Bizim ilacımız hothatch ya, koca arabalarla uğraşıyoruzC4 picasso vardı
Bizim ilacımız hothatch ya, koca arabalarla uğraşıyoruzC4 picasso vardı
Alınası araçlara bir baksana1.6 sporting ilanlarınıda takip ediyorum abi ara ara. Multijetten ona geçmeye korkuyorum yakıtından dolayı Ben @alfhonso abim kadar zengin değilim malesef
abi direk sen geldin valla aklıma gittik bayiye zaten aracın dış tasarımına bi türlü ısınamadım inceledik sürüşe çıktı sürerken iyi ama arka iptal tek beğendiğim şey ses sistemi ve direksiyon birde şanzıman fena değildi full paket 1.0 100 beygire 107 bin tl dediler o motor 140 lık değil mi dedim yok 140 st line da gelecek dedi benim bildiğim 1.0 ecoboost bi motor var minik bir yazılımla 140 yapıp st line diye öpecekler bide body kitSeni gerçekten çok iyi anlıyorum kardeşim.
https://www.otopark.com/forum/threads/İnceleme-ford-fiesta.5478/
Bu mesajı yazdıktan sonra oraya girdim ve gördüm abi paylaştığını Yaz sonunda antalyada satılık baya güzel uygun fiyatlı bi sporting vardı. Kuzenimde araba arıyordu o sıralar. Bu arabayı gösterdim şehir dışında diye gidip almadı. Sonra burdan lpgli 1.2 8v palio aldıAlınası araçlara bir baksana
Sadece yazılım farkı olamaz o motorlarda. Zaten fındık motordan bir yığın güç çıkıyor, belli başlı parçalarda güçlendirme yapılmıştır mutlaka. Yoksa Fiesta Red&Black serisinin çok pis adı çıkardı B&O muazzam olmuş ya, tertemiz ses veriyor. Bizim Fiesta'nın standart ses sisteminde içeride öksürüyorsun basstan.abi direk sen geldin valla aklıma gittik bayiye zaten aracın dış tasarımına bi türlü ısınamadım inceledik sürüşe çıktı sürerken iyi ama arka iptal tek beğendiğim şey ses sistemi ve direksiyon birde şanzıman fena değildi full paket 1.0 100 beygire 107 bin tl dediler o motor 140 lık değil mi dedim yok 140 st line da gelecek dedi benim bildiğim 1.0 ecoboost bi motor var minik bir yazılımla 140 yapıp st line diye öpecekler bide body kit
fieastayı maalesef çekemedik abi sadece normal bi test sürüşüne çıktık o plaza sıkıntılı daha önce söymiştik çekimi kabul etmemişlerdi sadece parkuda deneyimleyebildik focustaki 140lık 1.0 100 beygire çekmişlerdir diye tahmin etmiştim benSadece yazılım farkı olamaz o motorlarda. Zaten fındık motordan bir yığın güç çıkıyor, belli başlı parçalarda güçlendirme yapılmıştır mutlaka. Yoksa Fiesta Red&Black serisinin çok pis adı çıkardı B&O muazzam olmuş ya, tertemiz ses veriyor. Bizim Fiesta'nın standart ses sisteminde içeride öksürüyorsun basstan.
Araba hala sizdeyse paralel parkını bir denesenize. Ben arkada saksı, yanda merdiven filan böyle saçma bir yerde dikey park denemiştim, araba sapıtmıştı doğal olarak. Park pilotunu her yola gelecek şekilde deneyerek paylaşırsanız çok iyi olur. Bir de yüksek hızdaki rüzgar sesini merak ediyorum, ona da değinirseniz iyi olur.
O motor Focus'ta da 100 beygir ya. 140 hp Fiesta'larda Red&Black modellerinde oluyordu. Focus'un ST-Line'ında filan ekleniyor muydu bilmiyorum ama Tr'de Focus'larda hiç 140hp olarak kullanılmadı.fieastayı maalesef çekemedik abi sadece normal bi test sürüşüne çıktık o plaza sıkıntılı daha önce söymiştik çekimi kabul etmemişlerdi sadece parkuda deneyimleyebildik focustaki 140lık 1.0 100 beygire çekmişlerdir diye tahmin etmiştim ben
benim bilgim yanlışmış abi karıştırmışım o motor 125 beygirmiş focustaki 1.0 ecobost haklısın baktım şimdide valla abi güler yüz eksik birazO motor Focus'ta da 100 beygir ya. 140 hp Fiesta'larda Red&Black modellerinde oluyordu. Focus'un ST-Line'ında filan ekleniyor muydu bilmiyorum ama Tr'de Focus'larda hiç 140hp olarak kullanılmadı.
Canınız sağolsun, test dediğimiz de olduğu kadar. Denizli'de Ford satılmaz en kötü ihtimal, kaldı 80 il
125? Doğrudur. 1.6 atmosferik gibi işte ya. Güler yüz eksik kalırsa Courier'le Transit satarlar bol bol.benim bilgim yanlışmış abi karıştırmışım o motor 125 beygirmiş focustaki 1.0 ecobost haklısın baktım şimdide valla abi güler yüz eksik biraz
20 senedir aynı ekiple çalışıyo abi emekli olan olursa söyliyimfenaymış be. terletti.
Gitsem beni de alır mı yanına?
Aman abi 100.000 e Polo alıp işlerin başına koymasın abes kaçar .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.6 sporting ilanlarınıda takip ediyorum abi ara ara. Multijetten ona geçmeye korkuyorum yakıtından dolayı Ben @alfhonso abim kadar zengin değilim malesef
Bizim marea grubunda mareadan terfi eden ya t-jet punto ya da t-jet bravo aliyor . Bakalım temiz var mi tanidiklarda1.4 120 hp punto olcak tüm dizelleri tokatlıcan
Resimler ateş ediyor Maşallah
Tosunumu seviyorum amaBizim ilacımız hothatch ya, koca arabalarla uğraşıyoruz