daha önce dediğim gibi şayomiye henüz hazır değilim. =)Şayomi Mi6 verelim
daha önce dediğim gibi şayomiye henüz hazır değilim. =)Şayomi Mi6 verelim
Abi senin lenovo işi opel gibi olmuş biraz Lenovo y510p kullanıyorum bilgisayar olarak 2 senedir gayet memnunum Ayrıca birsürü xiaomi ürünü kullandım hepsinden memnun kaldım.daha önce dediğim gibi şayomiye henüz hazır değilim. =)
Neden mi5s var bende cook memnunum. O zamanlar A3 2016 fiyat seviyesindeydi muhtemelen şuan kasmaya başlayacaktı. Bu canavar ilk günkü gibidaha önce dediğim gibi şayomiye henüz hazır değilim. =)
Çok eminim.S.o.S sistemlerin kendi güç üniteleri olmadığından emin miyiz?
Hayırlı olsun babuş güle güle kullanın inş linke baktım da şeyi göremedim, kontağı açınca kendiliğinden kayıta giriyor mu? Bi de hafıza doldukça eski kayıtları kendi siliyor mu?Xiaomi Yi Araç Kamerası Siyah (Global Versiyon)http://www.hepsiburada.com/xiaomi-yi-arac-kamerasi-siyah-global-versiyon-p-HBV000003K4JE
Alet bu.1296p 30 kare çekim yapabiliyor ama ben 1080p 60 karede denedim.Videoyu atarım upload olsun bi internetim çok yavaş Bu da denemek için çektiğim fotolar
Edit:Fotoları tapatalkdan attım kalite düşşüyor biraz Ama bence şu anlık fena değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun babuş güle güle kullanın inş linke baktım da şeyi göremedim, kontağı açınca kendiliğinden kayıta giriyor mu? Bi de hafıza doldukça eski kayıtları kendi siliyor mu?
Bence salakligimizin gostergesi bu. turkiyede yasayan vatandasin coooook onceden kontak kapatip baslarim sizin verginize otv ye kdv ye benzin fiyatlarina vs dedikten sonra arabasini garajdan disari cikarmamasi gerekirdi.Türkiye'de araç satışları geçen yıla göre %2.8 azalmış. Otomobil pazarı %4.5 azalırken hafif ticari %2.9 artmış. Her yıl standart %4 büyümemizi düşünürsek endişe verici, ancak bu kadar vergiye rağmen dramatik bir düşüş olmaması Türk milletinin otomobil sevgisinin bir göstergesi.
Bence salakligimizin gostergesi bu. turkiyede yasayan vatandasin coooook onceden kontak kapatip baslarim sizin verginize otv ye kdv ye benzin fiyatlarina vs dedikten sonra arabasini garajdan disari cikarmamasi gerekirdi.
Yuzde 50 den fazla insanin net salak oldugunu dusunuyorum buna kendimde dahilim bu ulkeden gitmedigim icin.
aziz nesin değil miydi oNazim Abimiz zamanında bunu daha yüksek bir oranda olduğunu belirtmişti.
Konforu aratır ama sürüşü kesinlikle Focus'u aratmaz. Hatta Mk2 Focus'la bire bir aynı sürüş karakteri var diyebilirim.Mk1 focus darkline olsun o km de temizlikte 36 falan verrim benden bu kadar
Uzun zamandır bekleniyordu. Bilinci kapalıydı zaten. Allah rahmet eylesin.Münir Özkul vefat etmisAllah rahmet Eylesin