Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ınternetten arastır bu konuyu apple kabul ettı halı hazırda pılden kaynaklandıgını soyledıler ve yurt dısında cuzı fıyatlara pıllerı degıstırıyorlar. artık yenı gelen guncellemeler ıle bu yavaslatma durumunuda manuel tarzda yapacaklarmıs. hatırladıgım kadarıylada 6s pıllerı bulunamadıgı ıcınde o cıhazlarda da degısıme gıdıyormus apple.

5s te sırf yavaslatma ve pıl yuzunden bırakmıstım apple ı. yavas yavas yola gelıyorlar :D
Biliyorum konuyu. Unbox therapy den sonra yola geldiler. Pil önemli mevzu tabiki ama ben yinede tek etmen olduğunu düşünmüyorum.

Amaan 3310 açarım snake oynarım :D

işte büyük yaralanmalı ya da ölümlü kaza olmadığı için o kadar sürünemiyorlar en fazla maddi açıdan araçın hasarını alırız o da sigortadan. Başka bize bi kazancı yok gerisi devlete. Daha tretuar hasarı var. Onu ödeyecekler falan.
Aslinda surunebilirler, araci kullanan kisinin ehliyeti yoksa (alkollu de olabilirdi ama cok gec) hem kullanan hemde arac sahibi ciddi ceza alabilir. Ayrica saglam bi avukat bulabilirseniz ve kazayi yakalayan herhangi bir kamera varsa, isi abartip iyice yuklenebilirsiniz.
Nasa, Güneş'in sesini kaydetmiş.

Trollemek yasak degilmiydi !!!!

Nası oluyor yav haftalarca bina ile yaşıt bulaşık makinası kullanmışlığım var. Tek sıkıntısını görmedim.
Bizimde garantisi bitince bulaşık makinemiz bozulmuştu değiştirmiştik. Ha bu arada 90 lı yılların makinelerinden bahsetmiyorum. Geçen günlerde kurutma makinesi bozuldu onun da 5 yol garantisi vardı bitti sanıyordum, babam 2 yıl uzatmış garantiyi de o şekilde yırttık. Aynı şeyleri birkaç kişiden daha duydum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...