içimi rahatlatırken benBenim araç iyi yürüyor, o zaman yağda ucuza kaçmamışlar.
içimi rahatlatırken benBenim araç iyi yürüyor, o zaman yağda ucuza kaçmamışlar.
Var forumda bir başlık aç görürler belkiBmw 320d 177 hp likten bayağı anlarım diyen var mı forumda
177 lik e60 520d var bizde.Ne oldu ki?Bmw 320d 177 hp likten bayağı anlarım diyen var mı forumda
Audi A4 ile Fiat Egea'nın günah gecesinin yasak çocuğu gibi olmuş yeni Jetta.
Aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağaMegane sedan ve superb de mevzuya dahil olmuş bence
dsafdsfsdfsiçimi rahatlatırken ben
Triger değiştirdiniz mi177 lik e60 520d var bizde.Ne oldu ki?
Triger değiştirdiniz mi
Kaça değişti maliyet olarak. Ses yapıyor muydu değiştirmeden önceZincirler 2k km önce değişti 125 binde sayılır şu an
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaça değişti maliyet olarak. Ses yapıyor muydu değiştirmeden önce
Bizimki de ses yapmaya başladı 160k da şuan hiç değişmemiş büyük iht babamla konuşayım bi değiştirtcem gibiYa zincirin yanında bir sürü kalem vardı baya ağır bakıma girdi değişmesi gerekenler değişti 7k fatura çıktı.Evet ses yapıyordu.Ortalama maliyet 3.5 falandır herhalde.
Allah rahmet eylesinAlzheimer hastası dedem de birkaç gün önce 2 gün sonra bayram diyordu , 2 gün (dün) sonra hakka yürüdü . Allah gerçek bayramı görmeyi hepimize nasip etsin .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok be kaptan ne engellemesi... Kaç gündür bağırıyoruz forumda sıkıntı var diye, saldırılar bilmemneler bazen anlık olarak kilitleniyor. Öyle bir zamana denk geldiysen veritabanından kullanıcıları okuyamadığı için etiketleme de yaptırmıyor.Abi artik engelledinmi ne yaptin bilmiyorum gerci engellesen yazilarini goremezdim ama bir turlu etiketleyemedim alinti yaparak anlatcam.
Dun bi elemanla tanistim 1 hafta once mate 10 lite almis. Iyicene inceleme firsatim oldu.onceki dediklerime ek olarak 2 saati rahat buldugunu soledi sarj suresinin.0 dan sarj ediyorsa biraz daha geciyormus hatta.ufak tefek sikintilar var tabi ama o fiyatlarda aklima mi 6 geldi. Onunda ekrani 5.15 birde cercevesi var. Sonra one plus 5 geldi oda benzer sekilde. Ama one plus 5t var o takdire sayan fiyati pahali ama. Aklina gelen baska f/ p varmi abi o civarda
Arabam 7k maliyet çıkaracak yakarım.Ekstra masrafsız masraf çıkartacak... ahahhaYa zincirin yanında bir sürü kalem vardı baya ağır bakıma girdi değişmesi gerekenler değişti 7k fatura çıktı.Evet ses yapıyordu.Ortalama maliyet 3.5 falandır herhalde.
Büyük konuşuyorsun dohtooor Japon servisi affetmez bakArabam 7k maliyet çıkaracak yakarım.Ekstra masrafsız masraf çıkartacak... ahahha
Harbi mi lan napar?? Anime kısa filmi mi çeker?Büyük konuşuyorsun dohtooor Japon servisi affetmez bak
Silecek suyunu 100 kağıda dolduranlar sana bana neler yapmazHarbi mi lan napar?? Anime kısa filmi mi çeker?