Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim Toyota'larla yaklaşık 1m km olcak bişi olmaz dohtor bey korkma :D :D
Bir keresinde kornası bozuldu servis 2K demişti yalan olmasın babam bi tane takla atmış Hilux'dan 100 TL'ye halletmişti İkitelli'de :D
Valla bugün hilux test etmeye gittik. Arabaya bindik bi çalıştırdık pat motor arıza ışığı yanıyor:D Servise girdik sorduk sıkıntı yok dediler ardından bastık araziye taş gibi gittik geldik :D

Arabalar bozulmadığı için servisleri çok fantastik işler yapıyor mesela geçen Land Cruiser'in far ampülünü takmayı unutmuşlar :D Periyodik bakımları desen fiyat olarak zirvede ama koltuk gıcırdıyor dedim 1 hafta kalması lazım dedi :D Çıkan parçaları hediye paketine koyup veriyorlar kajsjsjs Cıvata pulunu bile faturaya 3 Tl olarak yazıyorlar neyse yazsam destan olur jajsjjs
Babacım pedere eski balataları hava filtresini vermişlerdi kutulayıp poşete koyup akjhsdaksd neler diyorsun.Lastiğe batan çiviyi paketleyip veriyor adamlar:D

Arabalar bozulmadığı için servisleri çok fantastik işler yapıyor mesela geçen Land Cruiser'in far ampülünü takmayı unutmuşlar :D Periyodik bakımları desen fiyat olarak zirvede ama koltuk gıcırdıyor dedim 1 hafta kalması lazım dedi :D Çıkan parçaları hediye paketine koyup veriyorlar kajsjsjs Cıvata pulunu bile faturaya 3 Tl olarak yazıyorlar neyse yazsam destan olur jajsjjs

civata pulu ney lan ? küfür mü bu ?

1200px-Fiat_Multipla_silver_front.JPG

Gürcistandan getirtmeyen bir daha japon araba kullandırtmasın ki @bt abiye getirecem şundan.Hem Fiat italyan bla bla bayılacak hediyesine:))))))))) Fiat ambleminin olduğu yere hastayım yalnız

Senide tupculer opuyor diyormuyum ben rahatladinmi simdi oldumu bu :D

aaa bak iyi hatırlattın, bugün zavoli'ciye gittim. gaz filtreleri değişti. baya leş durumdaymış. Lpg ayarı yapıldı, değerler biraz yüksek çıktı. Yakıta olumsuz yönde etki ettiğini söylediler. Biraz daha düşecekmiş. İnşallaahhh dedim 100 TL Verdim çıktım

200X-VONJESKTFJ32920171771_zavoli-filtre-fiyati-350x3502li.jpg

10 bin km deydi. Motora parça bekliyorlarmış ondan yakıyormuş. Ama dört çekeri canavar gibi çalışıyordu :D

10binde arabada motor arıza ışığı yakacak ne bozmuşlar yav asdfasdf
hilux @Bedirhan 'cımın terörist kasası :D

Ben mazdalarıma bir balata alamayacak mıyım ya??Kaç para ulen bir balata kaaaaç?? Ben nasıl jdm im ha nasıllll??? -@Sailor
hqdefault.jpg

İnsanların mazdalarının balataları bitmişş bitmişşşşşş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...