Pedere giuletta geliyorBi planlar var abi de bakalım hayırlısı, zaman göstercek. Benim arabanın vakti var da taunus değerini bulduğu an yolcu
bezdum daa geçen fren hidrolik kaçırıyo dedi gitti gene 250 lira fren merkezi değişti. Eski araba naparsan yap ne kadar masraf yaparsan yap istiyo da istiyo
klasık planlı eskıtme muhabbetı cevırebılırmıyımGece gece bulaşık makinesi bozuldu, kapağı kapanmıyor. Bakalım arasına kaç para sıkışmış.
bizim bulaşık makinesi en son bozulduğunda 500 küsür tl sıkışmıştı. Ama makineyi değiştirdikGece gece bulaşık makinesi bozuldu, kapağı kapanmıyor. Bakalım arasına kaç para sıkışmış.
makine eskiyse boşa çevirirsin. Yeniyse yardır abi desteklerimklasık planlı eskıtme muhabbetı cevırebılırmıyım
Kapak kapanmadigina göre baya sıkışmış olmaliGece gece bulaşık makinesi bozuldu, kapağı kapanmıyor. Bakalım arasına kaç para sıkışmış.
Bizimki hakkinda konusurdum ama nazara inanan birisiyim dertsiz başimiza dert açmayalimmakine eskiyse boşa çevirirsin. Yeniyse yardır abi desteklerim
Ben değilim
Bi planlar var abi de bakalım hayırlısı, zaman göstercek. Benim arabanın vakti var da taunus değerini bulduğu an yolcu
bezdum daa geçen fren hidrolik kaçırıyo dedi gitti gene 250 lira fren merkezi değişti. Eski araba naparsan yap ne kadar masraf yaparsan yap istiyo da istiyo
Kesin kız alacak.Ne alcan ki abi o paraya araba yok başka
klasık planlı eskıtme muhabbetı cevırebılırmıyım
Daha 1.5 yıllık alet, planlı eskitme falan bilmem. Aldığımız yer tanıdık, bir sürü şey aldık kafasına atarım makineyi valla.bizim bulaşık makinesi en son bozulduğunda 500 küsür tl sıkışmıştı. Ama makineyi değiştirdik
Kapağını tutmuyorsa bantlamayı dene durdukyere oturmamazlık yapıyorsa menteşelerini kontrol et derim. Anladığım iş değil yardımcı olmak için yazdımGece gece bulaşık makinesi bozuldu, kapağı kapanmıyor. Bakalım arasına kaç para sıkışmış.
garantisi vardır. Ordan hallolur herhalde.Daha 1.5 yıllık alet, planlı eskitme falan bilmem. Aldığımız yer tanıdık, bir sürü şey aldığımız yer kafasına atarım makineyi valla.
valla oluyor be. sıemens eskıttık o konuda. bulasık makınesınde sadece mentese yok ekranı var. modları var. bızdekı modu bıttı zaman kapagı acmamıza ızın vermıyordu. bırde ıcıne konulan temızleyıcı ıste her ne seyse yıkarken onu her tarafa yaymıyordu vs neler var nelerKapağını tutmuyorsa bantlamayı dene durdukyere oturmamazlık yapıyorsa menteşelerini kontrol et derim. Anladığım iş değil yardımcı olmak için yazdım
Bulaşık makinesinde de planlı eskitme olacağını zannetmiyorum, telefonlarda bariz birşekilde var da; bulaşık makinesinde, adam menteşesine bozmalık sistemmi koysun
En üstte kapakla ana gövdenin bağlandığı menteşe tarzı bir şey var. Normal çalışmada "çıt" diye kitlemesi lazım ama onu yapmıyor.Kapağını tutmuyorsa bantlamayı dene durdukyere oturmamazlık yapıyorsa menteşelerini kontrol et derim. Anladığım iş değil yardımcı olmak için yazdım
Bulaşık makinesinde de planlı eskitme olacağını zannetmiyorum, telefonlarda bariz birşekilde var da; bulaşık makinesinde, adam menteşesine bozmalık sistemmi koysun
Akıllı ev eşyalarını hiç sevmemişimdir. Bu semptomlar klasik eskimiş veya ucuz bulaşık makinesi gibi ama ilk defa duyuyorum ilgi alanımda değil ama ilginçmişvalla oluyor be. sıemens eskıttık o konuda. bulasık makınesınde sadece mentese yok ekranı var. modları var. bızdekı modu bıttı zaman kapagı acmamıza ızın vermıyordu. bırde ıcıne konulan temızleyıcı ıste her ne seyse yıkarken onu her tarafa yaymıyordu vs neler var neler
bu arada telefonların materyallerınde veya ıslemcılerınde bu sekılde planlı eskıtme yok bız hor kullanıyoruz
Beyaz eşyada net oluyor bence hocam.Kapağını tutmuyorsa bantlamayı dene durdukyere oturmamazlık yapıyorsa menteşelerini kontrol et derim. Anladığım iş değil yardımcı olmak için yazdım
ınternetten arastır bu konuyu apple kabul ettı halı hazırda pılden kaynaklandıgını soyledıler ve yurt dısında cuzı fıyatlara pıllerı degıstırıyorlar. artık yenı gelen guncellemeler ıle bu yavaslatma durumunuda manuel tarzda yapacaklarmıs. hatırladıgım kadarıylada 6s pıllerı bulunamadıgı ıcınde o cıhazlarda da degısıme gıdıyormus apple.Akıllı ev eşyalarını hiç sevmemişimdir. Bu semptomlar klasik eskimiş veya ucuz bulaşık makinesi gibi ama ilk defa duyuyorum ilgi alanımda değil ama ilginçmiş
Iphone kullanıcısı olarak her güncellemeden sonra telefonun yavaşlamadığını bizzat hissettim. Evet o sürümün güncelemeleri (xx.0.1 vs) geldikçe rahatlama oluyor aynı yere gelmiyor esas aynı işi yaparken kasmaya başlaması beni kıllandırıyor. Telefonların elektronik devreleri teorik olarak çok uzundur buna sebep olanında onlar olduğunu düşünmüyorum çünkü eğer öyle birşey olsaydı bunu ilk olarak 15 yaşındaki bilgisayarım bilirdi hala canavar gibi çalışıyor.
"çıt" etmemesi görevini yapmasına engel olmuyor ise oraya tutturup çalıştırmayı deneyin. Görevini yapmasına engel olucak şekilde oturmuyorsa yapıcak birşey yok doğaçlama kurcalamak lazımEn üstte kapakla ana gövdenin bağlandığı menteşe tarzı bir şey var. Normal çalışmada "çıt" diye kitlemesi lazım ama onu yapmıyor.