Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bende gidicem ama beklentim çok yüksek sanırım bende beğenmeyeceğim :D
Ya zevk meselesi. Cem yilmaz in stand up showlari benim icin efsane. Ama gora mi arog mu o furyadan beri neredeyse her filmine istemeye istemeye gittim. Sinema grubumuz var hayirda kabul edilmiyor zorla benide surukluyorlar. Allahtan herkes promosyon vs ne varsa veriyor banada dun film bedavaya geldi.diyecegim o ki filmlerini sevmiyorum ben. Seven begenen vardir zevk ve renk ama bana kesinlikle hitap etmiyor. Dun gene bi umit dedim cok insan gitmis ovende var bu sefer hadi be dedim gene tirt.

Cem Yılmaz bitmiş deyolla hakketen bitmiş mi yoksa kenarlarda daha kalmış mi acep:D
Ya hani benim dedigim de turk sinemasida bitti be tarzinda bir genelleme degil. Gurse birsel in aile arasinda filmi beni daha cok eglendirmisti.
Artik napiyorlarsa turk filmlerinin korsanlari nete dusmuyor.yabancilarin aninda gelsede turklerin gelmiyor. Korsan izleyip begendikten sonra sinemada da izledigim olmustur.cogunluklada sinemada turk filmlerine gidiyorum. Ustte dedigim gibi arog gora gibi filmlerde ben gulemedim cok fazla.benim icin vasat ustu olarak aklimda kaldi. Seven vardir bayilan vardir sen anlamamissin diyende cikar ama dedigim gibi bana hitap etmiyor. Cok uzun zaman once bostanci gosteri merkezinde canli performansini izleme sansini yakalamistim kramp girdi gulmekten o gun. Benim icin cem yilmaz orada kalsin daha iyi.

arifv216 için yapılan pr çalışması çok başarılı oldu ama beklentiyi çok yükseltti tam bir olay örgüsü bütünlüğü yok arif karakteri daha pasif kalmış. ince espiriler güzeldi ama film kahkaha attırmadı önceki iki film kat be kat daha iyidi

Dürüstlük mü desem ne desem
Yok yauww çalışarak aldım ilk sınavım 80 zaten ama hiç beklemiyordum . Teşekkür ortalamasini karsilarken İki kötü hoca nedeniyle alamayabilirim .

Birisi henüz genç hocayla derste tartıstik , bir ögretmenle en son yapmam gereken seydi biliyorum ama insanların inançlarına saygı duyması gerekirdi ...
Digeri ise dogru düzgün işlemedigimiz ingilizce dersi , hocada hakli bir yandan ama geçirmesi lazım beni .
sonuncusu ise biyoloji ne yapayim elimden gelmiyor anlamıyorum dersi ...
Fizikte 46.5 , İngilizce de 44 , Biyolojide 42 ortalamam var . İnşallah gecerim tesekkurle .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

%0 başari nedir birader , 50'nin üstünde not alan yokmuş ki sınıfta .

Bahadırda 36 mı ne almış senin kaçtı 10'larda diye duydum umarim yanlistir :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 ne lan 35 aldım ben her halükarda geçiyordum da iptal oldu sınıf ortalaması 50 altında olduğu için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Recep İvedik tarzi yapımlar konusulacagina cem Yılmaz'ın filmleri konusulsun iyi de olsa kötü de olsa.Hayir yani adama soruyorsun Recep İvedik nasıldı komik miydi diye süperdi çok güldük diyeni gördüğüm için söylüyorum @Sailor

Millet Tofaş seviyor ben de böyle bulunmayan tutmayan arabaları seviyorum hep diyoruz ya zevkler ve renkler olay bu yani:)
Kullan motor-şanzıman iyi dersin :) @Cenk hocama sor istersen c4 ü
O sağda solda köşede kalmış, pek tutulmayan araçların bir çoğu cevher olabiliyor lafı bu araç için geçerli değil. Bu makinede güzel olan şeyler; yalıtım, motor, şanzıman, yer yer malzeme kalitesi.. Onun haricinde beş para etmez. Hele ki sürüşünün her aşaması facia. Ne konfor var, ne yol tutuş var, ne sürüş zevki var.. Hele eat 6 şanzıman değil de mcp şanzımanlı alırsan hiç elle tutulur bir yanı kalmıyor. Otopark'ın eat 6 şanzımanlı 1.2 benzinli c4 testine bakarsan ne konfor var ne yol tutuş var yıldızlandırmada ki zaten harbiden öyle. Hatta o leş süspansiyonlara 2,5 yıldız konfor bile fazla. Mcp şanzımanlı alırsan o yıldızlandırmada şanzıman kısmına da 1,5 yıldız falan vermeyi unutma. Hayatımda beni otomobil kullanmaktan soğutan bu kadar kötü bir araba deneyimlemedim.

Recep İvedik tarzi yapımlar konusulacagina cem Yılmaz'ın filmleri konusulsun iyi de olsa kötü de olsa.Hayir yani adama soruyorsun Recep İvedik nasıldı komik miydi diye süperdi çok güldük diyeni gördüğüm için söylüyorum @Sailor
Ya bi yerde zevk ve renk . Ama bana gore mizah denilen sey recep ivediktedeki karakter , cem yilmazdaki karakter vs turk filmleri tamamen bir benzetme ile yuruyor.tamam yeni cikan filmi arif ve 216 bir devam filmi elbette tiplemelerin devami olacak ama bana bayginlik geldi. Daha cok bizlerden ondan bundan var olan olaylari farkli bakis acisi ile anlatan filmleri daha cok seviyorum.veya daha farkli konulari ele almaya cesaret edebilecek konular gelmeli sinemaya.
Cem Arif tiplemesiyle one cikti.sahandaki maganda tiplemesiyle .ata bir egeli karakterle (ki bence aralarinda en iyisini ata yapti eyvah eyvah ile. ) hani hic kimse oynamasi zor bir karakter secmiyor. Tabi bu insanlarin tiyatro gecmislerinin olmamasida buna en buyuk etken.
Bunun tam benzeri gunumuzun dizilerinde de var. Bilmemne guzeli bilmemne yakisiklisi geliyor dizide basrol aliyor 50 milyar diger yanda bunun egitimini gormus eleman 5 bile zor aliyor. Boyle boyle tiyatrolarda bitmeye basladi. Sinemada ise haliyle genelde tiplemeler on planda. Gerilim filmi ben hic hatirlamiyorum turk sinemasinda mesela.

Bunun sebebi de makyaj ile Ds4 ün iç mekanını koymaları.
Ben şu son makyajdan önceki 2012 kasaya sahiptim. Onun da malzeme kalitesi gayet iyiydi. Dayanıklı diyemem, soyulup çizilen yerleri oldu. Ama hissiyat olarak güzeldi. Ama dediğim gibi otomobil kullanmaktan soğutan bir alet. Hele o dümen gibi direksiyonu yok mu ayar ediyordu beni. Arkadaşımın eski model megane 2 aracının direksiyonu bile şehir içinde daha yumuşaktı. Tek elle aracı park edemiyordum bile. Diyeceksiniz ki o sertlik hızlanınca işe yarar. O zamanda işe yaramıyordu çünkü dibine kadar elektrikli bir direksiyon. Direksiyonu çeviriyorsun araba on saat sonra algılıyor sanki.

C 6 nasıl bir araba peki @Cenk hocam kullandınız mi:)
Onu hiç kullanmadım ki kullanan sayısı da pek fazla değildir tahminimce. Ama duyduğum yorumlardan doğru çok güzel bir otomobil olduğunu tahmin ediyorum. Bildiğim kadarıyla o modelde citroen'in hidropnömatik denilen havalı süspansiyonu da mevcut. Fransa Cumhurbaşkanı'da makam aracı olarak kullanıyor onu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...