Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cem Yılmaz ses sanatçısı olmadığı için aranjörün başarısı büyük diyelim :) Ama hakkın var bir kaç şarkıda cidden sırıtmamış, en azından dinlenilebilir seviyede olmuş. Özellikle aya benzer ve kandırdım şarkıları güzel olmuş :D
tabi ses sanatçısı olmadığı için güzel olmuş. Yoksa o kadar da büyütülecek bişey değil.

20180124_212117-1.jpg
su çocuktan nefret ediyorum tam dukkanin önüne reklamını koymuşlar

ben de sevmem kendisini. Kardeşim gitmek istiyodu annem götür dedi:( sonra geçen halam geldi ben götürüm seni dedi kardeşime. Ben de gidicektim dedi :) ben sevinçten 4 köşe:D
enes batur gıbı elemanlar kucuk yastakı cocukları somuruyor. olay tamamen bundan ıbaret. cevresındekı arkadaslarına bır cızelge verdıgını ve cızelgede carsamba gunu bılmem ne komık anları cekın, ıste persembe gunu sen challenge oburune sende gta cek dıye talımat verdıgını bırebır bılıyorum. gunumuzun sıber dılencılerı hepsı. bır vıdeo ya baslıyorlar nolur begenın nolur dıye kac dakıka zaman gıdıyor.

ozellıkle son zamanlarda cok fazla para kazanmasıyla dıkkat cekmeye baslayınca kendı savunması dahada komık. ben cok zor bır ıs yapıyorum dıye konusup duruyor. bu ınsanlar hayatlarında zor ıs gormemısler. verın bunları bır gemı tersanesıne yarın leşlerini alırsınız. yaptıkları ıs kesınlıkle zor degıl havadan kazanıyorlar. tum bunların benım ıcın bır degerı yok ıster kazansın ıster kazanmasın yanlız her yere cıkıp ben cok ıs yapıyorum az bıle kazanıyorum dedıgı zaman ınsan sınırlenıyor.

Hahaha al sana 22 lt hitler motor octavia
@bt abi hitler motormu demiştin :D
Hahahahaha aynen. Diyorum ya vw'in 1.6'ları efsane yakar. Şahin kadar yakıp Şahin kadar giden ama tok kapı sesinden kazanan arabalardı onlar :D
Sağ ayak sürekli basılı herhal :D
Valla öyle olsa 30'u da görür.

O yüzden FSI için +1 dedim. 22lt değil de 20lt, 19lt filan yakardı. Üstüne üstlük bir tık daha iyi giderdi. :)

Hahahahaha aynen. Diyorum ya vw'in 1.6'ları efsane yakar. Şahin kadar yakıp Şahin kadar giden ama tok kapı sesinden kazanan arabalardı onlar :D

Valla öyle olsa 30'u da görür.

O yüzden FSI için +1 dedim. 22lt değil de 20lt, 19lt filan yakardı. Üstüne üstlük bir tık daha iyi giderdi. :)
Allah allah beni şaşırttınız iki gündür. Bize fsi pu aliminyum öcü diye anlattılar. Düz 1.6 yi da ohh süper diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...