Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linç edilmeyeceksem bir şey demek istiyorum: Şu an bence fiyatına göre satın alınabilecek en iyi otomobil Egea. Gerçekten konforlu bir aile otomobili. Donanımları gayet yerinde, şanzımanı çok kararlı. 500x'ten çok daha iyi çalışıyor DCT Egea'da.
Egea denilince bu resim geliyor gözümün önüne hocam ne yazık ki
maxresdefault.jpg

Geçen hafta babamın ortağı kendine 66 bin TL ye Dacia Sandero stapway almış Hemi de kırmızı ve 1.5 dizel bunu ilistireyim buraya

maxresdefault.jpg
Geçmişte sık sık Linea'ya binen biri olarak Egea-Linea güvenli hissettirme anlamında çok zayıf kalıyor. Koltukların yanal destekleri yok gibi hatta bununla alakalı hatalı imalat videoları var. Ne bileyim peynir tenekesi demek ağır kaçar ama o kadar para veriyoruz sıfır araba alırken de biraz güvenli hissettirsin dimi :)

Geçmişte sık sık Linea'ya binen biri olarak Egea-Linea güvenli hissettirme anlamında çok zayıf kalıyor. Koltukların yanal destekleri yok gibi hatta bununla alakalı hatalı imalat videoları var. Ne bileyim peynir tenekesi demek ağır kaçar ama o kadar para veriyoruz sıfır araba alırken de biraz güvenli hissettirsin dimi :)
Maliyet diyeceğim ama bilmiyorum artık

Linç edilmeyeceksem bir şey demek istiyorum: Şu an bence fiyatına göre satın alınabilecek en iyi otomobil Egea. Gerçekten konforlu bir aile otomobili. Donanımları gayet yerinde, şanzımanı çok kararlı. 500x'ten çok daha iyi çalışıyor DCT Egea'da.
Yaw şu egeanin neyini begenmiyorlar anlamiyorum gıral makina yauv . 1.6mjet alacaksin 95.000e falan guzel bir egea alınabiliyor.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maxresdefault.jpg
Kazanın oluş şeklide önemli . Bir aralar gündemde çok duran parçalara ayrılmış , metal yiginina dönmüş kırmızı Golf GTİ'ı hepimiz hatırlarız . Tam hatırlamıyorum ama bu araç muhtemelen 5yıldiz almıştır euro Ncapten ...

Kazanın oluş şeklide önemli . Bir aralar gündemde çok duran parçalara ayrılmış , metal yiginina dönmüş kırmızı Golf GTİ'ı hepimiz hatırlarız . Tam hatırlamıyorum ama bu araç muhtemelen 5yıldiz almıştır euro Ncapten ...

Tam hatırlamamakla beraber direksiyon hakimiyetini kaybedip arkasını duvara vurmuştu diye hatırlıyorum arabanın o hale gelmesi normal yani. Bu arada hatchback olanı 3 yıldız aldı sedanını sokmadılar bile.

Sıfır araba almayı isteyen bir ailenin 100 bin liraya kadar bütçesi olsa, o fiyata hacim ihtiyacını karşılayacak dizel otomatik bir b sınıfı araç bulması çok zor. Egea'nın eleştiriliyor olmasının sebebi; Fiat'ın bu aracı Golf, Focus, Astra, Megane, Mazda 3 v.s gibi araçlarla aynı segmente koyuyor oluşu. Sen bu segmentte Egea'yı gösterirsen seni ezip geçerler. Öyle bu işler sadece hacme bakmıyor. Ama baştan beri şu aracı C değil de B sınıf olarak konumlandırsalar hiç bunlar olmazdı. Egea'nın sunduklarını sunan bir B sınıf araç yok. Platform rakiplerine bakıldığında sedan için clio symbol, 301 ve c elysee var. Bu araçlardan çok daha iyi bir otomobil. HB kasaya bakıldığında sürüş ve konfor anlamında daha iyi rakipleri olsa da hacim isteyen kitle için maalesef diğer B segmentler yeterli değil. O sebeple Egea'yı doğru segmentte değerlendirdiğimiz vakit taşlar yerine oturuyor ve segmenti içinde gerçekten güzel bir konumda oluyor.

Son düzenleme:

Tabi ki kaza nasıl oldu o etmen de var ama yani şu görüntü bu devirde aklıma kaza aninda ortadan 2 ye ayrılan şahini doğanı getiriyor içim kõtu oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...