@bt post alınası araçlardaydı, ama burası da olur sıkıntı değil, iki farklı test kanalının ikisinde de kadın sunucu olması tesadüf müdür?Müdür.Heeeh gelmiş yine tek sevdiğim BMW
@bt post alınası araçlardaydı, ama burası da olur sıkıntı değil, iki farklı test kanalının ikisinde de kadın sunucu olması tesadüf müdür?Müdür.Heeeh gelmiş yine tek sevdiğim BMW
Kadınlar başımızın tacıdır. Demek ki kendileri arabanın hasından anlayan hanımefendilermiş. Türkiye 15 sene sonra daha yeni yeni başladı böyle testlere@bt post alınası araçlardaydı, ama burası da olur sıkıntı değil, iki farklı test kanalının ikisinde de kadın sunucu olması tesadüf müdür?Müdür.
Top gear testini yapan Vicky Henderson. Fifth gear testlerinde de görebilirsin. Sağlam sürücüdür kendisiKadınlar başımızın tacıdır. Demek ki kendileri arabanın hasından anlayan hanımefendilermiş. Türkiye 15 sene sonra daha yeni yeni başladı böyle testlere
Çok denedim benim araçta ama beceremedim.. Henüz sağ ayak + topukla gaz olayında fren ayarını tam olarak tutturamıyor oluşum ayrı bir şey, alışkanlık ile halledilir ama gaz pedalı fren pedalına göre daha aşağıda konumlandırılmış. O sebeple zamanlamayı tutturamıyorum diyebilirim.
Bel fıtığı olana kadar yapabiliyordum. Özellikle Mk6 Fiesta'mızda çok yapardım. Ama kendi arabamda hem yapılması imkansıza yakın, hem de artık o tarz bir bacak hareketiyle belim acıyor. Benim arabada gaz pedalının yolu inanılmaz uzun, Sinan'ın yaptığı kadar standart bir heel&toe hareketinde 500 devir bile oynamıyor devir, ayrıca küçük motor s2000 gibi seri devirlenmiyor. Eğer yapmam gerekecekse önceden hesaplayıp en baştan freni bırakıp yapacak kadar zaman veriyorum kendime
Valla ben hiç yapamayacağım sen yine zamanla öğrenir yaparsın hocam ama bendeki araba otomatik olduğu için durum biraz karisikÇok denedim benim araçta ama beceremedim.. Henüz sağ ayakla fren ayarını tam olarak tutturamıyor oluşum ayrı bir şey, alışkanlık ile halledilir ama gaz pedalı fren pedalına göre daha aşağıda konumlandırılmış. O sebeple zamanlamayı tutturamıyorum diyebilirim.
Otomatiklerde gerek olmuyor zaten bildiğim kadarıyla vites değişimlerinde kendisi optimum motor devrini ayarlıyor. Bizim manuellerde gerek oluyor, viraj içinde bazen bir alt vitese geçtiğim zamanlar olurdu ki ayağı debriyajdan hızlı çekince hemen atardı arkasını. Sonra zaten virajdan önce vites düşürüp girmeye başladım ama bende bu hareketi yapmak istiyorum da işte gaz pedalı izin vermiyor. Kısmet ne diyelimValla ben hiç yapamayacağım sen yine zamanla öğrenir yaparsın hocam ama bendeki araba otomatik olduğu için durum biraz karisik
Ben zaten arada sırada imkan olunca viraj kasmaya calisiyorum o da bana yetiyor hell and toe olmayiversin ne yapalim kader kismetOtomatiklerde gerek olmuyor zaten bildiğim kadarıyla vites değişimlerinde kendisi optimum motor devrini ayarlıyor. Bizim manuellerde gerek oluyor, viraj içinde bazen bir alt vitese geçtiğim zamanlar olurdu ki ayağı debriyajdan hızlı çekince hemen atardı arkasını. Sonra zaten virajdan önce vites düşürüp girmeye başladım ama bende bu hareketi yapmak istiyorum da işte gaz pedalı izin vermiyor. Kısmet ne diyelim
Otomatiklerde gerek olmuyor zaten bildiğim kadarıyla vites değişimlerinde kendisi optimum motor devrini ayarlıyor. Bizim manuellerde gerek oluyor, viraj içinde bazen bir alt vitese geçtiğim zamanlar olurdu ki ayağı debriyajdan hızlı çekince hemen atardı arkasını. Sonra zaten virajdan önce vites düşürüp girmeye başladım ama bende bu hareketi yapmak istiyorum da işte gaz pedalı izin vermiyor. Kısmet ne diyelim
Aynen onda olmuyor. Vallahi bi denemek lazım ama şanzıman nasıl tepki verir bilemiyorum. Ben daha evvel aracı ilk aldığımda gazla frene aynı anda basmıştım da araç stop etmiştiTek kavramalı mcp de öyle ayar filan vermiyor acaba onda yapabilir miyim
Bende aynı yoldayım zaten hocamBen zaten arada sırada imkan olunca viraj kasmaya calisiyorum o da bana yetiyor hell and toe olmayiversin ne yapalim kader kismet
Aynen onda olmuyor. Vallahi bi denemek lazım ama şanzıman nasıl tepki verir bilemiyorum. Ben daha evvel aracı ilk aldığımda gazla frene aynı anda basmıştım da araç stop etmişti
Yok ben abartmıştım ondan oldu. Araç kendini korumaya aldı herhalde ondan stop etti. Trafikte ilerliyordum, önümdeki ani durunca debriyajdan kalma alışkanlık işte sol ayağımla güya debriyaja basıyorum ya frene abandım, sağ ayakta gazda kalınca araç durmaya yakın stop etti Aynısı babamda ve arkadaşım kullanırken de olmuştuBen kalkış için sol ayağımla frene basıp gaz verdiğim oluyordu hiç stop etmemişti. Senin bu araba limonmuş herhalde
Hocam şehirde öküz görmeye alıştığımızdan yadirgamadık göremedik herhaldeArkadaşlar inek var orada İNEK.
Yok ben abartmıştım ondan oldu. Araç kendini korumaya aldı herhalde ondan stop etti. Trafikte ilerliyordum, önümdeki ani durunca debriyajdan kalma alışkanlık işte sol ayağımla güya debriyaja basıyorum ya frene abandım, sağ ayakta gazda kalınca araç durmaya yakın stop etti Aynısı babamda ve arkadaşım kullanırken de olmuştu
Kah oluyor kah olmuyor ya pedallarda sıkıntı var ya bilekte.Umarım pedallardandır.Yukarıdaki şikayetler bende de oluyor. Frene basmadan gaza basarak, devir eşitleyerek sarsıntısız vites küçültüyorum şanzımanı korumak adına bunu becerebiliyorum yalnız olay frene de köklemeye gelince orası karışık.