Hayırlı olsun @İstanbulluuAz önce Diyarbakır'da 2011 model Hyundai i10 1,1 57000 km de olan arabayı, şehirler arası yardımlaşma ile 24000 tl gibi süper bir fiyata aldık. Hiç tanımadığım bir Öğretmen abimize yardımcı olarak gene ekstra sevap puan kazandım.
Yalnıız, o arabanın benzinlisi bulunursa alınıp binilesidir, efsane araçlardandır. Benzinlisine gelen kızlar Fiat olduğunu bilip arabadan anlayarak geliyorsa da turnusol kağıdı olur bu araba, gelen hanımefendi Letty Ortiz'dir, bırakılmayasıdır. Sitede bir tane nispeten temiz benzinli vardı, satılmış o da.Çok fazla beyin fırtınası vesaire yapıp da zorlamaya gerek yok eğer gerçekten arabadan anlamayan kimselerse şunlar da eklenebilir.Bu arada triptronic değil Tiptronic'tir.İçerik güzel elinize sağlık.
Fiat Coupe
Hyundai Coupe
Mini
Audi TT
Smart
2005-2010 arası premium C sedanları pek çok kişi zengin diye yutacaktır.Özellikle ilk favorim 22 bin küsür tl lere bulunan Fiat Coupe
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...irafiori-coupe-2.0-16-v-140hp-512213814/detay
Aslolan 22 bin tl gösterilen Ferrari F 355 muahahah Herhalde bir 800 bin tl vardır.Buna gelen kızlar iyi trollenir.Bir daha da arabaya göre adam seçmemeyi öğrenirler umarım.
1-2 derecede kitleneceğini sanmam ama içiniz rahat edecekse eğime doğru kafa bakıyorsa R ye eğimin tersineyse 1 e takıp el freni çekmeden kalabilirsiniz.Akü ise problem çıkartabilir o 5 günü 3 güne indirirdim ben olsam.Ömrü bitmeye yakın sanırım akününSizlere bir sorum var babam 15 günlüğüne yurt disinda , İlk 5 gün ve 2. 5günde arabayı calistirip biraz isittim . İlkinde hiçbir problem yoktu ama ikincisinde marşı basarken akünün zayıfladığını hissettim gitti geldi biraz sonra garajin onune alip tekrar geri yanastirdim .
Size sorum ise : Garaj zemini duz fakat cok hafif meyilli hava sicakligi garajda 3° disarida 1-2° arasidir . Babam soguk havalarda kampanalar kilitli kalmasin diye arabayi sadece viteste bırakıyordu . Simdi bende mi oyle yapsam ? Acil birşey için cikacak olsak ugrastirmasin ? viteste birakip önüne de takoz koyabilirim .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekşi okuyorum gibi geldiYalnıız, o arabanın benzinlisi bulunursa alınıp binilesidir, efsane araçlardandır. Benzinlisine gelen kızlar Fiat olduğunu bilip arabadan anlayarak geliyorsa da turnusol kağıdı olur bu araba, gelen hanımefendi Letty Ortiz'dir, bırakılmayasıdır. Sitede bir tane nispeten temiz benzinli vardı, satılmış o da.
@alfhonso İlk çıktığı zamanlarda bizim köyde bir gençte vardı bundan , bununla patlayıp CLK almıştı. Sonra onunla da patlamıştı. Sonra ne aldı hatırlamıyorum En son yadigar 500SEL ile geziyordu. =)
Ömrü bitmeye yakin mi bilmem ama göstergesi yeşildi . Son günler izmitte baya soguk geçmiş ona bagli da olabilir . Yine tek marsta çalıştı zaten ama hissettim zorlandığını doktorum .1-2 derecede kitleneceğini sanmam ama içiniz rahat edecekse eğime doğru kafa bakıyorsa R ye eğimin tersineyse 1 e takıp el freni çekmeden kalabilirsiniz.Akü ise problem çıkartabilir o 5 günü 3 güne indirirdim ben olsam.Ömrü bitmeye yakın sanırım akünün
zamanında eksisozluk'ten aforoz edildiğim doğrudur.Ekşi okuyorum gibi geldi
Ahahahah nickname #CORSacısöyler4141zamanında eksisozluk'ten aforoz edildiğim doğrudur.
Fiat Coupe'un Fiat Coupe olduğunu bilen hanımefendiler var mı bilmiyorum, varsa da helal olsun.Benim kafamda şöyle bir taslak vardı.Müthiş bir senaryo.Yalnıız, o arabanın benzinlisi bulunursa alınıp binilesidir, efsane araçlardandır. Benzinlisine gelen kızlar Fiat olduğunu bilip arabadan anlayarak geliyorsa da turnusol kağıdı olur bu araba, gelen hanımefendi Letty Ortiz'dir, bırakılmayasıdır. Sitede bir tane nispeten temiz benzinli vardı, satılmış o da.
@alfhonso İlk çıktığı zamanlarda bizim köyde bir gençte vardı bundan , bununla patlayıp CLK almıştı. Sonra onunla da patlamıştı. Sonra ne aldı hatırlamıyorum En son yadigar 500SEL ile geziyordu. =)
Baby driver güzel film tavsiye edilirFiat Coupe'un Fiat Coupe olduğunu bilen hanımefendiler var mı bilmiyorum, varsa da helal olsun.Benim kafamda şöyle bir taslak vardı.Müthiş bir senaryo.
sadlfjkasşdfs yok valla o zamanlar tabanvaydım.Ahahahah nickname #CORSacısöyler4141
Yanımda aralıksız 2 yıl geçiren bir hanımefendi olsa kesin bilir öğrenir de, kendilerine hiç bu fırsatı vermiyorlar kiFiat Coupe'un Fiat Coupe olduğunu bilen hanımefendiler var mı bilmiyorum, varsa da helal olsun.Benim kafamda şöyle bir taslak vardı.Müthiş bir senaryo.
Evet bence de güzel bir film ama ne yazıkki başkahramanın rolü çoook ucuz ve bu kadar bol arabalı petrolheadlik bir filmde baş karakteri nasıl öyle saçma yapabilmişler ilginç benim favorim daha çok Veloce Come İl Vento tavsiye ederim.Baby Driver'dan daha hoş. @erkal99Baby driver güzel film tavsiye edilir
Tavsiyeniz için teşekkür ederim izlenilecek filmler listeme aldımEvet bence de güzel bir film ama ne yazıkki başkahramanın rolü çoook ucuz ve bu kadar bol arabalı petrolheadlik bir filmde baş karakteri nasıl öyle saçma yapabilmişler ilginç benim favorim daha çok Veloce Come İl Vento tavsiye ederim.Baby Driver'dan daha hoş. @erkal99
Evlenmeyi düşünmüyon mu abiYanımda aralıksız 2 yıl geçiren bir hanımefendi olsa kesin bilir öğrenir de, kendilerine hiç bu fırsatı vermiyorlar ki