Rekor mu kasayım illa... Biraz üzül dedim hiç yanaşmadın shjbsndbUzun yol galiba. Benim rekorum 3.8
Kuzine eriyecek, ev ısınmadı müdür. Tek sıkıntım şu anda budur.Sıkıntı var mı reis
Kuzine eriyecek, ev ısınmadı müdür. Tek sıkıntım şu anda budur.
5 litre alti yakanlari gondersen mi acaba
Map yüklenmeden işe gitmek zor geliyor mu abi @alfhonso
vallahi aynısını ben de düşünüyorum. Okula ucu ucuna yetişmesem ben de gidecem de içim kararıyor o yüzden ucu ucuna gidiyorum okulaMap yüklenmeden işe gitmek zor geliyor mu abi @alfhonso
Agkshskxjah sabah sabah uyanıyon gün aydınlanmamış skfjambsmsbd komik yawAbbauu yüksek tavan olunca tabi ısınmaz orası
5 litrenin altı yakmak neymiş yok öyle bişi amarıkanın oyunu hep bunlar
sen ne diyosun her sabah küfrediyorum
özlemişim seni bu arada
uyanamıyorum yav. Ne kadar erken yatarsam yatayım yok uyanamıyorum.Agkshskxjah sabah sabah uyanıyon gün aydınlanmamış skfjambsmsbd komik yaw
Agkshskxjah sabah sabah uyanıyon gün aydınlanmamış skfjambsmsbd komik yaw
Sağ ayak sürekli basılı herhalHahaha al sana 22 lt hitler motor octavia
@bt abi hitler motormu demiştin
Hocam sizin ürün kargoya verildi mi? Turkcell'in çalıştığı IGC İnter Global Cargo diye bir firma varmış çok kötü şeyler duydum umarım kısa zamanda gelir Takip numarası vs yok piyasada mail'den öğrendim kargoya verildiğiniTurkcell kampanyası vardı 1400 lira, ondan aldım.
Ahaha elazığda dağ yollarında yarın olmayacakmış gibi sürmüştüm babam ertesi gün görünce 3 gün sövmüştüSağ ayak sürekli basılı herhal
beterın beterı varmısHahaha al sana 22 lt hitler motor octavia
@bt abi hitler motormu demiştin
Ayıpsın kaptanımbeterın beterı varmıs
Cem Yılmaz ses sanatçısı olmadığı için aranjörün başarısı büyük diyelim Ama hakkın var bir kaç şarkıda cidden sırıtmamış, en azından dinlenilebilir seviyede olmuş. Özellikle aya benzer ve kandırdım şarkıları güzel olmuşcem yılmazın sesi de cuk oturmuş sanki. Fena söylememiş.
Film de güzel olmuş bu şarkılı olan kısımlar begendim şahsenCem Yılmaz ses sanatçısı olmadığı için aranjörün başarısı büyük diyelim Ama hakkın var bir kaç şarkıda cidden sırıtmamış, en azından dinlenilebilir seviyede olmuş. Özellikle aya benzer ve kandırdım şarkıları güzel olmuş
Ben henüz izlemedim. Artık en yakın zamanda kısmet inşaallahFilm de güzel olmuş bu şarkılı olan kısımlar begendim şahsen
O zaman spoiler vermeyeyim hocamBen henüz izlemedim. Artık en yakın zamanda kısmet inşaallah
Eyvallah hocam, şarkılar yeterince spoiler oldu zatenO zaman spoiler vermeyeyim hocam