Yalnıız, o arabanın benzinlisi bulunursa alınıp binilesidir, efsane araçlardandır. Benzinlisine gelen kızlar Fiat olduğunu bilip arabadan anlayarak geliyorsa da turnusol kağıdı olur bu araba, gelen hanımefendi Letty Ortiz'dir, bırakılmayasıdır. Sitede bir tane nispeten temiz benzinli vardı, satılmış o da.
@alfhonso İlk çıktığı zamanlarda bizim köyde bir gençte vardı bundan , bununla patlayıp CLK almıştı. Sonra onunla da patlamıştı. Sonra ne aldı hatırlamıyorum En son yadigar 500SEL ile geziyordu. =)
alacak erol abi bi buluşacaz üfff verecek açıyı verecek açıyıNeeee Guilia mııııı @saracer
Daha zaman var.Evlenmeyi düşünmüyon mu abi
Giuletta olsa bile kabulüm bu sitenin bence şuan bir alfa romeo eksiği var
Cs go da olabilirdi pozitif düşünmek lazım
Cevahir Gsstore'a gittim. Acayip kalabalık vardı. Hem Metin Oktay firması hem de nerede kalmıştık kaskolları bitmiş. 2 günde 500 tane Metin Oktay formasi satmışlarİki tane var bende, biri 4 yıldızlı diğeri daha eski yıldızsız. Çok severek giyiyorum, uzun kollusu bi ara çıktı alamadım tekrar çıkarsalar keşke
okula gidip gelirken yolumun üstünde fiat servisi var önünde dıştan harika görünen üstünde eski plakalardan böyle sadece siyah rakamlar ve harfler. Ya mükemmel.Yalnıız, o arabanın benzinlisi bulunursa alınıp binilesidir, efsane araçlardandır. Benzinlisine gelen kızlar Fiat olduğunu bilip arabadan anlayarak geliyorsa da turnusol kağıdı olur bu araba, gelen hanımefendi Letty Ortiz'dir, bırakılmayasıdır. Sitede bir tane nispeten temiz benzinli vardı, satılmış o da.
...
eyvallah panpa gerek yok. Ben bakıyorum. Arabalar tam istediğim gibi tertemiz ama işte manuel yoksa üff. Tabi biz sigortadan parayı alana kadar satılır arabalar.Ben özellikle manuellere baktim panpa , sen kriterleri soyle hemen bakayim ayipsin .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer her şey yolunda görünüyorsa yeterince hızlı gitmiyorsunuzdur"Evet bence de güzel bir film ama ne yazıkki başkahramanın rolü çoook ucuz ve bu kadar bol arabalı petrolheadlik bir filmde baş karakteri nasıl öyle saçma yapabilmişler ilginç benim favorim daha çok Veloce Come İl Vento tavsiye ederim.Baby Driver'dan daha hoş. @erkal99
Aynen bende bazen eski testleri izliyorum da, özletti kendini And abi. Etkileyici anlatımı, gülüşü... Anlayamazsınız...Son iki haftadır 1.6 tdci courier sürüyorum. İnanılmaz beğendim sonra akşam otoparkın testini tekrardan izledim. @and abinin detaycılığını ve anlatım dilini çok özlemişim. Ne artı ne eksi gördüysem bire bir yazmış ve anlatmış.
Courier cok iyi araç ya , testte de begenilmişi zaten .Son iki haftadır 1.6 tdci courier sürüyorum. İnanılmaz beğendim sonra akşam otoparkın testini tekrardan izledim. @and abinin detaycılığını ve anlatım dilini çok özlemişim. Ne artı ne eksi gördüysem bire bir yazmış ve anlatmış.
Cevahir Gsstore'a gittim. Acayip kalabalık vardı. Hem Metin Oktay firması hem de nerede kalmıştık kaskolları bitmiş. 2 günde 500 tane Metin Oktay formasi satmışlar
her sene kafadan 1 adet alıyorum xs boydan başladım l beden aldım, gidişat kötü yaş 18.hem fiyat hem kalite olarak en avantajlısı Metin Oktay forması ben bugün gidemedim #redsaturday yapcam