Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok be kaptan ne engellemesi... Kaç gündür bağırıyoruz forumda sıkıntı var diye, saldırılar bilmemneler bazen anlık olarak kilitleniyor. Öyle bir zamana denk geldiysen veritabanından kullanıcıları okuyamadığı için etiketleme de yaptırmıyor.

Arkadaş da ben de telefon alacağız yakın zamanda. Arkadaş muhtemelen daha da yakın zamanda... Beklentilerimiz birbirine çok yakın. Nokia6 2018 biz alana kadar Türkiye'ye getirilirse 1. tercihim olacak. Yoksa ikimiz de yakın zamanda Huawei P10 Lite alacağız. Mate10 Lite konusunu sayende bayağı bir araştırdık, fenaymış :p O yüzden arkadaş ondan vazgeçti. OnePlus ve Xiaomi modellerini malum garanti meseleleri yüzünden tercih etmeyeceğim için hiç bakmadım, varsa onlarda vardır ama açıkçası bilmiyorum.
Abi iphone garantisi haric diger markalarin garantileri benim icin kulliyen yalan.
Simdi klasik basini agritcam sen bana yardim et benzer durumdayiz abi gozunu seveyim yedim gene kafayi.
Simdi abi sen dedigin icin baktim nokia 6 2018 eger 1300 civarina gelirse alinir. Onun ustunde gelirse kesinlikle ölü gelmis olur.onun sevmedigim taraflari pil ekran ve 4gb ram. Hani kesinlikle kotu degil ama fiyatina bagli dedigim gibi. Benim ilk onceliklerinden biri amoled ekran. 3 farkli ekran tipinide kullanmis biri olarak en iyisi bana gore amoled. Mi 6 amoled degil ips ama gorduklerimin acik ara en iyisi idi. Nit degeri yuksel pikseller guzel ppi mutlu eder vs. Ama onunda cerceveleri var. Ama hayatimda gordugum en hizli parmak okuma su ana kadar mi 6 da. S8 den bi tik daha hizli hatta .One plus 5 eledim sayilir ama 5t modeli bence ilk 3 te bir telefon onunda 2700 fiyati var. Benim aklimda c7 satip uzerine o kadar daha koyup alabilmek var.yani 2 ve ustu benim icin yakin zamanda zor harcamam cok.
Onumuzdeki zamanlarda mi 7 one plus 6 s9 gibi amiral gemileri geliyor ondan dolayida hareket edemez oldum . Yeni cikacaklari muhtemel hemen alamam. Onlar ciktiginda bi eskilerini alsam sanki gereksiz gibi oluyor

Bu arada P10 lite a baktim onunda ekrani mi6 gibi ufak cok mu zorluk cekeriz abi sende zenfone bende c7 var ekranlar buyuk bizim simdi geccez oyle ekranlara

Yok yav aldığımda 95 kağıttı.2017 nisan ayında onunla kapışacak 500x vardı.Pedere kabul ettiremedim gidip bakmaya.Fiat almam diye tutturdu yılların tofaşçısı

Bence babanı dinleyerek doğru olanı yapmışsın ;)

Derler kornaya 2k .Adamlar corollanın vites topuzu soyulunca 2 sene önce yenisini alalım dedik sadece topuzu 700 lira dediler:D:D:

biz caponlar seni öpecek dediğimizde auuuuuu

Derler kornaya 2k .Adamlar corollanın vites topuzu soyulunca 2 sene önce yenisini alalım dedik sadece topuzu 700 lira dediler:D:D:
Arabalar bozulmadığı için servisleri çok fantastik işler yapıyor mesela geçen Land Cruiser'in far ampülünü takmayı unutmuşlar :D Periyodik bakımları desen fiyat olarak zirvede ama koltuk gıcırdıyor dedim 1 hafta kalması lazım dedi :D Çıkan parçaları hediye paketine koyup veriyorlar kajsjsjs Cıvata pulunu bile faturaya 3 Tl olarak yazıyorlar neyse yazsam destan olur jajsjjs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...