Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiyatı duyunca;

2599101_oa774.png

Asafdgsfhggdshfdg sürpriz sonlu, hiç beklemiyordum vuracağını asgdhfdjgfh. :D :D :D

Hyundai yetkili servis ile görüştük. Motorun 5-10 k arası masrafı varmış. Ayrıca yapılan motor için 60 bin km 2 yıl garanti vereceklermiş.
Sizin ablanınızın arabasınıda sık sık yağını kontrol edin.
Yağ lambası zaten yanmış, adam o yuzden randevu almış. Birde şu var. Araba modifiyeli. Air süspansiyon, porsche 15 inç jant, egzos gibi bir sürü şey var arabada. Yapılan modifiyeler ve akabinde 22000 km servis görmemesi, kullanıcının arabanın yağını bittiğini bile bile bu şekilde kullanması durumu bu noktaya getirmiş.
Araç sahibi kadın mı ? Öyleyse bu ne yaman çelişki ?

Kalsın hocam şu anda satılan ürün jenerasyonları piyasadan tamamen temizlenmeden Lenovo ile işim olmaz. Aynı arkadaşın nişanlısı laptop aldı, elektrik çarpıyordu. Bütün ürün gamıyla bize HAAYDAA dedirtti. :D

Ben de kaç zamandır telefon almayı düşünüyorum ortalama bütçeyle. Yeni Nokia'lar 2 yıl Android güncelleme desteği garantisiyle çok aklıma yatıyor. Ama Nokia 6 yetersiz kalacak, Nokia 8 pahalı gelecek. Nokia 7 diye bir model de yok :D Ölçüyorum biçiyorum ihtiyaçlarıma bakıyorum düşünüyorum taşınıyorum, Huawei Mate10 Lite ve P10 Lite kalıyor geriye. Ekranı daha küçük, haliyle bataryası daha iyi performans verir diye P10 Lite alacağım sanırım.
Valla abi yapma.mate 10 lite i bende sevmistim biliyorsunda hizli sarji yok. Donma sorunlari cok.kendi islemcisini kullandigi icin optimizasyon sorunlarida cokmus. Hangi siteye hangi foruma girsem hep sovenler var.usb type c bile yok telefonda. O butcelerce cikilirsa zaten baba gibi xiaomi mi 6 varmis baya ucuzlamis

Son düzenleme:
Valla abi yapma.mate 10 lite i bende sevmistim biliyorsunda hizli sarji yok. Donma sorunlari cok.kendi islemcisini kullandigi icin optimizasyon sorunlarida cokmus. Hangi siteye hangi foruma girsem hep sovenler var.usb type c bile yok telefonda. O butcelerce cikilirsa zaten baba gibi xiaomi mi 6 varmis baya ucuzlamis
Kardeş telefonu kaç kişi almış da bu kadar sövüyor? Piyasaya daha yeni çıktı. Hiç denemediğim için telefonun optimizasyon sorunu var mı yok mu bilmiyorum, belki vardır. Ama firmanın kendi işlemcisini üretmesi optimizasyon için başlı başına avantaj. Bunun sebep olarak gösterilmesi çok talihsiz bir açıklama. Bunu bu şekilde kim yazdıysa veya söylediyse o kişinin söylediklerini bundan sonra kale alma derim =) Hatta sırf kendi geliştirdikleri donanımların sürücülerinin başarısı sayesinde Huawei'nin bazı telefonları pure Android'den bile daha hızlı ve stabil çalışıyor.

Type-C "bile" yok diyorsun. USB Type-C girişi şu anda piyasada hala ekstra bir özellik. Genelde amiral gemilerinde oluyor. Modelin adı üstünde: "Lite"

Garantiden feragat etmeyi göze alan tabii ki gitsin Xiaomi alsın. Fiyat/performans açısından en iyisi.

Kardeş telefonu kaç kişi almış da bu kadar sövüyor? Piyasaya daha yeni çıktı. Hiç denemediğim için telefonun optimizasyon sorunu var mı yok mu bilmiyorum, belki vardır. Ama firmanın kendi işlemcisini üretmesi optimizasyon için başlı başına avantaj. Bunun sebep olarak gösterilmesi çok talihsiz bir açıklama. Bunu bu şekilde kim yazdıysa veya söylediyse o kişinin söylediklerini bundan sonra kale alma derim =) Hatta sırf kendi geliştirdikleri donanımların sürücülerinin başarısı sayesinde Huawei'nin bazı telefonları pure Android'den bile daha hızlı ve stabil çalışıyor.

Type-C "bile" yok diyorsun. USB Type-C girişi şu anda piyasada hala ekstra bir özellik. Genelde amiral gemilerinde oluyor. Modelin adı üstünde: "Lite"

Garantiden feragat etmeyi göze alan tabii ki gitsin Xiaomi alsın. Fiyat/performans açısından en iyisi.
Bahsettigim sorunu sikayet var ve tekno seyir forum gibi yerlerde gormustum.bu sikayet varda okuduklarim.https://www.sikayetvar.com/huawei/mate forumlarda nerede olduklarini hatirlamiyorum ama ekran govde orani ile baya yukselmistim mate 10 lite a.telefonda cikali baya oldu .Dolu ikinci eli var piyasada. Millet bizler gibi arastirayim bekleyeyim bi ciksin demiyor kosa kosa aliyorlar hemen. Bu arada optimizasyon sorunlari sadece mate 10 lar modeline ozelde olabilir fikrim yok ama videosu bile internete dusmus.
Usb type c bile yok diyorum cunku gecen arkadas anker markaydi sanirim power bankle gelmis onda bile vardi. Type c sadece iki tarafli kolay sarj etmek icin degil veri aktarimi icinde onemli. Tabi bunlarin yaninda hizli sarjida yokmus telefonun. Yani fiyati cok pahalida degil ucuzda degil orta segment sonucta . Ben media markt da inceledim elde hissi cok guzel malzeme kalitesi ust segment gibi. Incelik guzel ekran durusu efsane (parlaklik orta ) baya baya ya ben bunu alsammi dedirtmisti. Belki daha yeni gelenlerinde veya guncelleme ile cozerlerse sorunlarini alinacak telefon olur

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...