Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene bugün...
IMG_20170109_223232_120.jpg

Seninki yeni sanırım e-hdi dı. Onda koruma özellikleri var diye hatırlıyorum. Mesela hdi da manuel modda kickdown tuşunu bassan da tepki vermezken ehdi da imkanı varsa direk vites düşürüyor. Ehdi picasso ile hiç fren-gaz yapmadım. C3 ile kalkış zaten tenezzül etmedim :D
Dogrudur.. Eski nesil hdi motorlarda oyle yapiyor olabilir ben hic deneyimlemedim. Ama dedigin gibi e hdi motorda stop ediyor. Kick down'da da vites dusuruyor ama 2 saniye sonra falan algiliyor. Algilayip degistirirken bir yigiliyor sonra kavriyor. Zaten o aralikta yanindaki coktan uzuyor :D

Dogrudur.. Eski nesil hdi motorlarda oyle yapiyor olabilir ben hic deneyimlemedim. Ama dedigin gibi e hdi motorda stop ediyor. Kick down'da da vites dusuruyor ama 2 saniye sonra falan algiliyor. Algilayip degistirirken bir yigiliyor sonra kavriyor. Zaten o aralikta yanindaki coktan uzuyor :D

Bu yüzden manuel modda sen düşüreceksin :D

Bugün bizim symbolu aldım. Petrole gidene kadar sıkıntı yoktu. Mazot aldım 40 liralık 7.65 litre mi neydi. 2 diş çıktı sonra 1 diş indi. 1. Sorum bu.
2. Sorum da yakıtı alıp çalıştırınca direksiyon hidroliksiz Şahin direksiyonu gibi oldu. Yolda 5 dakika sonra düzeldi. Nedendir bunlar

Tarih dersinde sınav kötü geçtigi halde 85 aldim , hocaya soyleyeyim 50 yapsin diger notlarin yaninda sırıtıyor .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrarlanacak matematik sınavım haricinde artık buralardayım :) Selam ahali

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

beyler arifv216 filmine bugün gittim kötü yorumlara aldırış etmeyin şahsen gorayı beğenip izleyen biri bu filmi de çok beğenir. Çok ince güzel espriler var tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...