Bahsettigim sorunu sikayet var ve tekno seyir forum gibi yerlerde gormustum.bu sikayet varda okuduklarim.
https://www.sikayetvar.com/huawei/mate forumlarda nerede olduklarini hatirlamiyorum ama ekran govde orani ile baya yukselmistim mate 10 lite a.telefonda cikali baya oldu .Dolu ikinci eli var piyasada. Millet bizler gibi arastirayim bekleyeyim bi ciksin demiyor kosa kosa aliyorlar hemen. Bu arada optimizasyon sorunlari sadece mate 10 lar modeline ozelde olabilir fikrim yok ama videosu bile internete dusmus.
Usb type c bile yok diyorum cunku gecen arkadas anker markaydi sanirim power bankle gelmis onda bile vardi. Type c sadece iki tarafli kolay sarj etmek icin degil veri aktarimi icinde onemli. Tabi bunlarin yaninda hizli sarjida yokmus telefonun. Yani fiyati cok pahalida degil ucuzda degil orta segment sonucta . Ben media markt da inceledim elde hissi cok guzel malzeme kalitesi ust segment gibi. Incelik guzel ekran durusu efsane (parlaklik orta ) baya baya ya ben bunu alsammi dedirtmisti. Belki daha yeni gelenlerinde veya guncelleme ile cozerlerse sorunlarini alinacak telefon olur