Doktorum amcamıza japon aşısı yapta şu lexusu alsın . Benim favori listemde , alinası araçlarda 2.373.736 defa paylaşildi . Her gördüğümde ah ulan diyorum ya da böyle arabalar varken insanlar neden gidip passat vb. arabalara biniyorlar falan diyorum gereksiz yoruluyorum yani . Birisi alsın şunu her gördüğümde iç cekmekten kurtulayimhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-daha-temizi-yok-448596494/detay
Aha V60 bayılır peder böyle absurt şeylere
Zambia'ya uçak bileti ne kadar?nasılsınız insanlar
Şu V60 mı yoksa Lexus u mu diyorsun abi Haa olayı anladım ne dicem evde uzun yola çıkılacak oraya buraya ailecek gidilmesi için gereken bir dizel açığımız olacak.Benzinli lexus canımızı yakar.Kendi boğazımızdan keseriz üzer yani.Yoksa aldırırım tabi bir lexusDoktorum amcamıza japon aşısı yapta şu lexusu alsın . Benim favori listemde , alinası araçlarda 2.373.736 defa paylaşildi . Her gördüğümde ah ulan diyorum ya da böyle arabalar varken insanlar neden gidip passat vb. arabalara biniyorlar falan diyorum gereksiz yoruluyorum yani . Birisi alsın şunu her gördüğümde iç cekmekten kurtulayim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baba nasıl giriyoruz*??Gece modunu beğenmenize sevindim.
Automatic.Baba nasıl giriyoruz*??
Güzel diyorlar müdürüm biz bulamadık ama olsun.Gece modunu beğenmenize sevindim.
Telefonlarda yok. Dalga geciyorsunuz bence.Automatic.
Safariden girdim diye mi ben de hala ana sütü gibi beyaz?Automatic.
Vip olanlara ozelmisSafariden girdim diye mi ben de hala ana sütü gibi beyaz?
Gece modunu beğenmenize sevindim.
O değil ben dalgasına yazmıştım ya gece modu falan yok bende shfkshfkdGece modunu beğenmenize sevindim.
Sağol abi ben de iyiyimZambia'ya uçak bileti ne kadar?
Kusura bakma mazeretim vardı. Anlık bir ardinal patlaması oldu bende bi bişey oldu böyle allahaffetsinSağol abi ben de iyiyim
Google>skyscanner
6.5/10Kusura bakma mazeretim vardı. Anlık bir ardinal patlaması oldu bende bi bişey oldu böyle allahaffetsin
https://www.otopark.com/forum/threads/bugünki-müziğiniz.139/page-90#post-220747