AnlamadımBak bana yolladığın aletin ucuna dikkat et. Tam böyle çakmaklık yuvasına oturacak gibi bir şey yapılmış. Muhtemelen çakmağı söküp döşemelerin arkasından oraya getirmek gerekecektir
AnlamadımBak bana yolladığın aletin ucuna dikkat et. Tam böyle çakmaklık yuvasına oturacak gibi bir şey yapılmış. Muhtemelen çakmağı söküp döşemelerin arkasından oraya getirmek gerekecektir
Şunu diyorum. Bak kulaklık bağlanacak girişin konik çevresi tam böyle 12V çakmaklığı çıkarıp yerine oturtturulsun diye yapılmış gibiAnlamadım
ricer vs tuner tarzı bir video mu yapsak. ama bize nasıl adapte edilir? apaçi vs. modifiyeci
Sen gittin mi Tuzlaya2011 model 1.6 aracin bu seneki vergisi nedir acaba bilen var mi ?
Doğrudur. İhtimaller dahilinde...İyi de bu gelir diye düşünüyorum. 2. Resmi sipariş edince çünkü
sahibindende 2011 1.6 motorlu bir arabanın teknik özelliklerine gir, 6aylık mtv x2 olarak orada gösteriyor. En pratik yolu2011 model 1.6 aracin bu seneki vergisi nedir acaba bilen var mi ?
Koğktun mu fsşdlksfjşlkdfsasdkljşasYılaaannn sgsfafafaf
Ekli dosyayı görüntüle 10614
Çahil, boş, serseri apaçi tayfası yine kendini belli ediyor rev match in ne olduğunu bilmiyorEkli dosyayı görüntüle 10615Bide bu var neymis roadster arkadan (orta degil arka, onların arasındaki farkı da bilmiyor)motorlu olurmuş
Ooo ayıpsın bmw320 estoril outCaddelerin nöbetindeyim diyosun