Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnıız, o arabanın benzinlisi bulunursa alınıp binilesidir, efsane araçlardandır. :) Benzinlisine gelen kızlar Fiat olduğunu bilip arabadan anlayarak geliyorsa da turnusol kağıdı olur bu araba, gelen hanımefendi Letty Ortiz'dir, bırakılmayasıdır. Sitede bir tane nispeten temiz benzinli vardı, satılmış o da.

@alfhonso İlk çıktığı zamanlarda bizim köyde bir gençte vardı bundan :D, bununla patlayıp CLK almıştı. Sonra onunla da patlamıştı. Sonra ne aldı hatırlamıyorum :) En son yadigar 500SEL ile geziyordu. =)

sizin köy mü ? Ora köy değil eyalet falan :D

Screenshot_2018-01-26-19-01-54-1.png
bu dogrumu?:D

İki tane var bende, biri 4 yıldızlı diğeri daha eski yıldızsız. Çok severek giyiyorum, uzun kollusu bi ara çıktı alamadım tekrar çıkarsalar keşke
Cevahir Gsstore'a gittim. Acayip kalabalık vardı. Hem Metin Oktay firması hem de nerede kalmıştık kaskolları bitmiş. 2 günde 500 tane Metin Oktay formasi satmışlar

Yalnıız, o arabanın benzinlisi bulunursa alınıp binilesidir, efsane araçlardandır. :) Benzinlisine gelen kızlar Fiat olduğunu bilip arabadan anlayarak geliyorsa da turnusol kağıdı olur bu araba, gelen hanımefendi Letty Ortiz'dir, bırakılmayasıdır. Sitede bir tane nispeten temiz benzinli vardı, satılmış o da.
...
okula gidip gelirken yolumun üstünde fiat servisi var önünde dıştan harika görünen üstünde eski plakalardan böyle sadece siyah rakamlar ve harfler. Ya mükemmel.:(

Ben özellikle manuellere baktim panpa , sen kriterleri soyle hemen bakayim ayipsin .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyvallah panpa gerek yok. Ben bakıyorum. Arabalar tam istediğim gibi tertemiz ama işte manuel yoksa üff. Tabi biz sigortadan parayı alana kadar satılır arabalar.

Evet bence de güzel bir film ama ne yazıkki başkahramanın rolü çoook ucuz ve bu kadar bol arabalı petrolheadlik bir filmde baş karakteri nasıl öyle saçma yapabilmişler ilginç benim favorim daha çok Veloce Come İl Vento tavsiye ederim.Baby Driver'dan daha hoş. @erkal99
vlcsnap-2016-11-03-13h57m58s938.jpg
"eğer her şey yolunda görünüyorsa yeterince hızlı gitmiyorsunuzdur"

Son iki haftadır 1.6 tdci courier sürüyorum. İnanılmaz beğendim sonra akşam otoparkın testini tekrardan izledim. @and abinin detaycılığını ve anlatım dilini çok özlemişim. Ne artı ne eksi gördüysem bire bir yazmış ve anlatmış.

Son iki haftadır 1.6 tdci courier sürüyorum. İnanılmaz beğendim sonra akşam otoparkın testini tekrardan izledim. @and abinin detaycılığını ve anlatım dilini çok özlemişim. Ne artı ne eksi gördüysem bire bir yazmış ve anlatmış.
Aynen bende bazen eski testleri izliyorum da, özletti kendini And abi:oops:. Etkileyici anlatımı, gülüşü... Anlayamazsınız...:)

Courier cok iyi araç ya , testte de begenilmişi zaten .

Google < " Ford Tourneo Courier Fiyatları " < Sahibinden.com [emoji16]

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevahir Gsstore'a gittim. Acayip kalabalık vardı. Hem Metin Oktay firması hem de nerede kalmıştık kaskolları bitmiş. 2 günde 500 tane Metin Oktay formasi satmışlar

hem fiyat hem kalite olarak en avantajlısı Metin Oktay forması :) ben bugün gidemedim #redsaturday yapcam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...