Zamanında onu da yaptılar.Bence off-road performansı oldukça cezbedici. Şiir gibi indi aşağıya.
Zamanında onu da yaptılar.Bence off-road performansı oldukça cezbedici. Şiir gibi indi aşağıya.
O zaman benim kafam karıştı cupraya karşı 160 a ne alırsın abi verdiğin para+spor otomobil algısıyla?Verdiğim para + spor otomobil algısı bende bunu oluşturuyor
100-180 im 18 saniye baboş 200 e bir dakkada çıkıyoruzŞu optimusun 0-200 ünü de koyaydın reis
Bose ses sistemiyle de mehter marşı ne güzel dinlenir ama bangır bangırOlmaz abi o zaman. Başka bahara kaldı, ben MX-5'e tuğra yaptıracağım.
Bose ses sistemiyle de mehter marşı ne güzel dinlenir ama bangır bangır
Oaa iyimiş la100-180 im 18 sane baboş 200 e bir dakkada çıkıyoruz
Şaka yapmıyorum iyi hızlanıyorum.Oaa iyimiş la
208 gti by ps alırım kesinlikle.. En dolusu şuan 128 lira. Kilitli mekanik dif falan var. Kalan 32 bin lirayı da zamanla motor gücü yetersiz gelirse modifiyeye, yakıt parasına, bakım masrafına ve gezme tozmaya harcarımO zaman benim kafam karıştı cupraya karşı 160 a ne alırsın abi verdiğin para+spor otomobil algısıyla?
O da gözümde net cupracı tayfa da o yüzden dedim.Ha cupra almışsın ha onu ne fark eder.208 gti by ps alırım kesinlikle.. En dolusu şuan 128 lira. Kilitli mekanik dif falan var. Kalan 32 bin lirayı da zamanla motor gücü yetersiz gelirse modifiyeye, yakıt parasına, bakım masrafına ve gezme tozmaya harcarım
Ee işte zaten çarşı orada karışıyor. Roadster isteyen adam dediğim gibi 1.4 - 1.5 - 1.6 atmosferik motorlu mx5'e 160'da verir, 200'de verir. Çünkü adamın tercihi roadster olduğu için fazla seçenek yok. Ama mx5'in roadster olması alacak kişi için o kadar önemli değilse, sürüş zevki + performansa bir çıt daha önem veriyorsa o zaman 160 liraya mx5'in en dolu 1.5'ini almak yerine 128'e hothatch olan gti almak daha mantıklı hale geliyor. Sürüş zevki derken de mx5 ile gti'ın sürüşleri eminimki farklıdır. Hatta mx5 daha eğlencelidir bile diyebilirim fakat normal bir sürücüye gti'ın da sürüş zevki yeter. O yüzden o kısmı çok karıştırmadımO da gözümde net cupracı tayfa da o yüzden dedim
Nese babamn arabası 177 hp Allahtan kıskanmadmŞaka yapmıyorum iyi hızlanıyorum.
Ya beyler tamam petrolheadiz, büzük virajda belli olur, her şey 0-100 değil ama dacia lodgy'ye de tokatlanılmaz ki be
Anca babanın arabası.. Baba arabası< babanın aldığı araba<kendi araban<2.kendi araban...Nese babamn arabası 177 hp Allahtan kıskanmadm
Virajda tokat başka bir boyut yalnız; biz roll da gittik ..Ne vardı altında nolur juke falan deVirajda corsa d tokatladı bugun...
+ babamı yılın 2-3 ayı görğyor olmam ahmshdbabAnca babanın arabası.. Baba arabası< babanın aldığı araba<kendi araban<2.kendi araban...
Juke nin ciğerli versyonu da var yanlış olmasınVirajda tokat başka bir boyut yalnız; biz roll da gittik ..Ne vardı altında nolur juke falan de
Şükür etmek önemli ayuu+ babamı yılın 2-3 ayı görğyor olmam ahmshdbab
Yabana atma. Fiesta'nın bir tık altı yol tutuşu vardır. Limitleri bayağı yüksek. Arabasını tanıyan biri sürüyorsa bayağı iyi gider.Virajda corsa d tokatladı bugun...
O gülücüğün altında yatan ''ben de öyleyim'' tavrın... yerimYabana atma. Fiesta'nın bir tık altı yol tutuşu vardır. Limitleri bayağı yüksek. Arabasını tanıyan biri sürüyorsa bayağı iyi gider.
Sende ne vardı babuşVirajda corsa d tokatladı bugun...