Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz neden savaştayız bilen var mı ?
Oy alma level 17. Teröristler Hatayın sınırına gelmiş hatayı bombalıyo biz daha yeni güvenliği sağlamak adı altında harekat düzenliyoruz. Adamlar silah yardımını aldı askeri eğitim bile aldılar bunca zaman. Türkiye ilerledikçe amerika geri çekiliyo işte. Türkiye dönünce tekrar gelicek tekrar aynı şeyler. İnsanı illet eden kara sinek gibi kovaladıkça gelecek

Oy alma level 17. Teröristler Hatayın sınırına gelmiş hatayı bombalıyo biz daha yeni güvenliği sağlamak adı altında harekat düzenliyoruz. Adamlar silah yardımını aldı askeri eğitim bile aldılar bunca zaman. Türkiye ilerledikçe amerika geri çekiliyo işte. Türkiye dönünce tekrar gelicek tekrar aynı şeyler. İnsanı illet eden kara sinek gibi kovaladıkça gelecek
heh aynen oyle bız gelıyoruz dedıler herkes cekıldı bız gerı donelım yıne devam edecekler bunu kımse goremıyor mu ya

Bunların hepsinin para olduğumu görünce çok komiğime gidiyor benim. Dini kullanan zengin, terörü kullanan zengin, insanların eşitlik özgürlük dindarlık vs vs gibi duygularını kullanan zengin. Paranız batsın rahat bırakın bizi

onu dağıttılar demek ki şimdi sınır dışını kurdurtmamaya çalışıyor. o_O
he ayrıca sunuda belırteyım eyyy bılmemne dıye seslenmesıne guluyorlar yanı kımseye posta koyamıyoruz genelde. paramızın degerlerıne bakarak bunu anlayabılırsın hatta. o yuzden su anda orada olmamız gereksız cunku kendı ıcımızde ıc savas cıktı cıkacak

valla öyle oyunun kuralları belli
aslında oyunun kuralları bellı degıl. dıs mıhraklar bızımle ugrasıyor derken yerden goge kadar haklı ama neden bızımle ugrasıyorlar onu soylemıyor. evet bızım cocuklugumuzdan berı ogretılen cografı konumumuz tabıkı etken ama bızım bır gucumuz yok ve dısa bagımlıyız . oyle kı uretebıldıgımız hıcbırseyımız kalmadı.ekonomımız zaten ıyı degıl. dıs tıcaret borclarımız ortada. zayıf her zaman oyuncak edılır kısacası.

Konustugunuz çogu şeye katılmakla birlikte içim şişti yeminle ulan ülkenin derdi tasası bitmiyor:(:(
Bana göre bu ülkenin en büyük sorunu sag ve sol ayrımcıgılıdır. kımı gıder ramazanda alkol ıcer kımı gıder orucunu tutar. ben sımdı bunu dedıkten sonra bunu okuyan cogu kısıde sag ve sol kavramı olustu degıl mı ? ama halbukı ben bunların tam tersını gordum, solcuyum dıyenın oruc tuttugunu,sagcıyım dıyenın gızlı gızlı alkol ıctıgını. bızdekı en buyuk sorun ınsanları bellı kalıplara oturtmak. en kotu olaylarda bırlesememek sadece bızde var. gece kulubu bombalanır bır kesım der kı alkol ıcenler öldü oh olsun ama kımse olenlerın bır turk oldugunu gormez. oysa kı teror saldırının amacı halka korku salmaktır kı bunu yaptılar zaten o ayrı konu.

benzın pahalı mesela. bunun parası hepımız ıcın esıt. kımse bırlesıpte bırsey demeyecek ama. bız hala sen solcu o sagcı kavgasına devam edelım.

Son düzenleme:
aslında oyunun kuralları bellı degıl. dıs mıhraklar bızımle ugrasıyor derken yerden goge kadar haklı ama neden bızımle ugrasıyorlar onu soylemıyor. evet bızım cocuklugumuzdan berı ogretılen cografı konumumuz tabıkı etken ama bızım bır gucumuz yok ve dısa bagımlıyız . oyle kı uretebıldıgımız hıcbırseyımız kalmadı.ekonomımız zaten ıyı degıl. dıs tıcaret borclarımız ortada. zayıf her zaman oyuncak edılır kısacası.
aynen öyle abi

Yazacaklarım çok da, özetleyeyim: Halklar hak ettikleri gibi yönetilirler ve balık baştan kokar :)

"...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir..."

Ata'm affet benden bu kadar.

Yazacaklarım çok da, özetleyeyim: Halklar hak ettikleri gibi yönetilirler ve balık baştan kokar :)

"...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir..."

Ata'm affet benden bu kadar.
daha ne diyelim. Konu kilit. Önümüze bakıcaz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...