Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MdgP17.jpg
Zorlu Center mi kaptan

Az once bir düğün salonunda tuvalete gittim . Kopuk sabun makinasina sıvı yesil sabun koymuslar ama tam s*m*k yesili . bastirdim böyle sümkürürken burnunda köpürür ya aynı öyle ses cikti elime geldi tam sövüyordum dedim hangi ikne buraya s*m*k surer . Sonra dedim koklayayim baktim sabunmuş yani İnşallah oyledir .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az once bir düğün salonunda tuvalete gittim . Kopuk sabun makinasina sıvı yesil sabun koymuslar ama tam s*m*k yesili . bastirdim böyle sümkürürken burnunda köpürür ya aynı öyle ses cikti elime geldi tam sövüyordum dedim hangi ikne buraya s*m*k surer . Sonra dedim koklayayim baktim sabunmuş yani İnşallah oyledir .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
düğün salonları tam bir katliam mekanı zaten abi insanları buraya tıkmaktan ne zevk alır anlamam evlenecek insanlar

Arkadaşlar cihazın 5.8 litre ölçtüğü istasyonda 7 litre çıktı. Cihazın lpg seçeneği yok. Okuduğum kadarı ile yakıt tüketimini maf sensorden ölçüyor.
İlk depomda 7.75 litreye 6.1 litre çıkarmıştı. İkinci depoda 7.01 litre için 5.8 litre çıktı. Lpg yi benzin gibi ölçüyor. Şaşma payı ne çıkıyor.
IMG_20180126_203922-1600x1200.jpg

Kelle koltukta rafineriyle yaşıyoruz ama karşılığında akaryakıtı ucuza alıyoruz Kocaeli'de :p Liman da var, sanayi bölgesi olması nedeniyle bir sürü tır kooperatifleri de var; kaçak mazot filan da gırla gidiyor :D

Yok ya ben shellden başkasının pompasına yaklaşmıyorum:D

ne kadar zamandır afrın yazılıp cızılıyor hala ele gecırdık dıyemıyorlar. ustelık orada yasayan eden de kalmadı cogunluk zaten kacmıs. tum bunlara ragmen 2 sehıt haberı geldı onlarada ulasamadılar rezalet cıdden . nur ıcınde yatsın butun sehıtlerımız hıcbırının hakkını odeyemedık ...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...