Mazda bu konuda en guzeli kimse sizle ilgilenmiyorTürkiye de ''Sana güzellik yapayım bak başkası gelse yapmam'' zaafı var.Hemen kanıyorlar kıyamam. En çok da kendini özel hissetmeye çalışmak için gittiğiniz markalarda görürsünüz bunları.
Mazda bu konuda en guzeli kimse sizle ilgilenmiyorTürkiye de ''Sana güzellik yapayım bak başkası gelse yapmam'' zaafı var.Hemen kanıyorlar kıyamam. En çok da kendini özel hissetmeye çalışmak için gittiğiniz markalarda görürsünüz bunları.
Egea denilince bu resim geliyor gözümün önüne hocam ne yazık kiLinç edilmeyeceksem bir şey demek istiyorum: Şu an bence fiyatına göre satın alınabilecek en iyi otomobil Egea. Gerçekten konforlu bir aile otomobili. Donanımları gayet yerinde, şanzımanı çok kararlı. 500x'ten çok daha iyi çalışıyor DCT Egea'da.
Off, bu nedir ya? Nasıl olmuş acaba?Egea denilince bu resim geliyor gözümün önüne hocam ne yazık ki
Aslında tam tersi ben direk müdürüyle kahve çay içip mx5 ini kullandım.Herhalde adamına göre kaptanMazda bu konuda en guzeli kimse sizle ilgilenmiyor
O kadarını bilmiyorum ama görünen köy kılavuz istemez demislerOff, bu nedir ya? Nasıl olmuş acaba?
İstanbula gel gorursun canimAslında tam tersi ben direk müdürüyle kahve çay içip mx5 ini kullandım.Herhalde adamına göre kaptan
Ankara Balgat, Konya Yolu üzerindekine. Aynı civarda zaten neredeyse tüm showroomlar.Bu arada sizin gittiginiz hangi borusandi
Geçmişte sık sık Linea'ya binen biri olarak Egea-Linea güvenli hissettirme anlamında çok zayıf kalıyor. Koltukların yanal destekleri yok gibi hatta bununla alakalı hatalı imalat videoları var. Ne bileyim peynir tenekesi demek ağır kaçar ama o kadar para veriyoruz sıfır araba alırken de biraz güvenli hissettirsin dimiEgea denilince bu resim geliyor gözümün önüne hocam ne yazık ki
Maliyet diyeceğim ama bilmiyorum artıkGeçmişte sık sık Linea'ya binen biri olarak Egea-Linea güvenli hissettirme anlamında çok zayıf kalıyor. Koltukların yanal destekleri yok gibi hatta bununla alakalı hatalı imalat videoları var. Ne bileyim peynir tenekesi demek ağır kaçar ama o kadar para veriyoruz sıfır araba alırken de biraz güvenli hissettirsin dimi
Bir defa @DuzboruDownpipe ile izmit haldiza gittik . Girişte karsiladi , biraz muhabbet ettik . Otopark.com takipçisi olduğumuzu falan söyledik , ekipten tanıdığınız var mi falan dedi . Sonra çikana kadar peşimizde de dolaşmadı . En ideal temsilci tipi .Mazda bu konuda en guzeli kimse sizle ilgilenmiyor
Yaw şu egeanin neyini begenmiyorlar anlamiyorum gıral makina yauv . 1.6mjet alacaksin 95.000e falan guzel bir egea alınabiliyor.Linç edilmeyeceksem bir şey demek istiyorum: Şu an bence fiyatına göre satın alınabilecek en iyi otomobil Egea. Gerçekten konforlu bir aile otomobili. Donanımları gayet yerinde, şanzımanı çok kararlı. 500x'ten çok daha iyi çalışıyor DCT Egea'da.
Kazanın oluş şeklide önemli . Bir aralar gündemde çok duran parçalara ayrılmış , metal yiginina dönmüş kırmızı Golf GTİ'ı hepimiz hatırlarız . Tam hatırlamıyorum ama bu araç muhtemelen 5yıldiz almıştır euro Ncapten ...Egea denilince bu resim geliyor gözümün önüne hocam ne yazık ki
Ya hayır çalacaksan stepneden çal motor kapağından çal olmadı paspastan falan çal da koltuktan çalmak büyük risk. Viraja sert girince direk sütuna yapıştırıyordu şoför falan olsa kontrolünü kaybeder.Maliyet diyeceğim ama bilmiyorum artık
Tam hatırlamamakla beraber direksiyon hakimiyetini kaybedip arkasını duvara vurmuştu diye hatırlıyorum arabanın o hale gelmesi normal yani. Bu arada hatchback olanı 3 yıldız aldı sedanını sokmadılar bile.Kazanın oluş şeklide önemli . Bir aralar gündemde çok duran parçalara ayrılmış , metal yiginina dönmüş kırmızı Golf GTİ'ı hepimiz hatırlarız . Tam hatırlamıyorum ama bu araç muhtemelen 5yıldiz almıştır euro Ncapten ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabi ki kaza nasıl oldu o etmen de var ama yani şu görüntü bu devirde aklıma kaza aninda ortadan 2 ye ayrılan şahini doğanı getiriyor içim kõtu oluyorKazanın oluş şeklide önemli . Bir aralar gündemde çok duran parçalara ayrılmış , metal yiginina dönmüş kırmızı Golf GTİ'ı hepimiz hatırlarız . Tam hatırlamıyorum ama bu araç muhtemelen 5yıldiz almıştır euro Ncapten ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi