Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhabalar öncelikle. dsg mevzusu sizce de biraz fazla abartılmıyor mu artık. fikrinizi öğrenmek isterim
O konu başlığı dağılmasın diye buradan cevaplayayım.
İlanda zaten dsg mevzusu ile ilgili bir şey yezmadım, o yüzden genel olarak görüşümü sorduğunuzu varsayıyorum. Ben abartıldığını düşünmüyorum. Pistlerde süre kasmak için hızlı ve verimli bir icat olarak gerçekten çok başarılı sistem. Öte yandan, gerçek hayatta kentsel yaşam koşullarında yaşanan kötü senaryolar için yapısal olarak uygun değil. En başta sorun burada başlıyor. Bir de üstüne meşhur kuru kavramalı dq200'lerin ekstra narinliği ekleniyor, bunun da üstüne yetkili servislerin iyi niyetli müşteri yolmaları da eklenince tepkileri normal buluyorum. Ha, 6 ayda bir araba değiştiren insanlar da var. Onlar rahatlıkla dsg'li araç satın alabilirler.:)

@Berkin kendi hesabıma ulasamıyorum ( sailor olan ) bu kısma gelıp mesaj yazmak ıcınde cok ugrastım sıte yenı uye kabul etmıyor kayıt kısmında baya sıkıntı var. bırde ben sıfremı kaybettım telefonumu degıstırdım sıfremı unuttum kısmında da sorun var acaba sana zahmet benım hesabın sıfresını bı degıstırıversen cok sevınırım gercekten
@alfhonso numaraları kaybettım sana yazacaktım ama yazamadım. aslında kaybetmedım ama ulasamıyorum ( samsung dan xıaomı ye gecınce herseyım tepetaklak oldu kusura bakma nolur sana ozel degıl ) crussler ın numarasını gecen bulusmada kaydetmısım en son o kalmıs allahtan sana o yuzden kendısı yazdı. ezberımdekı numaralar harıc guncel kısı lıstemı entegre edebılmek benım ıcın baya karısık halletcem ama.

O konu başlığı dağılmasın diye buradan cevaplayayım.
İlanda zaten dsg mevzusu ile ilgili bir şey yezmadım, o yüzden genel olarak görüşümü sorduğunuzu varsayıyorum. Ben abartıldığını düşünmüyorum. Pistlerde süre kasmak için hızlı ve verimli bir icat olarak gerçekten çok başarılı sistem. Öte yandan, gerçek hayatta kentsel yaşam koşullarında yaşanan kötü senaryolar için yapısal olarak uygun değil. En başta sorun burada başlıyor. Bir de üstüne meşhur kuru kavramalı dq200'lerin ekstra narinliği ekleniyor, bunun da üstüne yetkili servislerin iyi niyetli müşteri yolmaları da eklenince tepkileri normal buluyorum. Ha, 6 ayda bir araba değiştiren insanlar da var. Onlar rahatlıkla dsg'li araç satın alabilirler.:)
iyi akşamlar. dsgnin pistlerde süre kasmak dışında hatırı sayılır bir yakıt tüketimi avantajı olduğunu da unutmamak gerek diye düşünüyorum. istanbul gibi araç katili şehirler için ben de daha eski nesil şanzıman taraftarıyım. bunun yanında çıkan her araç sorun çıkaracakmış gibi bir algının da çok yerinde olacağını düşünmüyorum. bu kadar sorunlu bir şanzımanın bu kadar başarılı satış rakamlarına ulaşması mümkün olamazdı aksi takdirde. diğer ülkelerde olduğu gibi bizim ülkemize de uzun süreli garanti verilmesi durumunda çok başarılı ve kullanması zevkli bir şanzıman bana göre

@Berkin kendi hesabıma ulasamıyorum ( sailor olan ) bu kısma gelıp mesaj yazmak ıcınde cok ugrastım sıte yenı uye kabul etmıyor kayıt kısmında baya sıkıntı var. bırde ben sıfremı kaybettım telefonumu degıstırdım sıfremı unuttum kısmında da sorun var acaba sana zahmet benım hesabın sıfresını bı degıstırıversen cok sevınırım gercekten
@alfhonso numaraları kaybettım sana yazacaktım ama yazamadım. aslında kaybetmedım ama ulasamıyorum ( samsung dan xıaomı ye gecınce herseyım tepetaklak oldu kusura bakma nolur sana ozel degıl ) crussler ın numarasını gecen bulusmada kaydetmısım en son o kalmıs allahtan sana o yuzden kendısı yazdı. ezberımdekı numaralar harıc guncel kısı lıstemı entegre edebılmek benım ıcın baya karısık halletcem ama.

Haberim var.

Özel mesaj ile bana sailor hesabın için kullandığın e-posta adresini yollarsan ve kullanmak istediğin şifreyi yazarsan hallederiz hemen :)

vallahı zorda olsa basardık en guzel telefon ınsanın alıstıgı telefonmus ben ne anlarım rom mus bılmemneymıs global surummus vs ısın ıcınden cıkamadım rehberımın yuzde 50 sı mesaj attı kalanlarda ıslerı dusunce yazarlarsa artık kaydederım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...