Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoooopp iyi aksamlar beyler
Hayirdirdirdirdir bi vukuat mi var ?
Toplam: 531 (üye: 31, misafir: 430, bot: 70)
Bu kadar online hic gormemistim, masallah :D
Misafir arkadaslar, buyrun uye hanesine yazdirin adinizi :D
Yarım saat önce filan saldırı vardı siteye, halen varda engellendiği için artık bizi etkilemiyor.

Oradan kalan sahte ziyaretçiler onlar sanırım :D

Zaten italyadan getrcm ps3 de :Dd çok para vermeye gerek yok ayda yılda bir açar oynarım.
@bt @Mehmet hiç miiş görmez yaw arada açar oynarık öyle çok beklentim yok.
Ayda yılda bir oynamak için git cafe'ye 3-5 at, otur oyna. Veya git kirala 1-2 günlüğüne. her yerde güncel pc oyunlarını ve PS4'leri gördükten sonra ps3'ten bir gram zevk alamazsın haberin olsun.

Ben de G29 alacağım sanırım önümüzdeki günlerde.

G27 ikinci el içimden geçendi lakin PS4 ile çalışmıyor, belli bir takım adaptörler araçlar ile uyumlu hale getiriliyor ama gecikme latency oluyor mu bilmiyorum tam. Eh hadi onu geçtim millet malına temiz bakmıyor, bütün G27'lerde mutlaka bir kozmetik hasar var. Kötü kullanıldığı için vitesinde problemi olan, direksiyonda merkezleme sistemi bozulanı var.

Birde 900'e sıfırı zamanında satılırken, şu anda ikinci elleri 700-1000 TL arasında gidiyor şaka gibi. Mecbur 1300'e G29 alıp, ebay'den pertten çıkmış bir G27 vitesi alır bağlarım.

Ayda yılda bir oynamak için git cafe'ye 3-5 at, otur oyna. Veya git kirala 1-2 günlüğüne. her yerde güncel pc oyunlarını ve PS4'leri gördükten sonra ps3'ten bir gram zevk alamazsın haberin olsun.
Abi ben cs1.6 oynayan adamım da neyse djdhdgfhsds ben iyice düşüneyim en iyisi teşekkür ederim

The makina kanalının mahkemesi va varmış kazanmış luan o konu hakkında bilgisi olan var mı

Yahu onu bırakın, ben video da çekmiyorum. Yazmaya değer bulduğum incelemelerimi geliyorum buralarda yazıyorum. Bak görüntü filan da yok. Alıcı olmayan insana test parkuru 500m git 500m gel yapan yerler var :D Zaten sinek avlıyorlar, bari gelip ilgisi olana iyi davransınlar. Neredeyse üstüne para vereceğim.
valla abi ya sorma alıcı değilsen umurlarında olmuyorsun müşteriysen alıcı ağam paşam yapıyorlar bizim burda bi toyota plazada gökhan abi var bi o adam insan gibi davranıyor alıyor bizi oturtuyor çay söylüyor otomobil üzerine konu açıyor akıl veriyor muhabbet ediyor bi düzgün ilgi orda gördük @emert20 ile beraber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...