Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu diyorum. Bak kulaklık bağlanacak girişin konik çevresi tam böyle 12V çakmaklığı çıkarıp yerine oturtturulsun diye yapılmış gibi :)
upload_2018-1-8_4-6-36.png

ricer vs tuner tarzı bir video mu yapsak. ama bize nasıl adapte edilir? apaçi vs. modifiyeci :)

Aklında proje yapmak var ise, kafa kafaya verilip güzel bir proje fikri doğabilir. Mesela Bmw 7 serisini temin edip, bir fabrikatör iş adamı ile test sürüşü yapabilirsin. Mesela şöför sen olursun, arakda oturan iş adamıda Köfeci yusuf'un patronu Yusuf Akbaş olabilir.
Bir diğer düşüncemde, bir dağda mahusr kalmış kayakciları kurtarmaya, 4x4 bir pickup ile film tadında kurtarma operasyonu yapabilirsin.
Yine aile boyu bir sedan ile Çanakkale Şehitlerini anma yolculuğu yapabilir. Fuel comsuption + konfor + bagaj gibi konulara giren bir road trip olabilir. Ricer vs Apache konusuna gelirsek, pek ilgi çekici olurmu bilemiyorum.

İyi de bu gelir diye düşünüyorum. 2. Resmi sipariş edince çünkü

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-01-08-09-36-54-104_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-01-08-09-36-54-104_com.android.chrome.png
    986.3 KB · Görüntüleme: 205
@sinan bir proje önerisi daha, İçinde yatılabilir arabalardan bir proje yapabilirsin. Zamanında bunu Top gear yapmıştı. Subarı levrog, Nissan xtrail vs gibi otomobillerin bagajında yatak serip uyumayı dene. Hatta bir ege turu veya bozcada turu gibi bir yola cıkıp, kumsala yakın park edip arabada yatmayı dene .. Avrupada Camper Mod olayı çok yaygın. Sırf Teslanın bu konuda harika bagajı var.

İyi de bu gelir diye düşünüyorum. 2. Resmi sipariş edince çünkü
Doğrudur. İhtimaller dahilinde...
2011 model 1.6 aracin bu seneki vergisi nedir acaba bilen var mi ?
sahibindende 2011 1.6 motorlu bir arabanın teknik özelliklerine gir, 6aylık mtv x2 olarak orada gösteriyor. En pratik yolu :)

Yılaaannn sgsfafafaf
Koğktun mu fsşdlksfjşlkdfsasdkljşas

Ekli dosyayı görüntüle 10614
Çahil, boş, serseri apaçi tayfası yine kendini belli ediyor rev match in ne olduğunu bilmiyor:D:DEkli dosyayı görüntüle 10615Bide bu var neymis roadster arkadan (orta degil arka, onların arasındaki farkı da bilmiyor)motorlu olurmuş

Hacı bunlar işte trafikte kornaya basılı tuttuğun gerizekalılar, otoyolda orta şeritte 110'la giderken sağından 190'la geçenler, arabasının her kusuruna aldığımda böyleydi haberim yok diyenler, sokakta salak salak egzoz uygulamalarıyla milletin karısını kızını korkutanlar, çıkardıkları seslerle milleti yatağından kaldıranlar bunlar işte. Ulan tam bir aptal ya.

@Sailor
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV
Bilgileri doldurunca direkt olarak ödemeniz gereken vergiyi gösteriyor. Tescil tarihi gününe kadar aynı olmak zorunda değil.
Örneğin; 05.06.2011 yazdınız, ama araç 15.06.2011 çıkışlıydı, yine de açılıyor sayfa. Ruhsata bakmaya gerek yok.

@bt son baktığımda sahibinden'de güncellememişlerdi ödenmesi gereken vergileri, yine baktım yine eskisi yazıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...