Bizim bmw de hız sabitleyici bile yok ama ort 6 yakıyo...
Bakmayarak 6 yakıyoz abi şuanBwm olsa 6 litre yakmasına bakmazdım.
Preminyum olduğu için tamamen indivical...Bizim boşline sayılcak comfortline golfte var bmw otursun ağlasın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ama bmw de de saatli bomba dsg yok onu napacaukBizim boşline sayılcak comfortline golfte var bmw otursun ağlasın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakmayarak 6 yakıyoz abi şuan
Hee. Doğeu söylüyon abiAnlamadın. Arabanın fiyatından ve diğer işletim maliyetleri, yakıt tüketimi maliyetlerinden kat ve kat fazladır.
Hee. Doğeu söylüyon abi
Sana fark etmez, nasılsa hep 200 liralık alıyorsunbenzin 5.73 olmus.
Bizimki manuel zf fln bilmiyom benYani Bmw işletebilcek gücü olan birinin benzin sarfiyatını düşünceğini sanmam.
Zaten o işi zf hp8 şanzımanı çözer. Sırf şanzıman benim araba fiyatında bile pahalı olabilir.
Full de dolmuyor 200 e. Bu gidisle zaten cok zor valla en son 2 sene once fullemistim depoyu.Sana fark etmez, nasılsa hep 200 liralık alıyorsun
Araba yokkkkGskdhahsmxnmxnsöcnbx
2 litre bedava benzinin var hala bi memnuniyetsizlik...benzin 5.73 olmus.
Doktor geriden geliyorrAraba yokkkk
Baya uzun surdu birikmesi bide2 litre bedava benzinin var hala bi memnuniyetsizlik...
Yokmu soyle bir kampanya puan falan ya bilirsin abi senSana fark etmez, nasılsa hep 200 liralık alıyorsun
Ben hala full doldurtuyorum depoyu. Bi arabaya bakıyorlar, bi bana bakıyorlar, sonra bi daha arabaya bakıyorlar, ikinciye soruyorlar. Sürekli aldığım bir yer var, neyse ki onlar arabayı tanıdılar da aştık o muhabbetleriFull de dolmuyor 200 e. Bu gidisle zaten cok zor valla en son 2 sene once fullemistim depoyu.
Ben o kadar zengin degilim vallaBen hala full doldurtuyorum depoyu. Bi arabaya bakıyorlar, bi bana bakıyorlar, sonra bi daha arabaya bakıyorlar, ikinciye soruyorlar. Sürekli aldığım bir yer var, neyse ki onlar arabayı tanıdılar da aştık o muhabbetleri