Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su otv muhabbetinden once 120 ye dolu 1.6 dizel a3 sedan almisti biri o zaman demistim fazla degilmi diyede yatirim yapmislar vallahi.
Ya abi şunu net hatırlıyorum, 1-1,5 sene önce BMW'nin sitesine girip gırtlak 1 doldurdum, gırtlak dediğim de yok yok yani, otomatik farından tut adaptif süspansiyona kadar her şey vardı, 150 küsür bin fiyat çıkmıştı, "VAY ..." demiştim. Şimdi o parayla alabileceğin doğru düzgün dolulukta bir araba yok piyasada. Çok acayip.

Ya abi şunu net hatırlıyorum, 1-1,5 sene önce BMW'nin sitesine girip gırtlak 1 doldurdum, gırtlak dediğim de yok yok yani, otomatik farından tut adaptif süspansiyona kadar her şey vardı, 150 küsür bin fiyat çıkmıştı, "VAY ..." demiştim. Şimdi o parayla alabileceğin doğru düzgün dolulukta bir araba yok piyasada. Çok acayip.
Devam ya devam ben cidden merak ediyorum bu nereye kadar gidecek diye artik hobi oldu bende
Daha bugun gittim kiziltoprak shell den benzin aldim yarim depo 140 lira para verdim saka gibi

Passatin dizel otomatik en boş donanımı 165 veya 170 ti başlangıç fiyati ben de tanıdıktan duydum bakmadım ww nin sayfasina

Bu arada sizin gittiginiz hangi borusandi

2016 Mart’ta Golf’ü alırken 0 1.6 tdi dsg comfortline 94k idi 0 ı indirim alıp 89 lara indirmiştik.Şu an kaç para 1.6 tdi dsg comfortline bakmak istemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...