Hshshs Görmez olaydım gördümBunun bir videosunda hareket ceken muzisyen var gordunuz mu
Hshshs Görmez olaydım gördümBunun bir videosunda hareket ceken muzisyen var gordunuz mu
Yeni kasa geliyor dahada duser o fiyata bedava
Kim takar onu yaEren Tekin Polo'ya Fiesta'dan daha keyifli bir sürüşü var mı dedi? Herkes Fiesta daha keyifli diyor?
Bence de Amarok daha keyifliKim takar onu ya
https://www.google.com.tr/amp/ismailterzi.com/2014/04/02/need-for-speed/amp/ben bu filmi kacirdim galiba
şrfsizin ağzından hayırlı bişey çıkmıyo ki
Valla seninde yasin kucuk degil bilirsin eskiden bu premium markalara imrenilirdi falan sorunsuz saglam denirdi bugun hangisi sorunsuz hangisi piyasada oncu ? Alman arabasi denirdi eskiden simdi kimse sallamiyor butun markalar karma oldu.Su an butcem olsa, premium marka arabam olsun istiyorsam net olarak gidip v40 veya s60 alirim, mercedeste havalarda, en bos c180 e 199500 diyorlar dalga gecer gibi, bakin net hatirliyorum, 2013(2014 de olabilir,yine w205 idi sanki)yilinda c180 in baslangic liste fiyati 103 bin liraydi, bu ulkede bu kadarda enflasyon olmadi be kardesim.
Hemen okuyorumhttps://www.google.com.tr/amp/ismailterzi.com/2014/04/02/need-for-speed/amp/
İsmail Terzi'nin zamanında yazdığı inceleme yazısı...
O nereden cikti yavBence de Amarok daha keyifli
Gir gir olsun diye şey ettiydimO nereden cikti yav
Eren efsane ya leon la mazda 3 arasinda kalip leon diyen tek adam olarak tarihe gecti kendisiGir gir olsun diye şey ettiydim
İşte ben de focus ile golf arasında kalıp Renault Megane diyorum adam haklı anca böyle anlıyorlar demek ki bazı insanlarEren efsane ya leon la mazda 3 arasinda kalip leon diyen tek adam olarak tarihe gecti kendisi
Hız tutkunu adam gidip 1.6 dizel polo mu alıyor muş bak şu işehttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...p-son-pazarlik-icin-bu-ay-son-518694652/detay
250km/h de rüzgar yol sesi almıyormus. 1.6 tdi polo bu kadar yüklenir mi harbi?
Abi sadece onlar da arttırmadı, şu son ÖTV oranları Premium'ları mahvetti. Önceden de donanımsızlardı falan ama iki kurcalayıp bir şeyler ekleyip zevkine göre donatabiliyordun. Şimdi bir koltuk ısıtma ekleyeyim diyorsun, ÖTV zart diye bir üst dilime geçiyor. Üstüne kur farkı, onun da üstüne Borusan'ın öpmesi binince bu fiyatlara çıkıyor olaylar.Valla seninde yasin kucuk degil bilirsin eskiden bu premium markalara imrenilirdi falan sorunsuz saglam denirdi bugun hangisi sorunsuz hangisi piyasada oncu ? Alman arabasi denirdi eskiden simdi kimse sallamiyor butun markalar karma oldu.
Dedigini bende hatirladim demistim ya bi ara benzer paketli bmw ler 80 milyardi. Dedigin gibi 2 kat fiyat arttirmalari gercekten salakca.
En ayar olduğum konu koltuğu en arkaya çekip diz mesafesi kötü demesi...Kim takar onu ya
Su otv muhabbetinden once 120 ye dolu 1.6 dizel a3 sedan almisti biri o zaman demistim fazla degilmi diyede yatirim yapmislar vallahi.Abi sadece onlar da arttırmadı, şu son ÖTV oranları Premium'ları mahvetti. Önceden de donanımsızlardı falan ama iki kurcalayıp bir şeyler ekleyip zevkine göre donatabiliyordun. Şimdi bir koltuk ısıtma ekleyeyim diyorsun, ÖTV zart diye bir üst dilime geçiyor. Üstüne kur farkı, onun da üstüne Borusan'ın öpmesi binince bu fiyatlara çıkıyor olaylar.
Ya onu geçtim Audi'de aynı bokun laciverti. 200bin liraya A3 sedan vardı showroomda, dizel. C segmenti arabaya 200bin lira para istemek nedir bilemedim.
Şu fiyatlarla gidip 0 1 serisi ya da A3 falan alabilen varsa helal olsun. 2014 sonunda 85'e aldığımız araba şu anda 140 bin lira, 2 katı neredeyse.
3 ay sonra 121 bin TL idi. Biz o sıralarda bakıyorduk Estate'e. Sonra F31'i aldık.Su an butcem olsa, premium marka arabam olsun istiyorsam net olarak gidip v40 veya s60 alirim, mercedeste havalarda, en bos c180 e 199500 diyorlar dalga gecer gibi, bakin net hatirliyorum, 2013(2014 de olabilir,yine w205 idi sanki)yilinda c180 in baslangic liste fiyati 103 bin liraydi, bu ulkede bu kadarda enflasyon olmadi be kardesim.