şu an bile prim yaptırıyoruzEnes batur
Cok gecForumu insanlara sosyal medyadan önermek bayağı bir üye getirdi. Sinan abi arada videolarda da bahsetse çok iyi olur. Aynı zamanda bir soru sorulduğunda örn önce hangisini koyalım gibi İnstagramdan duyurup forumda anket yapılsa forumu toparlar.
Yalnız inatçı kirlerde tavanı iyice çitileyince yün kazak gibi pamuklanıyor. :/Kişi kendinden bilir işi.Fiesta mı Corsa mı?
Yok arkadaş aldı da, geçen burada mevzusu dönmüştü kaptanla. Onu etkietleyip haber vereyim dedim. Etiketle cebelleşirken yanlış anlaşılır bir msj olmuşKaptan mı aldı yoksa senin arakdaş mı aldı
Geçen gün mağazada sanırım oydu dolandım biraz telefonda bayağı hoşuma gitti, android sevmem samsungtan ötürü ama bunu alırımYok arkadaş aldı da, geçen burada mevzusu dönmüştü kaptanla. Onu etkietleyip haber vereyim dedim. Etiketle cebelleşirken yanlış anlaşılır bir msj olmuş
Etiket buyuk sikinti abi tesekkur ederim benide gordugun icin valla allah razi olsun. Bende simdi ciktim siteden guzel indirim varmis ama bu haftalar icerisinde dogubanktan 2200 e one plus 5t almaya karar verdim hayirlisi simdilik indirimler guzel aldinmi sende abi
Ahanda bu http://www.vatanbilgisayar.com/huawei-p10-lite-akilli-telefon-siyah.htmlGeçen gün mağazada sanırım oydu dolandım biraz telefonda bayağı hoşuma gitti, android sevmem samsungtan ötürü ama bunu alırım
Alamadım ya. Sadece peşin ödeme vardı. Benim şu aralar taksitle almam şart. Peşin fiyatına 10 taksitini kovalayacağım artık.Etiket buyuk sikinti abi tesekkur ederim benide gordugun icin valla allah razi olsun. Bende simdi ciktim siteden guzel indirim varmis ama bu haftalar icerisinde dogubanktan 2200 e one plus 5t almaya karar verdim hayirlisi simdilik indirimler guzel aldinmi sende abi
Çerçevesi bayağı inceydi benim baktığımın. Boyutu da 5 inç ekran falanAhanda bu http://www.vatanbilgisayar.com/huawei-p10-lite-akilli-telefon-siyah.html
Alamadım ya. Sadece peşin ödeme vardı. Benim şu aralar taksitle almam şart. Peşin fiyatına 10 taksitini kovalayacağım artık.
nasıl geçiyoruz gece moduna?Gece modu gelmiş beyler, süper olmuş.
Bilmem, yatıcam birazdan. Şimdiden yazayım dedim. Elbet gelir.nasıl geçiyoruz gece moduna?