Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumu insanlara sosyal medyadan önermek bayağı bir üye getirdi. Sinan abi arada videolarda da bahsetse çok iyi olur. Aynı zamanda bir soru sorulduğunda örn önce hangisini koyalım gibi İnstagramdan duyurup forumda anket yapılsa forumu toparlar.

Yok arkadaş aldı da, geçen burada mevzusu dönmüştü kaptanla. Onu etkietleyip haber vereyim dedim. Etiketle cebelleşirken yanlış anlaşılır bir msj olmuş :D
Geçen gün mağazada sanırım oydu dolandım biraz telefonda bayağı hoşuma gitti, android sevmem samsungtan ötürü ama bunu alırım

TELEFON ALACAK ARKADAŞLAR. TAM ŞU ANDA VATAN'DA WEB'DEN ALIŞVERİŞTE SINIRLI STOK İNDİRİM VAR.
@Sailor Geçen dediğim arkadaş az önce P10 Lite aldı, ben alamadım :)
Edit: etiketi almadı bir türlü @Sailor @Sailor
Etiket buyuk sikinti abi tesekkur ederim benide gordugun icin valla allah razi olsun. Bende simdi ciktim siteden guzel indirim varmis ama bu haftalar icerisinde dogubanktan 2200 e one plus 5t almaya karar verdim hayirlisi simdilik indirimler guzel aldinmi sende abi

Geçen gün mağazada sanırım oydu dolandım biraz telefonda bayağı hoşuma gitti, android sevmem samsungtan ötürü ama bunu alırım
Ahanda bu http://www.vatanbilgisayar.com/huawei-p10-lite-akilli-telefon-siyah.html

Etiket buyuk sikinti abi tesekkur ederim benide gordugun icin valla allah razi olsun. Bende simdi ciktim siteden guzel indirim varmis ama bu haftalar icerisinde dogubanktan 2200 e one plus 5t almaya karar verdim hayirlisi simdilik indirimler guzel aldinmi sende abi
Alamadım ya. Sadece peşin ödeme vardı. Benim şu aralar taksitle almam şart. Peşin fiyatına 10 taksitini kovalayacağım artık.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...