Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu linkte kronik sorun denebilecek bir şey yok. Yazılanların hepsini okudum, %90 oranında "how to use android smart phone" rehberi olmuş. Sadece bluetooth konusunda detaylı bir incelemek gerek.
Abi valla her sorunun altinda genellikle yazilimsal deyip restart, hard reset veya cache temizleme vs yagdirmislar. Evet rehber zor degil ama hatalarin cogu yazilimsal.

Servis IMG_20180104_183209_HHT-1600x1200.jpg

IMG_20180104_183209_HHT-1600x1200.jpg

Hangisini aldın link atsana

Xiaomi Yi Araç Kamerası Siyah (Global Versiyon)http://www.hepsiburada.com/xiaomi-yi-arac-kamerasi-siyah-global-versiyon-p-HBV000003K4JE
Alet bu.1296p 30 kare çekim yapabiliyor ama ben 1080p 60 karede denedim.Videoyu atarım upload olsun bi internetim çok yavaş :) Bu da denemek için çektiğim fotolar
Edit:Fotoları tapatalkdan attım kalite düşşüyor biraz :) Ama bence şu anlık fena değil.
228b8d419c4aa22bfebdadbaa9ed7528.jpg

4e380da36e1f3fe14024d4a5e56936a2.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Kalsın hocam şu anda satılan ürün jenerasyonları piyasadan tamamen temizlenmeden Lenovo ile işim olmaz. Aynı arkadaşın nişanlısı laptop aldı, elektrik çarpıyordu. Bütün ürün gamıyla bize HAAYDAA dedirtti. :D

Ben de kaç zamandır telefon almayı düşünüyorum ortalama bütçeyle. Yeni Nokia'lar 2 yıl Android güncelleme desteği garantisiyle çok aklıma yatıyor. Ama Nokia 6 yetersiz kalacak, Nokia 8 pahalı gelecek. Nokia 7 diye bir model de yok :D Ölçüyorum biçiyorum ihtiyaçlarıma bakıyorum düşünüyorum taşınıyorum, Huawei Mate10 Lite ve P10 Lite kalıyor geriye. Ekranı daha küçük, haliyle bataryası daha iyi performans verir diye P10 Lite alacağım sanırım.
Şayomi Mi6 verelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...