Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaça değişti maliyet olarak. Ses yapıyor muydu değiştirmeden önce

Ya zincirin yanında bir sürü kalem vardı baya ağır bakıma girdi değişmesi gerekenler değişti 7k fatura çıktı.Evet ses yapıyordu.Ortalama maliyet 3.5 falandır herhalde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya zincirin yanında bir sürü kalem vardı baya ağır bakıma girdi değişmesi gerekenler değişti 7k fatura çıktı.Evet ses yapıyordu.Ortalama maliyet 3.5 falandır herhalde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizimki de ses yapmaya başladı 160k da şuan hiç değişmemiş büyük iht babamla konuşayım bi değiştirtcem gibi
Sağolasın

Abi artik engelledinmi ne yaptin bilmiyorum gerci engellesen yazilarini goremezdim ama bir turlu etiketleyemedim alinti yaparak anlatcam.
Dun bi elemanla tanistim 1 hafta once mate 10 lite almis. Iyicene inceleme firsatim oldu.onceki dediklerime ek olarak 2 saati rahat buldugunu soledi sarj suresinin.0 dan sarj ediyorsa biraz daha geciyormus hatta.ufak tefek sikintilar var tabi ama o fiyatlarda aklima mi 6 geldi. Onunda ekrani 5.15 birde cercevesi var. Sonra one plus 5 geldi oda benzer sekilde. Ama one plus 5t var o takdire sayan fiyati pahali ama. Aklina gelen baska f/ p varmi abi o civarda
Yok be kaptan ne engellemesi... Kaç gündür bağırıyoruz forumda sıkıntı var diye, saldırılar bilmemneler bazen anlık olarak kilitleniyor. Öyle bir zamana denk geldiysen veritabanından kullanıcıları okuyamadığı için etiketleme de yaptırmıyor.

Arkadaş da ben de telefon alacağız yakın zamanda. Arkadaş muhtemelen daha da yakın zamanda... Beklentilerimiz birbirine çok yakın. Nokia6 2018 biz alana kadar Türkiye'ye getirilirse 1. tercihim olacak. Yoksa ikimiz de yakın zamanda Huawei P10 Lite alacağız. Mate10 Lite konusunu sayende bayağı bir araştırdık, fenaymış :p O yüzden arkadaş ondan vazgeçti. OnePlus ve Xiaomi modellerini malum garanti meseleleri yüzünden tercih etmeyeceğim için hiç bakmadım, varsa onlarda vardır ama açıkçası bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...