" Dubai uçak bileti fiyatları "Dubai de 1 dilenci ayda yaklaşık 270.000 tl kazanıyormuş ben şok oldum
" Dilenci nasıl olunur ? "
" Dubai'den nasıl vize alınır ? "
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
" Dubai uçak bileti fiyatları "Dubai de 1 dilenci ayda yaklaşık 270.000 tl kazanıyormuş ben şok oldum
Agaggsgs Vizeyi alırız sıkıntı yok sen uçak parasını ve kalacak yer parasını ayarla" Dubai uçak bileti fiyatları "
" Dilenci nasıl olunur ? "
" Dubai'den nasıl vize alınır ? "
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzin?
Tadi kacti buranin
Bizim araba en son geçen sene yarının üstünü gördü , onda da çip puanimiz vardı onunla alacaktik sonra orada geçmiyormuş başka yerden de aldık . sonra yarinin 2 çizgi üstüne çıktı .Full de dolmuyor 200 e. Bu gidisle zaten cok zor valla en son 2 sene once fullemistim depoyu.
Abi bence sen basıyon basıyon sonra niye çok yakıyo diyonTadi kacti buranin
Mazda ford ile ortak motor kullanmadi hic
Mazda ford ile ortak motor kullanmadi hic
Linki actigimda gordugum ilk resim benim motor canim ya ne cok yakarmis kiyamamMazda 3 avrupa modellerinde
Zetec diye değil mazda z engşn diye geciyor. Zaten yamaha tasarımı..
Sendeki mazda zm olanı..
http://www.wikiwand.com/en/Mazda_Z_engine
Evet benzinBenzin?
16 civari yakiyor basincaAbi bence sen basıyon basıyon sonra niye çok yakıyo diyon
ahhh yerim 1,6 vvtiEvet benzin
Abi kusura bakmaTadi kacti buranin
Bu arada senin power curve tıpatıp 1.6 zetec motoru curvesiLinki actigimda gordugum ilk resim benim motor canim ya ne cok yakarmis kiyamam
Est canin sagolsun senin sucun yok be ama bi demedin gel forumdaslari gezdireyimAbi kusura bakma
Yakita ne diyorsun abiBu arada senin power curve tıpatıp 1.6 zetec motoru curvesi
http://www.automobile-catalog.com/curve/2010/1683005/mazda_3_sedan_1_6_mzr_exclusive-line.html
Ehliyetim yok hala bi alıyım her hafta sonu forumdaşlarla istanbul parkEst canin sagolsun senin sucun yok be ama bi demedin gel forumdaslari gezdireyim
Yakita ne diyorsun abi
Acik trafik derken abi o nasil oluyorBen 6.9 diyorum. Oda acık trafikte.