Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rx 8 motoru dediğin şey topu topu 1,3 litrelik demir yığını, Belki 1,0 i 10 motorundan daha az oynak parçası vardır.
1.3 Litrelik motoru küçümsememek gerekiyor çünkü Wankel motoru kullandığından 8200 d/dak’da 231HP güç üretebiliyor. Ve bunu yaparken de turbo veya süperşarj kullanmıyor. Yani hava motora atmosferik olarak giriyor. Aracın maksimum torku ise, 5500 d/dak’da 211Nm. Bu gücü tipik sıra tipli bir motorla elde edebilmek için tahminimce 2.5L silindir hacminde bir motor gerekirdi.

1.3 Litrelik motoru küçümsememek gerekiyor çünkü Wankel motoru kullandığından 8200 d/dak’da 231HP güç üretebiliyor. Ve bunu yaparken de turbo veya süperşarj kullanmıyor. Yani hava motora atmosferik olarak giriyor. Aracın maksimum torku ise, 5500 d/dak’da 211Nm. Bu gücü tipik sıra tipli bir motorla elde edebilmek için tahminimce 2.5L silindir hacminde bir motor gerekirdi.

Ben motoru küçümsemiyorum. Motorun malzeme fiyatından bahsediyorum. Yani üretim ve malzeme maliyeti. Demek istediğim bu motorun neden bu kadar ucuz olduğunu anlatmak .

Hocam KVK garantisi ile geliyor Türkiye'ye. Tabii biraz daha tuzlu oluyor. Baktığınız fiyat aralığını bilmiyorum ama mate 10 lite fiyatının biraz tık üstünde OnePlus 5T var. tam bir f/p telefonu. @Sailor
Turkiyeye gelse kirmizisina hemen talibim. Ama 2700 gbi fiyatlarla gelecekti hepsi buradaya oda baya yuksek ama kesinlikle deger elbette. Yuz tanima sistemi iphone x ten cok daha hizli. Ekran super amoled. Ram 6 gb. Cift kamera efsane. Pil omru ortalama. 2 milyar desinler kapis kapis gider

Turkiyeye gelse kirmizisina hemen talibim. Ama 2700 gbi fiyatlarla gelecekti hepsi buradaya oda baya yuksek ama kesinlikle deger elbette. Yuz tanima sistemi iphone x ten cok daha hizli. Ekran super amoled. Ram 6 gb. Cift kamera efsane. Pil omru ortalama. 2 milyar desinler kapis kapis gider
Kırmızısı cidden çok güzelmiş. Ama 2700 ve üstü fiyatlar verilmez. Siyahı 2200 civarına kadar düşmüş

Bahsettigim sorunu sikayet var ve tekno seyir forum gibi yerlerde gormustum.bu sikayet varda okuduklarim.https://www.sikayetvar.com/huawei/mate forumlarda nerede olduklarini hatirlamiyorum ama ekran govde orani ile baya yukselmistim mate 10 lite a.telefonda cikali baya oldu .Dolu ikinci eli var piyasada. Millet bizler gibi arastirayim bekleyeyim bi ciksin demiyor kosa kosa aliyorlar hemen. Bu arada optimizasyon sorunlari sadece mate 10 lar modeline ozelde olabilir fikrim yok ama videosu bile internete dusmus.
Usb type c bile yok diyorum cunku gecen arkadas anker markaydi sanirim power bankle gelmis onda bile vardi. Type c sadece iki tarafli kolay sarj etmek icin degil veri aktarimi icinde onemli. Tabi bunlarin yaninda hizli sarjida yokmus telefonun. Yani fiyati cok pahalida degil ucuzda degil orta segment sonucta . Ben media markt da inceledim elde hissi cok guzel malzeme kalitesi ust segment gibi. Incelik guzel ekran durusu efsane (parlaklik orta ) baya baya ya ben bunu alsammi dedirtmisti. Belki daha yeni gelenlerinde veya guncelleme ile cozerlerse sorunlarini alinacak telefon olur
Hobbaaa bundan hiç haberim yoktu. İlk kez bir Huawei'yi böyle şov yaparken görüyorum :D Soran arkadaşa bu videoyu atayım tam senlik diye. :D Benzerlerini Lenovo'da yaşıyormuş halihazırda :p

Hobbaaa bundan hiç haberim yoktu. İlk kez bir Huawei'yi böyle şov yaparken görüyorum :D Soran arkadaşa bu videoyu atayım tam senlik diye. :D Benzerlerini Lenovo'da yaşıyormuş halihazırda :p
Internette cok fazla optimizasyon sorunu yasayan gordum abi ben. Ustte konusmustum @v1scount ile one plus 5t yi turkiyeye gelmeyen telefonun bile 2. Eli dusmus piyasaya. Bizim turkler garip vallahi ne ara gittinizde aldiniz telefon eskidi :D

Internette cok fazla optimizasyon sorunu yasayan gordum abi ben. Ustte konusmustum @v1scount ile one plus 5t yi turkiyeye gelmeyen telefonun bile 2. Eli dusmus piyasaya. Bizim turkler garip vallahi ne ara gittinizde aldiniz telefon eskidi :D
Yalnız şimdi baktım, şikayetvar'da Huawei bayağı teknik destek veriyor :D Asus'un global destek forumu bile bu kadar iyi değildi. Hard reset ile sorun çözülebiliyorsa tek diyeceğim "olur öyle" olur. :)

Yalnız şimdi baktım, şikayetvar'da Huawei bayağı teknik destek veriyor :D Asus'un global destek forumu bile bu kadar iyi değildi. Hard reset ile sorun çözülebiliyorsa tek diyeceğim "olur öyle" olur. :)
Buda p10 lite in sorunlari.http://mobileinternist.com/huawei-p10-lite-bugs
Dedigim gibi huawei kendi islemcisi ile optimizasyon sorunlari yasayacagini tahmin etmesi gerekirdi. Her gun youtube da huawei servisleri adi altinda icinde gizli reklami olan iste bugun suradaki servisine gittik gorduk muhabbetleri goruyorum. Dogru olmasa bile en azindan itibar icin para harcadiklari ortada.bana gore yapilacak en iyi sey bu tur yazilimsal sorunlari gecinceye kadar (ki tahminim 8.0 oreo iyicene yayginlastiktan sonra olur ) huawei den uzak durmak olur. Her gulun dikeni var ama bir insan kac kere reset atabilir ki.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, maaşa bu ay kaç para zaman gelir sizce, Askari ücretliye %14 zam yapılmış. Bizide o oranda zam yaparlarmı acep..

Benim beklentim %25 valla :)

Şöyle söyleyeyim. Şu an gelir giderim sabitlendi. Bana %14 zam yapsalar inan okadar kıymetli olurki. Baya elime para geçer .
Bu nasıl bişey biliyormusun. 16 gb hafızası olan telefonun var, android falan fıstık sabit 12 gb yiyor. Senin resim video için 4 gb yerin kalıyor. 4 gb video cekimi sana sadece 2 saat yeter. ama memory %14 büyütürsen 18 gb çıkar. Buda video için sana eksta 2 gb daha demek.
Yani telefonun video performans bir anda %50 artıyor.
Yani borçlar harçlar gidince elimde kalan para bir hayli aratacak benimde.

Son düzenleme:
Şöyle söyleyeyim. Şu an gelir giderim sabitlendi. Bana %14 zam yapsalar inan okadar kıymetli olurki. Baya elime para geçer .
Bu nasıl bişey biliyormusun. 16 gb hafızası olan telefonun var, android falan fıstık sabit 12 gb yiyor. Senin resim video için 4 gb yerin kalıyor. 4 gb video cekimi sana sadece 2 saat yeter. ama memory %14 büyütürsen 18 gb çıkar. Buda video için sana eksta 2 gb daha demek.
Yani telefonun video performans bir anda %50 artıyor.
Yani borçlar harçlar gidince elimde kalan para bir hayli aratacak benimde.
Sen eline geçen para olarak bakıyorsun ama geçen yıl ile aynı noktada kalmış oluyorsun. Aslında geçici bir refaha erişmiş oluyorsun. Üstüne bir tık daha koymak gerekiyor aslında. Ama maalesef maaş belirleme de çok fazla kriter olduğundan yorum yapamayacağım.

Sen eline geçen para olarak bakıyorsun ama geçen yıl ile aynı noktada kalmış oluyorsun. Aslında geçici bir refaha erişmiş oluyorsun. Üstüne bir tık daha koymak gerekiyor aslında. Ama maalesef maaş belirleme de çok fazla kriter olduğundan yorum yapamayacağım.

Geçen sene felaketti malesef. hele Ekim Aralık dönemi tam bir fiyasko. Ben ekim ayında tüm borçlarımı kapatmış olmama rağmen, aralık ayına - 8800 tl ile bitirdim. Şimdi Ocak 2018 itibari ile eksi 8800 tl borclu olarak yıla girdim. Bu çok ciddi bir durum. Ben bu borcu arabanın kasko ve Sigorta ödememlerinden önce kapatmak istiyorumki, buda 5 ay mühletim var demek. :(

Bu borcun sadece %9 u yakıt masrafı. düşün yani.

Son düzenleme:
Buda p10 lite in sorunlari.http://mobileinternist.com/huawei-p10-lite-bugs
Dedigim gibi huawei kendi islemcisi ile optimizasyon sorunlari yasayacagini tahmin etmesi gerekirdi. Her gun youtube da huawei servisleri adi altinda icinde gizli reklami olan iste bugun suradaki servisine gittik gorduk muhabbetleri goruyorum. Dogru olmasa bile en azindan itibar icin para harcadiklari ortada.bana gore yapilacak en iyi sey bu tur yazilimsal sorunlari gecinceye kadar (ki tahminim 8.0 oreo iyicene yayginlastiktan sonra olur ) huawei den uzak durmak olur. Her gulun dikeni var ama bir insan kac kere reset atabilir ki.
Bu linkte kronik sorun denebilecek bir şey yok. Yazılanların hepsini okudum, %90 oranında "how to use android smart phone" rehberi olmuş. Sadece bluetooth konusunda detaylı bir incelemek gerek.

Geçen sene felaketti malesef. hele Ekim Aralık dönemi tam bir fiyasko. Ben ekim ayında tüm borçlarımı kapatmış olmama rağmen, aralık ayına - 8800 tl ile bitirdim. Şimdi Ocak 2018 itibari ile eksi 8800 tl borclu olarak yıla girdim. Bu çok ciddi bir durum. Ben bu borcu arabanın kasko ve Sigorta ödememlerinden önce kapatmak istiyorumki, buda 5 ay mühletim var demek. :(

Bu borcun sadece %9 u yakıt masrafı. düşün yani.
Anlayabiliyorum seni. Umarım beklentinden fazla olur zam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...