Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yorumları alalım :)
Islak ve soğuk asfaltta 140-150 giderken eğer lastik de iyi değilse aquaplaning bence direk. Esp çok temiz müdahaleler yapıyor yoksa hayatta tek elle kurtarılacak durum değil. Ablacım sen de adamın elini bi sal da direksiyonu tutsun demi :D Allah ufak bi mesaj göndermiş yavaş git koçum diye :D :D

Son düzenleme:
Ucuza binmek için egea alan tanıdığım var bi de nazar değmesin diye beyaz renk alıyolar hep :D
Renkli arabaya nazar değdiğini kim diyor ya o zaman yolda Porsche falan yerin dibine girerdi.Bak harbiden hesap yaptım üşenmedim.Müsait olunca burda tablo halinde paylaşıcam hatam varsa konuşalım diye

Renkli arabaya nazar değdiğini kim diyor ya o zaman yolda Porsche falan yerin dibine girerdi.Bak harbiden hesap yaptım üşenmedim.Müsait olunca burda tablo halinde paylaşıcam hatam varsa konuşalım diye
Doktorum peki sen DH ye arabalarının fotoğraflarını atanlarin ertesi günlerde mutlaka başlarina birşey geldiğini biliyor musun ?

Nazarın renkle , arabanın markasıyla alakası yok olacak oldumu şahine dahi olur . Çünkü degil şahin bisiklete sahip olmayan insanlar var onların nazari olur .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Annem ben kardeşim corolla üzerinde öğrendik hep onu kullandık.10 yıldır 145k km deki baskı balatada birşey yok. İ10 un maliyetinden kaçan bir baskı balata olması muhtemel

Doktorum peki sen DH ye arabalarının fotoğraflarını atanlarin ertesi günlerde mutlaka başlarina birşey geldiğini biliyor musun ?

Nazarın renkle , arabanın markasıyla alakası yok olacak oldumu şahine dahi olur . Çünkü degil şahin bisiklete sahip olmayan insanlar var onların nazari olur .

Bilmem ben nazara inanıyorum da bir materyale nazar değil de bizim gibi biyofiziksel şeylere etkilediğini düşünüyorum.Gelip de biri chr a baktı diye chr ın süspansiyona negatif enerji gidemez.Maks bana yapar nazarı ben de vururum

Yorumları alalım :)
Ablanın tespit güzel; frene basmasan kaymazdı dedi, oğlan basmadım diyor ama bilemiyorum. Aquaplaning böyle aklını alır adamın, 120' yle lastiğin birinin boşa düşüp patinaja kaldığını bilirim, frene basınca zaten kilit direk; öyle tehlikeli bir olay. Böyle buz gibi ama değil gibi de. :D

Yalnız kamera açısı tam makascı setup. Hava kötü olmasa bu video yerine makas videosu olacaktı büyük ihtimal.

Ya bence değiyor çünkü insanlar gerçekten haset ama o yüzden gidip buzdolabı gibi de araba almam :D böyle düşünen çok insan var dikkat çekmesin vs diyen. Bkz: beyaz bmw, mercedesler

20180130_202138-1.jpg
İyi akşamlar.Bizim arabanın yağ değişim zamanı geldi, önerilen 0-20 diyor kesin koymuyoruz, 5-30un değerlerine baktım max sıcaklık 35° gösteriyor ama istanbulda sıcaklığın 35 üstüne çıktığı da oluyor daha yüksek degerli yağ koymayı düşünüyorum.Siz arabalarınızda hangi derece de yağ kullanıyorsunuz? 5-30mu kullanmalıyım?

Ekli dosyayı görüntüle 11197 İyi akşamlar.Bizim arabanın yağ değişim zamanı geldi, önerilen 0-20 diyor kesin koymuyoruz, 5-30un değerlerine baktım max sıcaklık 35° gösteriyor ama istanbulda sıcaklığın 35 üstüne çıktığı da oluyor daha yüksek degerli yağ koymayı düşünüyorum.Siz arabalarınızda hangi derece de yağ kullanıyorsunuz? 5-30mu kullanmalıyım?
@DouglasAdams la sizin araçlar aynı galiba , onunda fikrini alabilirsiniz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...