Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okul hayatının en çetrefilli yıllarının, mezun olduktan sonra iş bulmak, para kazanmak, aile kurmak, çocuk sahibi olmak, kendi ayakları üzerinde duran ya da durmaya başlayanların tam hayallerini gerçekleştirmeye başlayacağı yaşlarda olmak gibi hayatın en meşakkatli, en zor ama çoğunlukla da en mutlu olunması gereken dönemlerini Akp dönemine denk getirmek, Akp döneminde yaşıyor olmak için nasıl bir günah işledik acaba ben asıl bunu merak ediyorum. Bu nasıl bir lanettir, nasıl bir beladır. Hastalık gibi gün geçtikçe kötüye gidiyor, kötüye gittikçe azalmadan devam ediyor. Vallahi de billahi de tillahi de şu kaybolan, boşa geçen günlerin, yılların, ömrün acısını hissettikçe bu millete karşı kinle doluyorum.

Bu gece iyi araba yaptı buralar be. Gece 1'de 20km kadar turladım. Ama kar yağışı ve sulu kar birikintili yol sıkıntılıydı. Yer yer ani tutuş değişimleri vardı. Pek yüklenemedim arabaya. Dönüşte de F&F4 patlattım bitirdim. Şimdi F&F5 açar yatarım muhtemelen. :)

Haftasonu sitemi kapanır. Sen hiç haftasonu kapatılan AVM , Yarış piste, Havalimanı yada atari salonu gördünmü genç.
Valla adamin tek isi burasi degil ama . Ustelik bildigim kadariyla burayida hobi olarak devam ettiriyor bunada sukur mis gibi gidiyor site.kendisi olmasa uzun zaman kapali kalirdi burasi. Hergun bir olay cikiyor cunku.

Son düzenleme:
Günaydın. Arkadaşının ev boş gel demesi üzerine giden ve sabahında supriz yumurtadan ablasının çıkıp gelmesi. Ulan sesleniyorum sesleniyorum ses yok. Hırsız sandım bir çıktım yabancı bi insan. Meraba diyorum ses yok, sizi tanımıyorum da dedim gülümseyip buzdolabında bişeyler yapmaya devam etti. Ben hayatımda böyle köpek yemedim. Uyku sersemligiyle bi de milletin evinde millete şekil yapmaya çalışıyoruz :(

Dursun Özbek'in gidişini kutlamak için dün Gsstore'dan ürün alayım dedim, içerisi ciddi kalabalıktı darlandım çıktım. Nike ürünleri hariç pek güzel ürün yok, taraftar da yellowfriday ayağına ciddi yoğunluk yapmış. Bakalım güzel bir şey kalacak mı.

Dursun Özbek'in gidişini kutlamak için dün Gsstore'dan ürün alayım dedim, içerisi ciddi kalabalıktı darlandım çıktım. Nike ürünleri hariç pek güzel ürün yok, taraftar da yellowfriday ayağına ciddi yoğunluk yapmış. Bakalım güzel bir şey kalacak mı.
Bu aralar paraya ihtiyaç var. Çok pahalı şeyler olmasına gerek yok, alabiliyorsan nike harici ürünleri almaya çalış hocam. Malum onların kar marjı daha yüksek kulüp için.

Yeni bir navigasyon buldum. Sana gideceğin yolun masrafını ve ortalama hızını söylüyor. Google maps kullanuyor.
Screenshot_2018-01-26-12-26-30-828_com.easyroute.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...