Konuyu saptırma... şikayet edildi...
Aha o bende de var
Otobüslerde genelde aşırı yüksek tork üreten genellikle Cumins, Volvo Penta, Cat gibi markaların endüstriyel (İş makinaları, jeneratörler) tarzı motorlar kullanılıyor.
Örnek vermek gerekirse İBB'nin en çok kullandığı otobüslerden olan Otokar Kent
Bu araçda Cumins 6.7lt 6 silindir ve 1000 küsür nm tork üreten bir motor var ve bu torku düşük devirlerde sürekli alabiliyor, ömrü yağını koyduğunuz sürece milyonları devirir.
Şanzıman olarak yanılmıyorsam genelde ZF oluyor
Şikayet etme özelliğini gereksiz kullanımdan yazıyorum...
Valla borusan baya adam seviyor demekki. Yok demek istedigini anladim yollarda plastik kapakli 1 cok goruyorum .Her markanin araclarinin belli standart donanimlari vardir, o donanimlarin ustunde degisik bir araba oldumu dolu demektir aslinda, tabi bu durumu savunuyorum anlamina gelmez. Su an sokaga cikalim, bana bir tane bile koltuk isitmali on park sensorlu 1 gosteremezsin, oyle diyim
Millet halojen farlı BMW, Mercedes alıyor abi tam çıldırmalık.Valla borusan baya adam seviyor demekki. Yok demek istedigini anladim yollarda plastik kapakli 1 cok goruyorum .
Kendi kullandigim aractan sonra bana garip geliyor herhalde ondan komik 7 sene once aldigim c segmenti aracta bile koltuk isitma varda 190 milyarlik bmw de anca koymuslar tamam premium diye geciniyorlarda marka degeri boyle olmamali be
Marka değeri 20 sene öncesinde markalar için bitti. Şimdi ne satsam kâr dönemi.Valla borusan baya adam seviyor demekki. Yok demek istedigini anladim yollarda plastik kapakli 1 cok goruyorum .
Kendi kullandigim aractan sonra bana garip geliyor herhalde ondan komik 7 sene once aldigim c segmenti aracta bile koltuk isitma varda 190 milyarlik bmw de anca koymuslar tamam premium diye geciniyorlarda marka degeri boyle olmamali be
Valla banada degisik geliyor bari mercek olsa yav. Ben alirken zamaninda ne varsa olsun dedim oyle aldim bmw de bunu yapamayacak olan varsa almasin kardesim goz zevkimiz var halojen nedirMillet halojen farlı BMW, Mercedes alıyor abi tam çıldırmalık.
Bir BMW'nin karakteridir Angel sarı sarı geziyorlar taş atasım geliyor
ben bu filmi kacirdim galibaNeed For Speed: Hız Tutkusu filminden birkaç egzotik koyayım. (bu arada izlemediyseniz şiddetle tavsiyemdir)
Koenigsegg Agera R
Lamborghini Sesto Elemento
McLaren P1
Bugatti Veyron
vee bu harika İngiliz sarışşöhöm....
modifiyeli bir Shelby GT işte..
Düşünsene abi elmas gibi CH-R alıyorsun her yer uzay mekiği spec farlar gaz lambasıValla banada degisik geliyor bari mercek olsa yav. Ben alirken zamaninda ne varsa olsun dedim oyle aldim bmw de bunu yapamayacak olan varsa almasin kardesim goz zevkimiz var halojen nedir
Ayni paraya full arti full 2.0 mazda cx5 varya saka gibi borusan anca bole bmw diye ruya gorene satar o fiyata 1 serisini@Ozgur Gunes gitti BMW sine sarılıyor galeride gördüğü boş BMW lerden sonra
Ya bir cogunu galerici tayfa alıyor bak Bağcılar İstoç takı galerilere görürsün kaptan.Adamlar tabi donanım filan dusunmezAyni paraya full arti full 2.0 mazda cx5 varya saka gibi borusan anca bole bmw diye ruya gorene satar o fiyata 1 serisini
@Ozgur GunesSu an merco ve bmw tabiri caizse adam sssseviyor(catlak sanzel soylemis gibi hayal edin ) giderim baba, 143 bin liraya volvo s60 imi alir keyifle binerim.
Yeni kasa geliyor dahada duser o fiyata bedavaSu an merco ve bmw tabiri caizse adam sssseviyor(catlak sanzel soylemis gibi hayal edin ) giderim baba, 143 bin liraya volvo s60 imi alir keyifle binerim.
Bunun bir videosunda hareket ceken muzisyen var gordunuz mu