Ben önercemi önerdim... istion lpg taktır doğayı koruYemin ediyorum piyasada Vag dışında D segment yok kafayı oynatıcam.Abv.Vazgeçtim ya
Ben önercemi önerdim... istion lpg taktır doğayı koruYemin ediyorum piyasada Vag dışında D segment yok kafayı oynatıcam.Abv.Vazgeçtim ya
Baya uzun surdu birikmesi bide
Yokmu soyle bir kampanya puan falan ya bilirsin abi sen
Mondeo'yu Avensis'i yok saydın he?Yemin ediyorum piyasada Vag dışında D segment yok kafayı oynatıcam.Abv.Vazgeçtim ya
200 lira alinca 570 civari menzil gosteriyor200 liraya benim depo 3 defa dolar. 1100 km yol yaparım..
200 lira alinca 570 civari menzil gosteriyor
Benim öyle bir gözlemim oldu , araba 1 kaşık suyu görsün aşırı patinaja düşüyordu . sonra düşündüm biraz bunun su tahliyesi daha iyi olmasi lazim . Kış lastiği yağış kar falan dedim . Ondan sonra dedim bu lastikler suyu tahliye edemiyor . Ondan sonra zaten görüntüde biraz ters gibi geliyordu bana . V kanal malum . sonra araştırdık . Lastigi ters takmışızKış lastikleri normal lastiklerden daha çok patinaj yapar mı? Böyle bir gözleminiz var mı?
Valla bu kasa benim kasa degil benden hafif bunlar. Yani birsey diyemiyorum araba kendisi kota koyuyor o tur degerler 2014 yilindan eski mazdalar icin kesinlikle hayal.Bu adam 6.7 litre yakıyor. Senin neyin eksik bu gavurdan..
https://www.spritmonitor.de/en/detail/329766.html
Sana acı gerceği emin olunca söyleyecem. Önce araştırmalıyım..Valla bu kasa benim kasa degil benden hafif bunlar. Yani birsey diyemiyorum araba kendisi kota koyuyor o tur degerler 2014 yilindan eski mazdalar icin kesinlikle hayal.
Sonucta yakit aliyorum menzil yaziyor ortalama 600. Bunu 1000 e cikaramam ki ben
Çare 1.5 dciÇare manuel 1.3 cdti
Sehir ici bu arabaya 6 yaktirmak imkansiz ben bunu 6 senedir basaramiyorum yapabilen varsa buyursun gelsinSana acı gerceği emin olunca söyleyecem. Önce araştırmalıyım..
Mondeo kafamda var zaten araştırıyorum.Avensis toyotaya doydumMondeo'yu Avensis'i yok saydın he?
Sehir ici bu arabaya 6 yaktirmak imkansiz ben bunu 6 senedir basaramiyorum yapabilen varsa buyursun gelsin
Ali abi hatirlarmisin bilmem , benzinlikte karsilastigin bir adami anlatiyordun nakit çalisiyordu , az yakit aliyordu ama mutluydu . Bence yok yere faiz batagina girmeye gerek yok .Arkadaşlar
Bu seneki bakımlar için para biriktiremezsem bankadan kredi çekme fikrini düşündüm.
3000 tl 12 ay ödemeli krediyi ayda 280 tl çıkıyor. 300 tl faiz işletiyor..
Tek düğmeye anında hesaba geciyor..
Sizin görüşünüz nedir..
Kitabi varmiydi o suruslerin
Mazda ford ile ortak motor kullanmadi hicSenin motor, 1.6 zetec se.
http://www.wikiwand.com/en/Ford_Sigma_engine
@Cenk bu motoru gayet iyi anlatır sana..
meraba arkadaşlar ben 200 tlye 430-450km yapıyorum.200 liraya benim depo 3 defa dolar. 1100 km yol yaparım..
Senin motor, 1.6 zetec se.
http://www.wikiwand.com/en/Ford_Sigma_engine
@Cenk bu motoru gayet iyi anlatır sana..
Yanlışım olmasın ortak motor olup olmadığını bilmiyorum. Büyük ihtimal mazda kendi motorunu kullanıyordu. Ayrıca ben zetec motoru daha çok 2.0 ve 1.25 hacimleriyle deneyimledim diyebilirim. Kısa bir süreliğine 1.6 100 hp'lik zetec üniteyi de focus'da kullandım ama tüketim konusunda tavsiye verebilecek kadar denemedim diyebilirim.Mazda ford ile ortak motor kullanmadi hic
Herşey olabilir , araba arıza çıkarmaz da başka şeyler de olabilir İlla kötü anlamda değil masraf hayatimizin her yerinden çikabilirArkadaşlar benim esas derdim. Arabayı kredi ile bakım yaptık diyelim, arkadan bşr arza cıkar möt gibi kalırım..
Mazda eski araclarinda dizel haric hep kendi motorunu kullandi. Dizelde psa ile ortak yapildi . Ama su anda guncel motorlarin hepsi tamamen kendilerinin.Yanlışım olmasın ortak motor olup olmadığını bilmiyorum. Büyük ihtimal mazda kendi motorunu kullanıyordu. Ayrıca ben zetec motoru daha çok 2.0 ve 1.25 hacimleriyle deneyimledim diyebilirim. Kısa bir süreliğine 1.6 100 hp'lik zetec üniteyi de focus'da kullandım ama tüketim konusunda tavsiye verebilecek kadar denemedim diyebilirim.