Sen arabayı al gel bizim derici Hayrettin abi var ona yaptırırız birşeyler isteğe göre sığır olur ceylan olurAah ah şu koltuklar şu deri rengi. Benim deri fetişini ne yapacağız yav.
Ekli dosyayı görüntüle 10831
Sen arabayı al gel bizim derici Hayrettin abi var ona yaptırırız birşeyler isteğe göre sığır olur ceylan olurAah ah şu koltuklar şu deri rengi. Benim deri fetişini ne yapacağız yav.
Ekli dosyayı görüntüle 10831
Aman abi 100.000 e Polo alıp işlerin başına koymasın abes kaçar .Olm sen doktor değil misin hastaneden getirirsin işte etil metil bişiler
asdfasdf
abi çocuğun babası sağlam çevresi olan bi mimar, elini sallayınca 10bin lira kazanan türden. Babası diyor, gel sana 100bin liralık araba alayım işlerin başına geçersin hem diye
erama da böle diolar..Ya beyler tamam petrolheadiz, büzük virajda belli olur, her şey 0-100 değil ama dacia lodgy'ye de tokatlanılmaz ki be
Hangi arabaysa üstüne tezek atıp yakYa beyler tamam petrolheadiz, büzük virajda belli olur, her şey 0-100 değil ama dacia lodgy'ye de tokatlanılmaz ki be
Sen arabayı al gel bizim derici Hayrettin abi var ona yaptırırız birşeyler isteğe göre sığır olur ceylan olur
Biliyorum Ford yapiyormus eskiden kardeslikSenin profil fotoğrafındaki koltuklarda muhteşem.
Sıfır 320d 245k Mazda mx5 2,0 200kDoktorum, zaten bu araç o fiyata tek roadster olduğu için 160 değil 200 bile verilir. İlla roadster isteyen varsa kesinlikle verilir. Fakat tercih edilme nedeni illa üstü açık tek kapı bir model olmalı değilse, illa bu bir kriter değilse, mevzu sürüş keyfi ve performans ise 160 bin liraya bunları sağlayabilecek başka sıfır araçlar da mevcut. Ben sürüş keyfi ve performans istiyorum dediğinde, en büyük kriterim bu dediğinde 160 bin liraya tek seçenek yahut en mantıklı seçenek mx5 olmuyor. Ben illa roadster istiyorum dediğin vakit tek seçenek oluyor.
Ayrıca kişisel tercihimdir tabii ama ben 160 bin lira verip spor bir otomobil alıyorsam viraj ve sürüş keyfi isterim eyvallah ama otobanda da 3.20 dizelden tokat yemek istemem. Bu belki bir çokları için kriter değildir fakat ben kendi algılarımda böylesine yüksek bir parayı spor bir otomobile veriyorsam o tokatı yemeyi istemem.
Era abimizi biliyoruz bulaşmıyoruz da lodgy puh a..erama da böle diolar..
Tepikleyerek şarampole yuvarladımHangi arabaysa üstüne tezek atıp yak
neyle?? Hahahahaha chery tokatladı olum beniYa beyler tamam petrolheadiz, büzük virajda belli olur, her şey 0-100 değil ama dacia lodgy'ye de tokatlanılmaz ki be
mx5'in 2.0 motorunu 160'a satıyor olsalar bende alırım doktor, kaçırmam tabii kiSıfır 320d 245k Mazda mx5 2,0 200k
İkisinin de 100-200 ü 20 sn
320 d diyorsun abi 1,5 atmosferiğe karşı e o zaman 2,0 a çıkacaksın nasıl dizelde çıkıyorsan.Yoksa 1,6 dizel-1,5 mx5 yaparız? Net şekilde mx5 bagaj ve 2 koltuk dışında alınası kalıyor neye karşı koysanmx5'in 2.0 motorunu 160'a satıyor olsalar bende alırım doktor, kaçırmam tabii ki
Caddy, müthiş hızlı şimşek mekkuyin f1 şanzıman dsg kdkgkdkdmfneyle?? Hahahahaha chery tokatladı olum beni
Bence off-road performansı oldukça cezbedici. Şiir gibi indi aşağıya.Era abimizi biliyoruz bulaşmıyoruz da lodgy puh a..
Tepikleyerek şarampole yuvarladım
Allah şifa versin , kurtuluş versin ...Başınız sağolsun benim dedemde de var kötü bir hastalık
Çözelim sana full+full bi doblo :dBence off-road performansı oldukça cezbedici. Şiir gibi indi aşağıya.
Şu optimusun 0-200 ünü de koyaydın reis320 d diyorsun abi 1,5 atmosferiğe karşı e o zaman 2,0 a çıkacaksın nasıl dizelde çıkıyorsan.Yoksa 1,6 dizel-1,5 mx5 yaparız? Net şekilde mx5 bagaj ve 2 koltuk dışında alınası kalıyor neye karşı koysan
Çözelim sana full+full bi doblo :d
Öyle değil, verdiğim paraya + aldığım arabanın segmentinde ve algıdaki konumlandırmasına göre bu yorumu yapıyorum. Ona bakarsan 2,5 tonluk F segment makam aracı S serisinin bazı motorları, bizim spor diye aldığımız ne araçları patlatır. Mevzu, spor otomobil alıyorsam 1.4'müş 1.6'ymış 2.0'mış dizel falan anlamam. 160-170 hp'lik ibiza cupra'cı tayfadan yolda tokat yemek falan istemem. Verdiğim para + spor otomobil algısı bende bunu oluşturuyor320 d diyorsun abi 1,5 atmosferiğe karşı e o zaman 2,0 a çıkacaksın nasıl dizelde çıkıyorsan.Yoksa 1,6 dizel-1,5 mx5 yaparız? Net şekilde mx5 bagaj ve 2 koltuk dışında alınası kalıyor neye karşı koysan
Var işte enişte paketi o ama nüfus kaydı kontrolü var gerçekten enişte değilsen satmıyorlarBir ara Tuğra-Line donanım paketi vardı. Araç içerisinde hediye mehter marşı müzikleri ve altın varaklı arka cama osmanlı tuğrası lazer işlemeli. Halen var mı ?
Olmaz abi o zaman. Başka bahara kaldı, ben MX-5'e tuğra yaptıracağım.Var işte enişte paketi o ama nüfus kaydı kontrolü var gerçekten enişte değilsen satmıyorlar