Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahanda bu http://www.vatanbilgisayar.com/huawei-p10-lite-akilli-telefon-siyah.html

Alamadım ya. Sadece peşin ödeme vardı. Benim şu aralar taksitle almam şart. Peşin fiyatına 10 taksitini kovalayacağım artık.
Bana bu bildirim gelmedi. Kim bilir neler kaciriyorum normalde.
Banada 10 takside yuzde 10 daha fazla odersin dediler. Teklif edecem gidip oradaki dukkanlara kafamdaki fiyati kabul eden kazanir yok olmazsada kor topal kullancam telefonu. Hicbir zaman sert bir zemine dusmedi ama kapla oraya buraya firladi cok. Artik ne olduysa zamanla delirmeye basladi.

cekirdek-yiyerek-aycicegi-ithalatini-protesto-ettiler-IHA-20130905AW000642-4-t.jpg

Goztepeden ciktim 111 km menzil yaziyordu. Gaza yemin olsun hersey uzerine basmadim. Klima acik koltuk isitma herhalde benzin tuketmez ama normalden dahada fazla yakti.
Biraz gezdim geldim kartala gittim sahilden cc ile az yakmasi lazim yol bos icti yine.eve geldim kalmis 60 menzil moralim bozuluyor artik.

Goztepeden ciktim 111 km menzil yaziyordu. Gaza yemin olsun hersey uzerine basmadim. Klima acik koltuk isitma herhalde benzin tuketmez ama normalden dahada fazla yakti.
Biraz gezdim geldim kartala gittim sahilden cc ile az yakmasi lazim yol bos icti yine.eve geldim kalmis 60 menzil moralim bozuluyor artik.
kaptan sat bunu al bi mazda 3 skyactive çiçek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...