Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lisede Bornova küçükpark(ünili mekanları) okulumuza yakındı.Bir grup arkadaş 6-8 kişi arası 2 yıl boyunca öğleden sonra her gün kaçıp ageOf2,Callof2-4,Battlefield2 multiplayer atardık.Hayırdır iyisin?
İyi diyemem de oynarım yani. Biliyorum :D Pro değilim. Arkadaşla bir ara her gün pc ye karşı oynuyorduk. Algoritması değişmiş yapay zekanın. 2 vs 2 yenilmiyor asdfasdf Sonra bıraktık oynamayı.

İyi diyemem de oynarım yani. Biliyorum :D Pro değilim. Arkadaşla bir ara her gün pc ye karşı oynuyorduk. Algoritması değişmiş yapay zekanın. 2 vs 2 yenilmiyor asdfasdf Sonra bıraktık oynamayı.
Kanka 3 e 3 arkadaşlarla oynarken 9 saat sürmüştü oyun.Arkadaşlardan biri ekrana bakmaktan kusunca bırakmıştık:D

Gebze-Harem Dolmuşlari hakkinda bilgi sahibi olan var mi ?

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul,Kocaeli ve Sakarya hatlarında deniz etkisi kar yağışları yerel yerel geçmeye başlamış. Büyük ihtimalle ara ara yağarak ancak ince bir örtü bırakacak. Geçen sene nasıl kar görmüştük, bu sene havada taneleri görünce mutlu olduk

İstanbul,Kocaeli ve Sakarya hatlarında deniz etkisi kar yağışları yerel yerel geçmeye başlamış. Büyük ihtimalle ara ara yağarak ancak ince bir örtü bırakacak. Geçen sene nasıl kar görmüştük, bu sene havada taneleri görünce mutlu olduk
İzmitte dün gece üniversitenin oldugu umuttepede 3-4 cm , kısmen yüksek sayabilecegimiz Dünya Bankası - Yuvacık Aydınkent semtlerinde de yaklaşık olarak o civarda kar örtüsü oluşmuş .

Ben Gebzedeydim burada karla karışık yağıyor zaman zaman , İzmit merkezde de böyle yağıyormuş .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kartal'da Yakacık taraflarında görülmeye başlanmış. Kocaeli'de de yüksek kesimlerde var. Sakarya'da üniversite kampüsünün tepelerinde var sanırım. Eteklerinde 1-2 saate kadar başlar ama Kartepe'de kar kalınlığı 86cm idi en son, bugün 1 metreye yaklaşabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...