ricer vs tuner tarzı bir video mu yapsak. ama bize nasıl adapte edilir? apaçi vs. modifiyeci
Bizde biraz zor olur apaçi bol ama sağlam tuner çok yok, sürüşler hakkında olabilir ama bi yanda yol kapatıp sıfır çizen, bmw-hondalar diğer yanda istanbul parktan görüntüler yada kaliteli roll night görüntüleriricer vs tuner tarzı bir video mu yapsak. ama bize nasıl adapte edilir? apaçi vs. modifiyeci
Honda Türkiye çok kötü yönetiyor şu an ve Honda'nın acilen cvt denen salakça yapıdan kurtulması lazım ne ekonomi yapıyor ne hızlı atıyor ne işe yaıyor bu cvt denen arkadaş kimse kusura bakmasın Civic'te cvt yerine çift kavramalı ya da zf8hp tarzı bir sistem şarttı Honda'ya yakışmıyor.
316d Manuel getirseler pahalı olurdu. Ama 320d çok daha ucuz olurdu şimdikindenBazı durumlar aslında disbürtörlerin elinde değil. Direk merkez yani Japonya ile alakalı. Burada manuel pazarı yok deyip satmak istemiyorlar. Bununla birlikte yüzlerce örnek verebilir. Mesela:
Civic 1.0t versiyonu da var ama bize 1.6 atmosferik geliyor.
Focus 1.6 atmosferik sadece bizim ülkemizde satılıyor. Astra 1.0t bir ara geldi sonra baktılar çok satmıyor onun yerine 1.4 atmosferik getirdiler.
Astra nın 1.4t 125 bg lik versiyonları da var ama onlarda gelmiyor.Opel insignia 140lık benzinlileri. Corsa daki 1.0t ve 1.4t lar.
Mazda 2 1.5 dizel 4x4 versiyonları var ama Mazda butik ayağına yatıyor çünkü mecburlar adamlar yıllık 1000 araba(rakamı salladım) sınırı koymuşlar burası da Mazda 3 satayım bari bide butik derim imaj kasarım diyor.
Bmw 3.16d 116bg lik motorlu
Mercedes A160 dizel 1.5 dci 90 bg lik versiyonları bile var ama genel merkez çok satmayacağını düşünüp bunu satın demiyor.
Tabii bu faktörlerin dışında etkileyen durumlarda vardır.
Bunların dışında Honda Türkiye nin göçük olayındaki yaklaşımı bile imajını benim gözümde zedeledi.
Ne kadar pahalı olurdu 1.6 ötv sine girecek sonuçta316d Manuel getirseler pahalı olurdu. Ama 320d çok daha ucuz olurdu şimdikinden
Hayır fordMazdami yanlis lastik takmis abi
Valla araba yetkili servisten başka yere gitmez. Benim olsa ben uğraşırım sanayide müdahale ettirmesem bile gezerim ederim fikir alırım. Yetkili servisin de başına çökerim. Ben başarısız olduğunu söyledim. Artık sahipleri de götürsün bir şeyler yaptırsın bir zahmet.@bt Hocam bu arada servisin işçiliğini bu baktığın yerlerde beğenmediysen, şu şase doğrultma olarak geçen kalemi de bir araştırmaya çalışın. Olmadı bir özel serviste ya da başka bir serviste aracı kontrol ettirmeye çalışın. İşçilikten memnun kalmadıysanız o kısmı aksatmayın.
Fikir güzel de, ilk olarak benim aklıma isminin ricer vs. tuner olarak kalması daha makul geldi. Video içinde uygun dille açıklarsın ne olduklarını. Neden dersen, öteki türlü direk apaçi diye yazınca millet çok alınıyorricer vs tuner tarzı bir video mu yapsak. ama bize nasıl adapte edilir? apaçi vs. modifiyeci
Çok karşılaştık aynı arabanın küçük motorlusunun pahalı olduğu markalara. Mercedesde de vardı bi ara. En azından daha alınası olurdu 320d 316d gelseydi. 316d nin de azımsanmayacak kadar çok müşteri kitlesi vardı. Geçen forumda okudum mercedes c, bmw 3 u geçmişNe kadar pahalı olurdu 1.6 ötv sine girecek sonuçta
Abim çok anlamıyorum ama bunda anlaşılmayacak pek bir şey de yok Uymazsa diye ürün iadesi mümkünse al. Basit bir parça, aman şöyle yapma böyle bozarsın dedirtecek bir şey değil. Sadece çakmaklığı gözden çıkarmaya hazır ol. Aux ucunu ona göre yuvarlak yapmışlar fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla.@bt abi elektronik işinden anlıyor musun bilmiyorum ama https://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp...eyplere-aux-kablosu-ucretsiz-kargo-P206680660 sembole alayım mı? Aux ve USB kullanılacak sadece
Yok ya aman şöyle mi olur böyle mi olur dediğimden değil. 30 liraya bi tarafı soketli bi tarafı kulaklık çıkışı gibi olan kablo var. Teyibi sökmek lazım. Bunu alıp uğraşmadan hem 30 liralık kabloya ek USB şansına sahip olup hem yarı parasina kurtulmak daha mantıklı olmaz mıAbim çok anlamıyorum ama bunda anlaşılmayacak pek bir şey de yok Uymazsa diye ürün iadesi mümkünse al. Basit bir parça, aman şöyle yapma böyle bozarsın dedirtecek bir şey değil. Sadece çakmaklığı gözden çıkarmaya hazır ol. Aux ucunu ona göre yuvarlak yapmışlar fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla.
Ben de 10 lira bütçeyle kasetçalarla yaptım o işi. Kablosu çok çabuk hoşaf oldu ve en ufak sarsıntıda ses bozuluyor kasedi çıkarıp takmak lazım diye pek kullanmıyorum. Dediğin gibi direk arkadan kabloyla mantıklı. Ama teybin mevcut ses kalitesinden memnunsan mantıklı. Teybi sökmek pek sıkıntı değil. O deliklerden sağlam çubuklar sokup kanırtarak tutuyorsun ve teybi kendine çekiyorsun o kadar.Yok ya aman şöyle mi olur böyle mi olur dediğimden değil. 30 liraya bi tarafı soketli bi tarafı kulaklık çıkışı gibi olan kablo var. Teyibi sökmek lazım. Bunu alıp uğraşmadan hem 30 liralık kabloya ek USB şansına sahip olup hem yarı parasina kurtulmak daha mantıklı olmaz mı
Abi aklıma takılan şey kabloyu dışarı nasıl çıkaracaz bunun arkasında boşluk yok diye biliyorum ben. 10 20 lira arasına üzerinde aux girişi olan çakmakliga takılan zimbirtidan bulursam alırım. O da sırf USB de olsun diye. Yoksa bana aux lazım sadece. Gece gece aux fetişim tuttu hadi hayırlısı. Kafaya koydumya onu yapacam başka çaresi yokBen de 10 lira bütçeyle kasetçalarla yaptım o işi. Kablosu çok çabuk hoşaf oldu ve en ufak sarsıntıda ses bozuluyor kasedi çıkarıp takmak lazım diye pek kullanmıyorum. Dediğin gibi direk arkadan kabloyla mantıklı. Ama teybin mevcut ses kalitesinden memnunsan mantıklı. Teybi sökmek pek sıkıntı değil. O deliklerden sağlam çubuklar sokup kanırtarak tutuyorsun ve teybi kendine çekiyorsun o kadar.
Bak bana yolladığın aletin ucuna dikkat et. Tam böyle çakmaklık yuvasına oturacak gibi bir şey yapılmış. Muhtemelen çakmağı söküp döşemelerin arkasından oraya getirmek gerekecektirAbi aklıma takılan şey kabloyu dışarı nasıl çıkaracaz bunun arkasında boşluk yok diye biliyorum ben. 10 20 lira arasına üzerinde aux girişi olan çakmakliga takılan zimbirtidan bulursam alırım. O da sırf USB de olsun diye. Yoksa bana aux lazım sadece. Gece gece aux fetişim tuttu hadi hayırlısı. Kafaya koydumya onu yapacam başka çaresi yok