abi kpss kasıyom xd sınavo yoksa okul bitti sayılırsanırsın çok sınavı dersi bütü var haspam
abi kpss kasıyom xd sınavo yoksa okul bitti sayılırsanırsın çok sınavı dersi bütü var haspam
Ayık ol 100 e yakın model Dünyanın en büyük 9. şirketi Teslanın %25 ine sahip.Psikopat immortal bir sanayi devi..BLA BLA BLA .Olum sıkıcı ya yazmaBu toyota ile ilgili neler neler varmış böyle yaz yaz bitmedi mübarek.
Bunları bildiğine göre yazmam yoksa başlığın anlamı kalmaz Bir yerde yeter der bırakırım ne yapayım geçen Fiat tan 5 tane şey zor çıkarmıştımAyık ol 100 e yakın model Dünyanın en büyük 9. şirketi Teslanın %25 ine sahip.Psikopat immortal bir sanayi devi..BLA BLA BLA .Olum sıkıcı ya yazma
Dogrudur.. Eski nesil hdi motorlarda oyle yapiyor olabilir ben hic deneyimlemedim. Ama dedigin gibi e hdi motorda stop ediyor. Kick down'da da vites dusuruyor ama 2 saniye sonra falan algiliyor. Algilayip degistirirken bir yigiliyor sonra kavriyor. Zaten o aralikta yanindaki coktan uzuyorSeninki yeni sanırım e-hdi dı. Onda koruma özellikleri var diye hatırlıyorum. Mesela hdi da manuel modda kickdown tuşunu bassan da tepki vermezken ehdi da imkanı varsa direk vites düşürüyor. Ehdi picasso ile hiç fren-gaz yapmadım. C3 ile kalkış zaten tenezzül etmedim
Dogrudur.. Eski nesil hdi motorlarda oyle yapiyor olabilir ben hic deneyimlemedim. Ama dedigin gibi e hdi motorda stop ediyor. Kick down'da da vites dusuruyor ama 2 saniye sonra falan algiliyor. Algilayip degistirirken bir yigiliyor sonra kavriyor. Zaten o aralikta yanindaki coktan uzuyor
https://otopark.com/forum/threads/toyota-hakkında-bilmediğiniz-12-bilgi.6148/ sonunda bittiBu toyota ile ilgili neler neler varmış böyle yaz yaz bitmedi mübarek.
Dürüstlük mü desem ne desemTarih dersinde sınav kötü geçtigi halde 85 aldim , hocaya soyleyeyim 50 yapsin diger notlarin yaninda sırıtıyor .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende dun gittim gram begenmedimbeyler arifv216 filmine bugün gittim kötü yorumlara aldırış etmeyin şahsen gorayı beğenip izleyen biri bu filmi de çok beğenir. Çok ince güzel espriler var tavsiye ederim.
Abi bende gidicem ama beklentim çok yüksek sanırım bende beğenmeyeceğimBende dun gittim gram begenmedim
Cem Yılmaz bitmiş deyolla hakketen bitmiş mi yoksa kenarlarda daha kalmış mi acepBende dun gittim gram begenmedim