmaması. Çok ses çıkarıyor. Patır kütür.

Batarya, ekran, touch bar, inceliği muhteşem. Donanımı zaten tartışmaya gerek yok :) Yukarıdaki sorunlar hariç her şey muhteşem. Keşke şarj, magsafe üzerinden olsaydı. Defalarca kez ayağımın takılmışlığı ve bilgisayarımı kurtarmışlığı olmuştur.

Esas amaç oyun değil, hatta burada ve burada aklımda olanları ve tavsiyeler istediğimi yazmıştım. Günlük kullanım + office programları esas amacım. Oyun oynarsam arada bir oynarım.
Günlük kullanım + office ise o bilgisayar baya dehşet olur :)

Arada bir oyun ihtiyacını da en iyi şekilde karşılar. Bence memnun kalırsınız.

Şanslı doğmak varmış. Ben babama Mac OS desem o ne ki diye yüzüme bakar...

Nope. Bazı şeyler denemeden olmuyor. Bizimkisi de bilmiyordu. Zaman geçtikçe, ihtiyaç duydukça, deneyim edindikçe fark ediyor.

Bizim iş, canlı müzik üzerine olduğu için Windows ile bir kaç defa iş ortasında sorun yaşaması Mac almasına yetti. Sonrasında sırasıyla yavaş yavaş her şeyi öğrendi, 2011'den beri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...