OkBilmem, yatıcam birazdan. Şimdiden yazayım dedim. Elbet gelir.
Gskdhahsmxnmxnsöcnbx
Sen oldugunda muhabbet cevirmiyoruz valla. Bakiyoruz sen varmisin yokmusun forumda orgutleniyoruz sen gelme bulusmalara dahaLan muhabbeti kaçırmışım bee Neyse, bir dahakine artık adsfdsfd
Ağzın mi dolu @AYUUGskdhahsmxnmxnsöcnbx
Buralar karisirAğzın mi dolu @AYUU
Ğağağağ bir şey olmaz yaww. Beni sevmiyorsanız giderim...Bunlar hep senin yüzünden
Çıkar da konuşayım abiAğzın mi dolu @AYUU
Ağa sanki kafam güzel misafirlik ten geldim içkiyle sigarayla isim olmaz ama bilmiyorum artikBuralar karisir
çekirdeğimi aldım bekliyorum. Uykum var inşallah iyi bi kavga olur da zevkle izlerikBuralar karisir
Off ben yaptım sen daha da kötüsünü yaptın muhabbetin ahahhaĞağağağ bir şey olmaz yaww. Beni sevmiyorsanız giderim...
Çıkar da konuşayım abi
Bana bu bildirim gelmedi. Kim bilir neler kaciriyorum normalde.Ahanda bu http://www.vatanbilgisayar.com/huawei-p10-lite-akilli-telefon-siyah.html
Alamadım ya. Sadece peşin ödeme vardı. Benim şu aralar taksitle almam şart. Peşin fiyatına 10 taksitini kovalayacağım artık.
Çay demini iyi alsın diye karbonat gibi meth atmışlarsa demliğe...Ağa sanki kafam güzel misafirlik ten geldim içkiyle sigarayla isim olmaz ama bilmiyorum artik
Tovbeler olsun ya ....Ğağağağ bir şey olmaz yaww. Beni sevmiyorsanız giderim...
Çıkar da konuşayım abi
arada forumu böyle izlemek istiyorum. Mis.
Gö.. oldum hakikaten teşekkür ler kardesNoldu kimse öyle dememi beklemiydu dimi ahdkajdb
Nereden bilelim yan yana durduğunuzu, beklemiyorduk tabiiNoldu kimse öyle dememi beklemiydu dimi ahdkajdb
kaptan sat bunu al bi mazda 3 skyactive çiçekGoztepeden ciktim 111 km menzil yaziyordu. Gaza yemin olsun hersey uzerine basmadim. Klima acik koltuk isitma herhalde benzin tuketmez ama normalden dahada fazla yakti.
Biraz gezdim geldim kartala gittim sahilden cc ile az yakmasi lazim yol bos icti yine.eve geldim kalmis 60 menzil moralim bozuluyor artik.