Beyler bugun mesaim yok OTOPARK'ta. Dolayisiyla ilgilenemiyorum. Hakkinizi helal edin.
Gece halledecegim
Gece halledecegim
Keşke bu mesajı zamanında görseydim belki bende gelebilirdim Tabii siz uygun görürsenizGel gel yarin bulusma var asil sen ona gel
Şuan sıkıntı yokBeyler bugun mesaim yok OTOPARK'ta. Dolayisiyla ilgilenemiyorum. Hakkinizi helal edin.
Gece halledecegim
Dun bulustuk biz yahuKeşke bu mesajı zamanında görseydim belki bende gelebilirdim Tabii siz uygun görürseniz
Haberim yoktu abi malesefDun bulustuk biz yahu
Bileydim yazdimda kac kere ya birdahakine gel kesinlikleHaberim yoktu abi malesef
üzdün. sizler yüzünden biz de giremedik.@bt abi cs go oynamayalı 5 ay oldu
Gözlerim yaşardı.a4 derdim dolusu şartıyla
Bu ses ne oluyor? Yatak sarma mı?
Benim arabam değilYağ çubuğubda yağ ne seviyede.
Kalın yağ koysan yine ses böyle olur diye tamin ediyorumBu ses ne oluyor? Yatak sarma mı?
Sen kimsinBen bile gittim ağla
Çalışıyorum abi pek takip edemedim geyiği organizasyondanda yazmayınca kaynamış arada maalesefBileydim yazdimda kac kere ya birdahakine gel kesinlikle
Leavemealone yaz çok konuşmaSen kimsin
Araba brz, turbo etanol vs var yarış yağı kullanılıyorKalın yağ koysan yine ses böyle olur diye tamin ediyorum
AYUUSen kimsin
Çalışıyorum abi pek takip edemedim geyiği organizasyondanda yazmayınca kaynamış arada maalesef
Bilmiyorum ama yatak sarma diyemeyizAraba brz, turbo etanol vs var yarış yağı kullanılıyor