ne kadar zamandır afrın yazılıp cızılıyor hala ele gecırdık dıyemıyorlar. ustelık orada yasayan eden de kalmadı cogunluk zaten kacmıs. tum bunlara ragmen 2 sehıt haberı geldı onlarada ulasamadılar rezalet cıdden . nur ıcınde yatsın butun sehıtlerımız hıcbırının hakkını odeyemedık ...
ALLLAAAHIMMMMM SANA GELİYORUM. Keşke kırmızı olsaymış.Bana bir şeyler oluyor.
yav cahel cahel konuşma yavCahilliğin ilk evresi başkalarına cahil demektir ...
Estağfurullah panpamyav cahel cahel konuşma yav
yapmazsam olmazdı
Bu tarz araçlar çok sayida var . Odtü - itü - İü - bogaziçi gibi üniversitelerin ürettiği spor elk. araçlar dahi mevcut fakat seri uretime geçmiyorlar . Gebze Teknik Unide bu konuda büyük calismalar yapiyor hatta .
Yapılan çalışmaları kısmen biliyorum, beni rahatsız eden belki 50.kez "yerli tesla geliyor" başlığını kullanmalarıBu tarz araçlar çok sayida var . Odtü - itü - İü - bogaziçi gibi üniversitelerin ürettiği spor elk. araçlar dahi mevcut fakat seri uretime geçmiyorlar . Gebze Teknik Unide bu konuda büyük calismalar yapiyor hatta .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu şu işlerin hepsi mi aynı olur arkadaş. Bir kaç heyecanlı arkadaş, hem okuldan gelecek paranın/hibenin hem de bu projenin getireceği akademik puanın peşinde hocalar, aynı tipte araçlar, bir de 1453 fetih milat diriliş kurtuluş geyikleri. Şu çalışmaları yapan birileri de desin ki biz şunu şunu yaptık, bizim aracımız şu yönden diğerlerinden farklı.
26 dakikalık videoyu 2 kelime ile özetledin helal olsun185gün Gurcistanda geçirdiyseniz orada araç satin alabilirsiniz fakat Türkiyeye getirmek için orada oturma izni almanız gerekiyor .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Panpa videoyu izlememiştim hatta ama Erol abinin yazisina biraz gozatmişim zamaninda26 dakikalık videoyu 2 kelime ile özetledin helal olsun
Bu renkte güzelmiş
ama kırmızı bi başka be abi.Bu renkte güzelmiş
Bu renkte güzelmiş