Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanıdık olduğun zaman iş yaptırabilmek tabii ki önemli ama tanıdık olmadığın vakit baştan savma iş yapılınca diğer yetkililerden bir farkı kalmıyor maalesef bu tarz servislerin. Baktığında benim buradaki Ford servisi de tanıdık, ama yoğun oldukları zaman ve tanımıyorlarsa seni seyret şenliği. Hele ki buradaki citroen servisine hiç girme. Tanıdık bile olsan öyle beceriksizler ki anlatılmaz yaşanır.
Bizim vw servisi de tanıdık acaip memnunuz sürekli de aynı servise gidiyoruz.Bizim kazayı da orda onardılar değişen kapılar çizgiler vs düzgün geldi bize.Tanıdıksız olmuyor kısaca :(

Tuzla gelmenin neresi uzunyol. Sahil yolundan gelme. Hatta mumkunse parali otoyoldan gel. Hatta once şile otoyoluna ordan yeni acilan mecidiye otobanina ordan tersane koprusu yolunu kullan gel. O arabayla cok ekonomik olur..
Abi madem biliyorsun ediyorsun buralari kendi kafamdakini yazayim iyi oldu yazdigin. 9 dan sonra 12 den once bir saatte cikacagimdan e5 veya sahil banko bos olacak. Evden 38 km gidis 38 donus suruyor.parali yola girersem hem benzin hem para benim icin ekonomik olmaz galiba. Sabah feneryolundan sahil caddebostan migros derken cc ye ayarlarim arabayi az yakar ins

:Hepinize teşekkürler arkadaşlar
Ben demistim demek istemiyorum ama maalesef ilk basta yardim edebilseydim keske bir cogu olmazdi bunlarin. Yine diyorum servis guzel ama tanidiga guzel geri kalanlar bastan savma yapiliyor. Renk tutmus mu benim korktugum o.
Eger yoksa gidip konusalim ustayla .
Kaptan büyük ihtimalle bir şey değişmezdi. Bizimkiler günlerdir kullanıyor arabayı, ben gece vakti keşfettiğimi gösterene kadar kimse farkına varmadı. Başlarında durulsa bile böyle iş çıkacaktı muhtemelen. Boya gündüz görenlerin söylediğine göre çok iyi ama daha ben görmedim :)
Tekrar geçmiş olsun hocam. Vallahi açıkçası ben daha işçilik isteyen konularda doğru düzgün iş tutturabilen bir yetkili servise rastlamadım diyebilirim. Hayır, eskiden çoğu parça tamir olurdu ama şimdi hemen hepsinin yerine yenisi gelip takılıyor. Onu bile doğru düzgün montajlamadan aciz oluyor servisler.
Valla haklı çıktın Cenk.
Haydaa valla kötü olmuş abi.Ama bence de servise çöksünler ya kötü işçilikle hayatına devam etmesin.
Çökecekler de en fazla kaputu söküp yeniden takmayı denerler. Montaj yerlerinden düzeltme payı olursa olur. Bir de rötuşu yaparlar o kadar.
Tanıdık olduğun zaman iş yaptırabilmek tabii ki önemli ama tanıdık olmadığın vakit baştan savma iş yapılınca diğer yetkililerden bir farkı kalmıyor maalesef bu tarz servislerin. Baktığında benim buradaki Ford servisi de tanıdık, ama yoğun oldukları zaman ve tanımıyorlarsa seni seyret şenliği. Hele ki buradaki citroen servisine hiç girme. Tanıdık bile olsan öyle beceriksizler ki anlatılmaz yaşanır.
E bizim Ford servisi bütün müdürleriyle bilmemneleriyle tanıdık. Arabaya kazadan sonra yanlış ebat lastik takmış gerizekalılar. Önce sözlü bildirdik, pardon bir bakalım dediler ölü taklidi yaptılar. Şimdi yazılı şikayetlerle saplayacağız. Artık 4 lastik mi verirler kendilerini affettirmeye ne yaparlar bilmiyorum. Tanıdık olunca da çok fark etmiyor. Çalışan elemanlar arasında nitelikli olanları servisten çıkıp kendi tamirhanesini açıyor zaten.

Bizim vw servisi de tanıdık acaip memnunuz sürekli de aynı servise gidiyoruz.Bizim kazayı da orda onardılar değişen kapılar çizgiler vs düzgün geldi bize.Tanıdıksız olmuyor kısaca :(
Bende Ford'dan memnunum ama dediğim gibi yabancı olursan uğraşıyorsun bayağı. Düzgün iş yaptırmak istiyorsan servisle bir hoşbeşin olmak zorunda. Benim sevmediğim de budur. Parasını ben veriyorum kardeşim hemde fazla fazla veriyorum. İşini düzgün yapman için illa bin bir sohbet, muhabbet mi kurmam gerekiyor. Bu düzenden oldukça canım sıkıldı.

Abi madem biliyorsun ediyorsun buralari kendi kafamdakini yazayim iyi oldu yazdigin. 9 dan sonra 12 den once bir saatte cikacagimdan e5 veya sahil banko bos olacak. Evden 38 km gidis 38 donus suruyor.parali yola girersem hem benzin hem para benim icin ekonomik olmaz galiba. Sabah feneryolundan sahil caddebostan migros derken cc ye ayarlarim arabayi az yakar ins

O saatler biraz riskli. Özelikle 7 8 de sahil yolu ve çevreyolu adamı kanser ediyor. Ama 9da boşalır sankim. Sen google mapse çıkarken rotayı hesaplat. %90 doğru çıkarır. Ben beykozdan gelirsin diye düşündüm.. 12 gibi yemek trafiğine yakalanabilirsin. Buda riskli. Sahil yolu kalabalık olur cevre yolu boş olur.. Cevreyolunu tercih etmeni öneririm..

E bizim Ford servisi bütün müdürleriyle bilmemneleriyle tanıdık. Arabaya kazadan sonra yanlış ebat lastik takmış gerizekalılar. Önce sözlü bildirdik, pardon bir bakalım dediler ölü taklidi yaptılar. Şimdi yazılı şikayetlerle saplayacağız. Artık 4 lastik mi verirler kendilerini affettirmeye ne yaparlar bilmiyorum. Tanıdık olunca da çok fark etmiyor. Çalışan elemanlar arasında nitelikli olanları servisten çıkıp kendi tamirhanesini açıyor zaten.
Aynen öyle.. Tanıdık + kabiliyetli elemanlar ikilisi olmazsa yetkili servisin işinden memnun kalmazsın. Dedim ya citroen'i tanı tanıma hiç fark etmez yeteneksiz ustalarla dolu. Aracı sağlam veriyorsun başka bir yerini bozarak geri teslim ediyorlardı. Zaten otomobil de bozulmaya müsait evlere şenlik yani.

:Hepinize teşekkürler arkadaşlar

Kaptan büyük ihtimalle bir şey değişmezdi. Bizimkiler günlerdir kullanıyor arabayı, ben gece vakti keşfettiğimi gösterene kadar kimse farkına varmadı. Başlarında durulsa bile böyle iş çıkacaktı muhtemelen. Boya gündüz görenlerin söylediğine göre çok iyi ama daha ben görmedim :)

Valla haklı çıktın Cenk.

Çökecekler de en fazla kaputu söküp yeniden takmayı denerler. Montaj yerlerinden düzeltme payı olursa olur. Bir de rötuşu yaparlar o kadar.

Mazdami yanlis lastik takmis abi

@bt Hocam bu arada servisin işçiliğini bu baktığın yerlerde beğenmediysen, şu şase doğrultma olarak geçen kalemi de bir araştırmaya çalışın. Olmadı bir özel serviste ya da başka bir serviste aracı kontrol ettirmeye çalışın. İşçilikten memnun kalmadıysanız o kısmı aksatmayın.

O saatler biraz riskli. Özelikle 7 8 de sahil yolu ve çevreyolu adamı kanser ediyor. Ama 9da boşalır sankim. Sen google mapse çıkarken rotayı hesaplat. %90 doğru çıkarır. Ben beykozdan gelirsin diye düşündüm.. 12 gibi yemek trafiğine yakalanabilirsin. Buda riskli. Sahil yolu kalabalık olur cevre yolu boş olur.. Cevreyolunu tercih etmeni öneririm..
Aynen abi bakacagim sabah. Goztepe ozgurluk parkinin orada oturuyorum ben.

Bizim kazanın onarımı 10 gün sürdü.Bu süreçte bilgi vermeleri vs de iyiydi.2 kapı sacı+boya fiyatı(kapıların boyası ve çamurluklar lokal boya)ayna+sağ ön cam gibi tutarlarla 7500 lerde bi miktar çıkardılar.İşçilik güzel geldi bana açıkçası.2-3 hafta önce sağ arka kapıdan su alma problemimiz vardı.Onun için de 1.5 gün serviste yattı ve tahliyelerfe problem olduğu söylendi kazadan değil dediler.Aldık 2 hafta önce arabayı şu an su da azalmaya başladı zaten çok ufak yerdeydi ben fark etmedim bile :) Babam kazadan sonra her gün kontrol ediyordu
sonunda buldu bi kusur :D Onarılmış fotoğraflarını da aşağıya bırakayım.
8YnrZn.jpg

NZVora.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...