bunlar filmin biraz daha konusuyla alakalı spoiler sayılmaz.Eyvallah hocam, şarkılar yeterince spoiler oldu zaten
bunlar filmin biraz daha konusuyla alakalı spoiler sayılmaz.Eyvallah hocam, şarkılar yeterince spoiler oldu zaten
tabi ses sanatçısı olmadığı için güzel olmuş. Yoksa o kadar da büyütülecek bişey değil.Cem Yılmaz ses sanatçısı olmadığı için aranjörün başarısı büyük diyelim Ama hakkın var bir kaç şarkıda cidden sırıtmamış, en azından dinlenilebilir seviyede olmuş. Özellikle aya benzer ve kandırdım şarkıları güzel olmuş
bunlar filmin biraz daha konusuyla alakalı spoiler sayılmaz.
Yok şaka yaptım zaten şarkılar konusundatabi ses sanatçısı olmadığı için güzel olmuş. Yoksa o kadar da büyütülecek bişey değil.
Gerçek ne yazık kiEkli dosyayı görüntüle 11023 su çocuktan nefret ediyorum tam dukkanin önüne reklamını koymuşlar
ben de sevmem kendisini. Kardeşim gitmek istiyodu annem götür dedi sonra geçen halam geldi ben götürüm seni dedi kardeşime. Ben de gidicektim dedi ben sevinçten 4 köşeEkli dosyayı görüntüle 11023 su çocuktan nefret ediyorum tam dukkanin önüne reklamını koymuşlar
Enes batur yutup budurEkli dosyayı görüntüle 11023 su çocuktan nefret ediyorum tam dukkanin önüne reklamını koymuşlar
enes batur gıbı elemanlar kucuk yastakı cocukları somuruyor. olay tamamen bundan ıbaret. cevresındekı arkadaslarına bır cızelge verdıgını ve cızelgede carsamba gunu bılmem ne komık anları cekın, ıste persembe gunu sen challenge oburune sende gta cek dıye talımat verdıgını bırebır bılıyorum. gunumuzun sıber dılencılerı hepsı. bır vıdeo ya baslıyorlar nolur begenın nolur dıye kac dakıka zaman gıdıyor.ben de sevmem kendisini. Kardeşim gitmek istiyodu annem götür dedi sonra geçen halam geldi ben götürüm seni dedi kardeşime. Ben de gidicektim dedi ben sevinçten 4 köşe
Asagidaki Reklamlar guzelmisVay be rahmetli büyük büyük dedem yaptı ödemeyi heralde
Ekli dosyayı görüntüle 11024
OhhjhVay be rahmetli büyük büyük dedem yaptı ödemeyi heralde
Ekli dosyayı görüntüle 11024
Jag soketini aradığım doğru ama diğerlerinin ne olduğunu bilmiyorumAsagidaki Reklamlar guzelmis
Abi inceyi aldım mı alamadım mı eminim ama benim reklamlar bozuk heralde hasta yatağı dantel örtü falanda var alakasız bayaİkizler burcuna sahip olan hanım arkadaşlar bence @Bedirhan
Kafa karışıklığı normal ilk başta herkeste gözükür o reklamlar bundan sonra ad block kullan hiç karışıklık yaşamazsın tertemiz internet sayfalarında gezersinAbi inceyi aldım mı alamadım mı eminim ama benim reklamlar bozuk heralde hasta yatağı dantel örtü falanda var alakasız baya
Eyvallah abiKafa karışıklığı normal ilk başta herkeste gözükür o reklamlar bundan sonra ad block kullan hiç karışıklık yaşamazsın tertemiz internet sayfalarında gezersin
Hahahahaha aynen. Diyorum ya vw'in 1.6'ları efsane yakar. Şahin kadar yakıp Şahin kadar giden ama tok kapı sesinden kazanan arabalardı onlarHahaha al sana 22 lt hitler motor octavia
@bt abi hitler motormu demiştin
Valla öyle olsa 30'u da görür.Sağ ayak sürekli basılı herhal
Allah allah beni şaşırttınız iki gündür. Bize fsi pu aliminyum öcü diye anlattılar. Düz 1.6 yi da ohh süper diyeHahahahaha aynen. Diyorum ya vw'in 1.6'ları efsane yakar. Şahin kadar yakıp Şahin kadar giden ama tok kapı sesinden kazanan arabalardı onlar
Valla öyle olsa 30'u da görür.
O yüzden FSI için +1 dedim. 22lt değil de 20lt, 19lt filan yakardı. Üstüne üstlük bir tık daha iyi giderdi.
Bir önceki kasa da kullandım büyük olasılık aynı sistemdir ne oldu?Son kasa C3 kullanıpta Hız sabitleyicisini kuşlanan var mı