Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm sen doktor değil misin hastaneden getirirsin işte etil metil bişiler :D :D

asdfasdf

abi çocuğun babası sağlam çevresi olan bi mimar, elini sallayınca 10bin lira kazanan türden. Babası diyor, gel sana 100bin liralık araba alayım işlerin başına geçersin hem diye
Aman abi 100.000 e Polo alıp işlerin başına koymasın abes kaçar .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doktorum, zaten bu araç o fiyata tek roadster olduğu için 160 değil 200 bile verilir. İlla roadster isteyen varsa kesinlikle verilir. Fakat tercih edilme nedeni illa üstü açık tek kapı bir model olmalı değilse, illa bu bir kriter değilse, mevzu sürüş keyfi ve performans ise 160 bin liraya bunları sağlayabilecek başka sıfır araçlar da mevcut. Ben sürüş keyfi ve performans istiyorum dediğinde, en büyük kriterim bu dediğinde 160 bin liraya tek seçenek yahut en mantıklı seçenek mx5 olmuyor. Ben illa roadster istiyorum dediğin vakit tek seçenek oluyor.

Ayrıca kişisel tercihimdir tabii ama ben 160 bin lira verip spor bir otomobil alıyorsam viraj ve sürüş keyfi isterim eyvallah ama otobanda da 3.20 dizelden tokat yemek istemem. Bu belki bir çokları için kriter değildir fakat ben kendi algılarımda böylesine yüksek bir parayı spor bir otomobile veriyorsam o tokatı yemeyi istemem.
Sıfır 320d 245k Mazda mx5 2,0 200k
İkisinin de 100-200 ü 20 sn

mx5'in 2.0 motorunu 160'a satıyor olsalar bende alırım doktor, kaçırmam tabii ki :D
320 d diyorsun abi 1,5 atmosferiğe karşı:D e o zaman 2,0 a çıkacaksın nasıl dizelde çıkıyorsan.Yoksa 1,6 dizel-1,5 mx5 yaparız? Net şekilde mx5 bagaj ve 2 koltuk dışında alınası kalıyor neye karşı koysan

Başınız sağolsun benim dedemde de var kötü bir hastalık
Allah şifa versin , kurtuluş versin ...

İstanbul'da iyi doktorlar var , izmitte de vardı tabi en iyi doktorlara götürmek için çok uğraştık . Ozel hastaneler , tahlilller , özel doktorlar ... En iyi diye duydugumuz doktorlar sara ilacı vermisti . 2-3 yıl onun yan etkileri ile yaşadı .

İnşallah sizin iyi bir doktorunuz vardir , bu tür sıkıntılar çekmemışsınizdir çekmezsiniz de ...

Ayrıca evden çikiyormu bilmiyorum ama onlar için özel bileklikler , çipli bileklikler vb. var . Alzheimer hastalarina ve bakıcılarına yazilmis kitaplar var okunabilir - okutulabilir ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

320 d diyorsun abi 1,5 atmosferiğe karşı:D e o zaman 2,0 a çıkacaksın nasıl dizelde çıkıyorsan.Yoksa 1,6 dizel-1,5 mx5 yaparız? Net şekilde mx5 bagaj ve 2 koltuk dışında alınası kalıyor neye karşı koysan
Öyle değil, verdiğim paraya + aldığım arabanın segmentinde ve algıdaki konumlandırmasına göre bu yorumu yapıyorum. Ona bakarsan 2,5 tonluk F segment makam aracı S serisinin bazı motorları, bizim spor diye aldığımız ne araçları patlatır. Mevzu, spor otomobil alıyorsam 1.4'müş 1.6'ymış 2.0'mış dizel falan anlamam. 160-170 hp'lik ibiza cupra'cı tayfadan yolda tokat yemek falan istemem. Verdiğim para + spor otomobil algısı bende bunu oluşturuyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...