Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam sizin ürün kargoya verildi mi? :D Turkcell'in çalıştığı IGC İnter Global Cargo diye bir firma varmış çok kötü şeyler duydum umarım kısa zamanda gelir :D Takip numarası vs yok piyasada mail'den öğrendim kargoya verildiğini :D
Bugün sabah baktığımda hazırlanıyor diyordu. Ama almadan da uyarı olarak en erken 25'inden sonra kargoya verilebilecektir diyordu. Sıkıntısız gelir herhalde ya, bakalım.

Hahahahaha aynen. Diyorum ya vw'in 1.6'ları efsane yakar. Şahin kadar yakıp Şahin kadar giden ama tok kapı sesinden kazanan arabalardı onlar :D

Valla öyle olsa 30'u da görür.

O yüzden FSI için +1 dedim. 22lt değil de 20lt, 19lt filan yakardı. Üstüne üstlük bir tık daha iyi giderdi. :)
Abi yakması felan fenaydı ama bir gün bile marşına basınca çalışırmı siye düşünmedim bir kez bile lan yolda bırakırmı diye düşündürmezdi km ye dikkat ettiysen 301k km de idi ve onun ustune 65 k kö daha yaptık kaza yapımca perte çıktı yoksa motorda gram güç azalması yada bir sorun yoktu tam görev arabasıydı

Yaw babam kiraladı ama hız sabitleyiciyi kullanamamış ahkshajdhka ilk defa cc li araç kullanıyor nasıl olduğunu sorcaktım
DSC06926.JPG

Bizde cc kolu böyle. Şimdi ilk o sağdaki limit-0-cruise yazan yerdeki dönen tuşu aşağıya cruise alıyorsun sonra en soldaki tuşa istediğin hızda basıyorsun ve sabitliyor. set+ ve set- hıza arttırıp azaltabilirsin.

DSC06926.JPG

Bizde cc kolu böyle. Şimdi ilk o sağdaki limit-0-cruise yazan yerdeki dönen tuşu aşağıya cruise alıyorsun sonra en soldaki tuşa istediğin hızda basıyorsun ve sabitliyor. set+ ve set- hıza arttırıp azaltabilirsin.
Sağolasın inş yeni kasa da böyledir araştırmaya üşeniyorum yaw

Düşünmen yeter saolasin. Mecbur taksiye bincem. Dayı gardaş la derim fazla yazmaz heralde :D
Aksam isimiz vardi , giderkende dönerken de taksiyle gittik fazla uzak yer degil . Giderken şoför taksimetre acmadi 7TL aldi , donuste taksimetre acti 6TL aldi :)

Ama giderken biraz aralardan dolastik trafik var diye . neyse ya amaaaaan .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cahılın cebınde kı 5 kurusuda almaya baslayınca mıllet sınırlenmıs yorumlar efsane. https://onedio.com/haber/dunyayi-ki...belasi-onlenemeyen-akaryakit-fiyatlari-806427
Arabası olan düşünsünden çok savaştayız savunmaları başladı millette. Sanki sadece Türkiye'nin askeri harcamaları var. Diğer ülkeler askeri ve uzay alanına dünyanın parasını yatırıyor, bizde bilime harcama da yok. Hadi askeri harcamalarımız çok diyelim; bunun tarım ve hayvancılıkla ne alakası var. Tarım bitti hayvancılık bitti, Antalyadaki köylüler tarlalarını satıp şehre geliyor, her yerde satılık yer ilanı. Bu ülkenin tarım bakanı ekonomi bakanı da mı askeriyede çalışıyo ? Kaynak yok diyip vergi basan adamlar da mı askerlik yapıyo ben anlamıyorum, savaşın tarımla üretmeyle ne alakası olabilir.. Şu terör belası başımızdan gitse de o zaman görsek ne üretebiliyomuşuz bakalım.. İmam hatiplerden çıkan imamlarımız fabrika duasıyla fabrika indirirler gökten inş.

Arabası olan düşünsünden çok savaştayız savunmaları başladı millette. Sanki sadece Türkiye'nin askeri harcamaları var. Diğer ülkeler askeri ve uzay alanına dünyanın parasını yatırıyor, bizde bilime harcama da yok. Hadi askeri harcamalarımız çok diyelim; bunun tarım ve hayvancılıkla ne alakası var. Tarım bitti hayvancılık bitti, Antalyadaki köylüler tarlalarını satıp şehre geliyor, her yerde satılık yer ilanı. Bu ülkenin tarım bakanı ekonomi bakanı da mı askeriyede çalışıyo ? Kaynak yok diyip vergi basan adamlar da mı askerlik yapıyo ben anlamıyorum, savaşın tarımla üretmeyle ne alakası olabilir.. Şu terör belası başımızdan gitse de o zaman görsek ne üretebiliyomuşuz bakalım.. İmam hatiplerden çıkan imamlarımız fabrika duasıyla fabrika indirirler gökten inş.
Biz neden savaştayız bilen var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...