Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıskanma kıskanma abi 6x14=84 80 kuruş km başına yakıyorsun.Ayda 1000 km gitsen 800 lira benzin masrafı.12 ay gitsen Bir de bakım geliyor 5000 lira ordan mtv-sigorta-kasko derken... 3 ay denizde kalman gerekebilir üzer bu beni gitme:/

son cümleyi okuyana kadar alp çoktan okyanuslara açıldı asdfasdfsaf

10binde arabada motor arıza ışığı yakacak ne bozmuşlar yav asdfasdf
hilux @Bedirhan 'cımın terörist kasası :D

İnsanların mazdalarının balataları bitmişş bitmişşşşşş :D
Benim daha yeni degisti ama cok gitmez zaten. Ne zaman insan sagligina zararli vs deyip balatalar asbest vs dediler daha cabuk biter oldu. Araba zaten otomatik e trafik cok yokus cok boyuna balata degistiriyorum

1200px-Fiat_Multipla_silver_front.JPG

Gürcistandan getirtmeyen bir daha japon araba kullandırtmasın ki @bt abiye getirecem şundan.Hem Fiat italyan bla bla bayılacak hediyesine:))))))))) Fiat ambleminin olduğu yere hastayım yalnız
Logonun olduğu yer bana hintli gelinleri çağrıştırıyor alınlarından sarkan kolyemsi şeye :D
a665cb837270259d248bbe3503797be6.jpg

10binde arabada motor arıza ışığı yakacak ne bozmuşlar yav asdfasdf
hilux @Bedirhan 'cımın terörist kasası :D

İnsanların mazdalarının balataları bitmişş bitmişşşşşş :D
Ben söyliyeyim abi DPF tıkanıyor Japonya'dan yenisini getirip takıyorlar :D Bizimde değişti ama çok şükür garantiden yoksa iyi öpeceklerini söylediler bende babamı sökmeye ikna etmiştim :D
Zaten en son jenerasyonda AdBlue'ye geçtiler bu sorundan dolayı heralde

Aynı sebebten geçen sene kasım ayında eşimin dedesi rahmetli oldu. O tamemen yatalaktı, Allah Kurtardı bu durumdan. Kendisine ait özenle hazırlanmış tek tek listelenmiş 7-8 albüm resim vardı. Almanya'daki hayatını anlatıyordu. Ölmeden önce bu resimlerdeki anılarının hiç birini hatırlayamıyordu. Bende çok derin izler bırakmıştır."
Ne tesadüftür ki dedem de Almanyada çalışmış , son zamanlarda çokça anlatıyordu . Evden kaçıp fabrikaya kart basmaya gidiyorum vb. diyordu .

muhtemelen o yıllardaki alüminyum kaplar alzheimer'e neden oluyordu .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...