Çocuğun hiç gitmemesi lazım zatençocuğum olsa yine goturmem @AYUU Allah korusun
Çocuğun hiç gitmemesi lazım zatençocuğum olsa yine goturmem @AYUU Allah korusun
Yuklenelim ayu ya linc edelimçocuğum olsa yine goturmem @AYUU Allah korusun
Yallah İtalya'ya @AYUUYuklenelim ayu ya linc edelim
Şu yaşama hevesinin
İnsanların cümlesinin
Aldığımız nefeslerin
Anladımki hepsi yalan
Kuru havada, hava sıcakken veya lastiğin kendisi ısınmışken yapar.Kış lastikleri normal lastiklerden daha çok patinaj yapar mı? Böyle bir gözleminiz var mı?
Teşekkür ediyorum abi sana hep güvenmiştim...Ayuuuya linçe kalkışma hareketi yapanlar karşısında beni bulur
KıraLa bak beee. Şanı yürüsün diye temizlemiyordur daTavanında ayak izi olan symboll sahibi adam var kardeşimin arkadaşı jajsjjs
Kişi kendinden bilir işi.Fiesta mı Corsa mı?KıraLa bak beee. Şanı yürüsün diye temizlemiyordur da
Çoluk çocukla uğraşamam @AYUU bu yaştan sonra
Valla o cocuga ayri kil oluyorum. En son oguzhan ugur vurdu vurdu ben rahatladim.
Daha gençsin yawwÇoluk çocukla uğraşamam @AYUU bu yaştan sonra
enes baturu ben de sevmiyorum kendisini, her şeyi geçtim karaktersiz biri olduğunu düşünüyomBizde geri vites yok ayucum ozur dilerim artik daha da uzatmam lazim linc hareketini
Valla o cocuga ayri kil oluyorum. En son oguzhan ugur vurdu vurdu ben rahatladim.
Teşekkür ediyorum abi sana hep güvenmiştim...
Satarken açıklamada görüyormuşuz djgjfhslhjhkjbfbdjdkgKıraLa bak beee. Şanı yürüsün diye temizlemiyordur da
Neden....Hatayı başından yapmışın......
Ben kendisini su andaki naziye benzetiyorum. Biri dini kullanip milyonlari yanina cekti uzerlerinden para kazandi digeri cocuklarin iradesiz olmalarindan yararlanip onlari kendi tarafina cekti onlar uzerinden para kazandi ayni kapiDaha gençsin yaww
enes baturu ben de sevmiyorum kendisini, her şeyi geçtim karaktersiz biri olduğunu düşünüyom
Neden....
Ben kendisini su andaki naziye benzetiyorum. Biri dini kullanip milyonlari yanina cekti uzerlerinden para kazandi digeri cocuklarin iradesiz olmalarindan yararlanip onlari kendi tarafina cekti onlar uzerinden para kazandi ayni kapi
Sana serbest başganSeni sadece ben linç ederim
Çok boş. Aslında çocuklar beni izliyor onlara önemli şeylerden de bahsedeyim diyip araya sıkıştırsa tamam da para peşinden koşturduğu için yapmıyor böyle şeyleri.Ben kendisini su andaki naziye benzetiyorum. Biri dini kullanip milyonlari yanina cekti uzerlerinden para kazandi digeri cocuklarin iradesiz olmalarindan yararlanip onlari kendi tarafina cekti onlar uzerinden para kazandi ayni kapi