Kimlerle konusuyoruz biz ya...
olm sen bir dohtur iki, ben burda 3 gün önce milli piyango aldığım bayiiye çıkan sayısal lotonun bana çıkmayışına üzüleyim siz 3 ayda bi loto parası kazanınnnn
Kimlerle konusuyoruz biz ya...
Yazıklar olsun bu japonların neden çekici/kamyon işine girmedikleri anlaşıldı.Adam 2,5 litre dizele adblue getiriyorBen söyliyeyim abi DPF tıkanıyor Japonya'dan yenisini getirip takıyorlar Bizimde değişti ama çok şükür garantiden yoksa iyi öpeceklerini söylediler bende babamı sökmeye ikna etmiştim
Zaten en son jenerasyonda AdBlue'ye geçtiler bu sorundan dolayı heralde
Bunlar hayali para elimde o kadar para var mi yok kazaniyormuyum gene yok hayali ihracat ithalat yapiyorum devletten ogrendim desonra biz zengin diyince auuuuuuuu
Bunlar hayali para elimde o kadar para var mi yok kazaniyormuyum gene yok hayali ihracat ithalat yapiyorum devletten ogrendim de
Loto parasi hemde 3 ayda ? Abov sayilarida unutmus yasliliktan curudun curudunolm sen bir dohtur iki, ben burda 3 gün önce milli piyango aldığım bayiiye çıkan sayısal lotonun bana çıkmayışına üzüleyim siz 3 ayda bi loto parası kazanınnnn
Evet değişiyor.Çift maaşa geçiyorsun tuttuğun nöbete de ekstra yazıyorlar.Van devlette bir acil tıp uzmanı ayda 14 gün 24 saat çalışarak.Ayda 22-24 k maaş alıyor.Bir anestezi uzmanı Mardin'de 18k maaş alıyor.Bir pediatri uzmanı 16k para alıyor sen bana gemi diyorsunOrada olunca evde olsam nolur olmasam nolur tovbe tovbe bolge bolge mi degisiyor maaslar
Paranin koku pederde ben az bucuk kazanarak cikmamaya direniyorumha paranın kökü sende yani
Loto parasi hemde 3 ayda ? Abov sayilarida unutmus yasliliktan curudun curudun
Evet değişiyor.Çift maaşa geçiyorsun tuttuğun nöbete de ekstra yazıyorlar.Van devlette bir acil tıp uzmanı ayda 14 gün 24 saat çalışarak.Ayda 22-24 k maaş alıyor.Bir anestezi uzmanı Mardin'de 18k maaş alıyor.Bir pediatri uzmanı 16k para alıyor sen bana gemi diyorsun
Yani kimseyi kucumsemiyorumda ben o sartlar yerine lanet berbat gemi ortamini tercih ederdim en azindan 3 e 1 veya 2 ye 1 hic olmadi 6 ya 1 kontratlar var. Gerci istanbuldan sonra cogu yeri yadirgarim ben burada bir yerden bir yere cok gec gidebilsem bile yinede merkez burada diyebilirimEvet değişiyor.Çift maaşa geçiyorsun tuttuğun nöbete de ekstra yazıyorlar.Van devlette bir acil tıp uzmanı ayda 14 gün 24 saat çalışarak.Ayda 22-24 k maaş alıyor.Bir anestezi uzmanı Mardin'de 18k maaş alıyor.Bir pediatri uzmanı 16k para alıyor sen bana gemi diyorsun
Doğuda annesi babası öğretmenlik yapanlar ya da hizmet edenler bilir.Memuru,öğretmeni doktoru askeri hep iyi ki gitmişim derler.Kaç tana abim ablam mezun oldu gitti oralara.Hepsi de sosyal heriflerdi.Konserler partiler okul klüp toplantıları starbuck beybileri vs.. Orasının da ayrı bir güzelliği var.Ben merakla bekliyorum bakalım mezun olunca nereye gidicem optimusumla.Yadırgamazsın kaptan sen karşıyaka çocuğuysan ben de bornova çocuğuyum beni bile sabırsızlıkla doğu görevi isteyen biri yaptı oaralara giden doktorlarYani kimseyi kucumsemiyorumda ben o sartlar yerine lanet berbat gemi ortamini tercih ederdim en azindan 3 e 1 veya 2 ye 1 hic olmadi 6 ya 1 kontratlar var. Gerci istanbuldan sonra cogu yeri yadirgarim ben burada birden bir yere cok gec gidebilsem bile yinede merkez burada diyebilirim
Ya bak o ayri dogruya dogru ben kultur turlari vs sayesinde ulkenin cogu yerine gittim ettim haklisin orasininda ayri bir havasi guzelligi dinginligi var ama iste o kadar alismisiz ki tuketime benim tus kilidi cortladi indim kadikoye yaptirdim geldim zaten trafikde gecirdigim sureler omrumden yiyor farkindayim.Doğuda annesi babası öğretmenlik yapanlar ya da hizmet edenler bilir.Memuru,öğretmeni doktoru askeri hep iyi ki gitmişim derler.Kaç tana abim ablam mezun oldu gitti oralara.Hepsi de sosyal heriflerdi.Konserler partiler okul klüp toplantıları starbuck beybileri vs.. Orasının da ayrı bir güzelliği var.Ben merakla bekliyorum bakalım mezun olunca nereye gidicem optimusumla.Yadırgamazsın kaptan sen karşıyaka çocuğuysan ben de bornova çocuğuyum beni bile sabırsızlıkla doğu görevi isteyen biri yaptı oaralara giden doktorlar
Kastamonu çıkarsa haber etDoğuda annesi babası öğretmenlik yapanlar ya da hizmet edenler bilir.Memuru,öğretmeni doktoru askeri hep iyi ki gitmişim derler.Kaç tana abim ablam mezun oldu gitti oralara.Hepsi de sosyal heriflerdi.Konserler partiler okul klüp toplantıları starbuck beybileri vs.. Orasının da ayrı bir güzelliği var.Ben merakla bekliyorum bakalım mezun olunca nereye gidicem optimusumla.Yadırgamazsın kaptan sen karşıyaka çocuğuysan ben de bornova çocuğuyum beni bile sabırsızlıkla doğu görevi isteyen biri yaptı oaralara giden doktorlar
Ya gel kaptan benle doğuya şoförüm ol ha bir de yeme içme temizliğe karışmam evin.5k maaş sana aylıkYa bak o ayri dogruya dogru ben kultur turlari vs sayesinde ulkenin cogu yerine gittim ettim haklisin orasininda ayri bir havasi guzelligi dinginligi var ama iste o kadar alismisiz ki tuketime benim tus kilidi cortladi indim kadikoye yaptirdim geldim zaten trafikde gecirdigim sureler omrumden yiyor farkindayim.
Ahaha eyvallah baboşKastamonu çıkarsa haber et
Nokia 6 için 1300 fiyat çekmişsin. 2. el telefon alınmıyor o paraya artık ₺ nin değeri yerlerde kaptan, telefon fiyatlarında sıkıntı yok. Senin önceliklerin benimkilerden çok farklı. O yüzden %95 ihtimalle farklı telefonları yöneliriz. Bu arada parmak izi okuma dersen zirvedeki markalardan biri Huawei aklında bulunsun.Abi iphone garantisi haric diger markalarin garantileri benim icin kulliyen yalan.
Simdi klasik basini agritcam sen bana yardim et benzer durumdayiz abi gozunu seveyim yedim gene kafayi.
Simdi abi sen dedigin icin baktim nokia 6 2018 eger 1300 civarina gelirse alinir. Onun ustunde gelirse kesinlikle ölü gelmis olur.onun sevmedigim taraflari pil ekran ve 4gb ram. Hani kesinlikle kotu degil ama fiyatina bagli dedigim gibi. Benim ilk onceliklerinden biri amoled ekran. 3 farkli ekran tipinide kullanmis biri olarak en iyisi bana gore amoled. Mi 6 amoled degil ips ama gorduklerimin acik ara en iyisi idi. Nit degeri yuksel pikseller guzel ppi mutlu eder vs. Ama onunda cerceveleri var. Ama hayatimda gordugum en hizli parmak okuma su ana kadar mi 6 da. S8 den bi tik daha hizli hatta .One plus 5 eledim sayilir ama 5t modeli bence ilk 3 te bir telefon onunda 2700 fiyati var. Benim aklimda c7 satip uzerine o kadar daha koyup alabilmek var.yani 2 ve ustu benim icin yakin zamanda zor harcamam cok.
Onumuzdeki zamanlarda mi 7 one plus 6 s9 gibi amiral gemileri geliyor ondan dolayida hareket edemez oldum . Yeni cikacaklari muhtemel hemen alamam. Onlar ciktiginda bi eskilerini alsam sanki gereksiz gibi oluyor
Bu arada P10 lite a baktim onunda ekrani mi6 gibi ufak cok mu zorluk cekeriz abi sende zenfone bende c7 var ekranlar buyuk bizim simdi geccez oyle ekranlara
Ya tamam insan huzur dinginlik ister ayri da bu konuyu uzun zamandir ailemlede tartisiyorum onlarda artik istanbuldan kacmak icin can atiyorlar hatunu ayarttilar sayilir ben hayir diyorum her seferinde. Elimin ayagimin altinda cogu seyi bulabilmeye alistim kolay degil bi anda dinginlige alismak.Doğuda annesi babası öğretmenlik yapanlar ya da hizmet edenler bilir.Memuru,öğretmeni doktoru askeri hep iyi ki gitmişim derler.Kaç tana abim ablam mezun oldu gitti oralara.Hepsi de sosyal heriflerdi.Konserler partiler okul klüp toplantıları starbuck beybileri vs.. Orasının da ayrı bir güzelliği var.Ben merakla bekliyorum bakalım mezun olunca nereye gidicem optimusumla.Yadırgamazsın kaptan sen karşıyaka çocuğuysan ben de bornova çocuğuyum beni bile sabırsızlıkla doğu görevi isteyen biri yaptı oaralara giden doktorlar
Bizim sadece gider 5k manyak 15 ver dusuneyim ha birde temas yokYa gel kaptan benle doğuya şoförüm ol ha bir de yeme içme temizliğe karışmam evin.5k maaş sana aylık
Sıkı pazarlıkçısın 5,500 son.Bir de akbilBizim sadece gider 5k manyak 15 ver dusuneyim ha birde temas yok
Benim yeğen de bayılır buna he. 1.9 jtd getirirsen ölene kadar kullanırım.
Gürcistandan getirtmeyen bir daha japon araba kullandırtmasın ki @bt abiye getirecem şundan.Hem Fiat italyan bla bla bayılacak hediyesine)))))))) Fiat ambleminin olduğu yere hastayım yalnız
Sedici İtalyancada 16 demek. 4x4'ten böyle bir isim yapmışlar. Keşke yapmasalardı dedirten bir sebep.Fiat Sedici diye bir araba varmış 4x4. Medici'ler gibi mübarek