Arabam 7k maliyet çıkaracak yakarım.Ekstra masrafsız masraf çıkartacak... ahahha
Büyük konuşuyorsun dohtooor Japon servisi affetmez bak
Deme olum 5 yıl garantim var offfffBir gece ansızın turbon çufflar doktooorrr
Korkutmayın adamı... Japon bu bişey olmaz dimi @Sailor @motorsinanndohhtoru kitlicekler haberi yok 7bin diyene laf ediyo
caponların servisi öyle gel okşiyim demez direk öper, net
Korkutmayın adamı... Japon bu bişey olmaz dimi @Sailor @motorsinann
Silecek suyunu 100 kağıda dolduranlar sana bana neler yapmaz
Onun sensörleriiiiiğ vardııııığ bende yoook@bt 'yi etiketlesene geçen mazdaya gelen hasar kaydından pay biç biraz
Onun sensörleriiiiiğ vardııııığ bende yoook
2017 modellerinde geldi şerit takip vs. Haaa tosun baya baya orta donanım ön serbestniye boşlayn mı senin tosun?
2017 modellerinde geldi şerit takip vs. Haaa tosun baya baya orta donanım ön serbest
Bizim Toyota'larla yaklaşık 1m km olcak bişi olmaz dohtor bey korkmaKorkutmayın adamı... Japon bu bişey olmaz dimi @Sailor @motorsinann
Yok yav aldığımda 95 kağıttı.2017 nisan ayında onunla kapışacak 500x vardı.Pedere kabul ettiremedim gidip bakmaya.Fiat almam diye tutturdu yılların tofaşçısıArkasına sığılmayan fiestalar gibi 107.bin lira değil olsundu @Koraykaya @emert20
Abi iphone garantisi haric diger markalarin garantileri benim icin kulliyen yalan.Yok be kaptan ne engellemesi... Kaç gündür bağırıyoruz forumda sıkıntı var diye, saldırılar bilmemneler bazen anlık olarak kilitleniyor. Öyle bir zamana denk geldiysen veritabanından kullanıcıları okuyamadığı için etiketleme de yaptırmıyor.
Arkadaş da ben de telefon alacağız yakın zamanda. Arkadaş muhtemelen daha da yakın zamanda... Beklentilerimiz birbirine çok yakın. Nokia6 2018 biz alana kadar Türkiye'ye getirilirse 1. tercihim olacak. Yoksa ikimiz de yakın zamanda Huawei P10 Lite alacağız. Mate10 Lite konusunu sayende bayağı bir araştırdık, fenaymış O yüzden arkadaş ondan vazgeçti. OnePlus ve Xiaomi modellerini malum garanti meseleleri yüzünden tercih etmeyeceğim için hiç bakmadım, varsa onlarda vardır ama açıkçası bilmiyorum.
Derler kornaya 2k .Adamlar corollanın vites topuzu soyulunca 2 sene önce yenisini alalım dedik sadece topuzu 700 lira dediler:Bizim Toyota'larla yaklaşık 1m km olcak bişi olmaz dohtor bey korkma
Bir keresinde kornası bozuldu servis 2K demişti yalan olmasın babam bi tane takla atmış Hilux'dan 100 TL'ye halletmişti İkitelli'de
He olmaz olmaz 100 bin bakimim 5 e patladi benim allah kurtarsin kardesKorkutmayın adamı... Japon bu bişey olmaz dimi @Sailor @motorsinann
Yok yav aldığımda 95 kağıttı.2017 nisan ayında onunla kapışacak 500x vardı.Pedere kabul ettiremedim gidip bakmaya.Fiat almam diye tutturdu yılların tofaşçısı
Derler kornaya 2k .Adamlar corollanın vites topuzu soyulunca 2 sene önce yenisini alalım dedik sadece topuzu 700 lira dediler:
Ahahhahaha içime doğru yapmaya başladım.He olmaz olmaz 100 bin bakimim 5 e patladi benim allah kurtarsin kardes
auuu yaa.Mazda vuruyor 15 tane çıt yok Toyota vuruyor auuuu ne auuu..Bence babanı dinleyerek doğru olanı yapmışsın
biz caponlar seni öpecek dediğimizde auuuuuu
Ahahhahaha içime doğru yapmaya başladım.
auuu yaa.Mazda vuruyor 15 tane çıt yok Toyota vuruyor auuuu ne auuu..
Arabalar bozulmadığı için servisleri çok fantastik işler yapıyor mesela geçen Land Cruiser'in far ampülünü takmayı unutmuşlar Periyodik bakımları desen fiyat olarak zirvede ama koltuk gıcırdıyor dedim 1 hafta kalması lazım dedi Çıkan parçaları hediye paketine koyup veriyorlar kajsjsjs Cıvata pulunu bile faturaya 3 Tl olarak yazıyorlar neyse yazsam destan olur jajsjjsDerler kornaya 2k .Adamlar corollanın vites topuzu soyulunca 2 sene önce yenisini alalım dedik sadece topuzu 700 lira dediler: